Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekli alamazsınız ama mavilerin olmadıgı yerde kırmızıları alabilirsiniz:26: Hiç yok mu yani 4lü paket?:44:

facebookta bir sayfa var. mirror kadınlar kulubu diye gördünüz mü bilmem ama burada paylaştıgımız tüm çekilişler orada da yazıyor.

mirror benim arkadaşım buradaki çekilişleri orada görmen çok normal çünkü kadınlar kulübünde beğenilmeli oylamalı yarışmalara katılmak yasak olduğu için arkadaşlarla birlikte facebooktan adres aldık oradan destek oluyoruz birbirimize .

Tekli alamazsınız ama mavilerin olmadıgı yerde kırmızıları alabilirsiniz:26: Hiç yok mu yani 4lü paket?:44:

yok öyle bişeyki çok sinirlendim kendilerinin haberi yok makinadan kart geçirmeden bükük migrostaki görevle yok bi kampanya demiş eşime yani bu derece kırmızı alabileceğimi hiç bilmiyordum teşekkür ederim gene sorar yemin etti gitmemeye ama:2:

canım ben karabükte oturuyorum.buradaki migrosta büyük değil.ve 4 lü paket buradada yoktu sağolsun kasiyer kız çok uğraştı müşteri temsilcisini aradı.1-2 gün sonra gelin tekrar bakarız dedi gittim.merkezden onlara 4 kü paketin barkodunu vermişler.bana tektek alabilirsiniz dedi ve merkezden gelen barkotla işlem yaptı.sende müşteri tems. arattır.

hay allah razı olsun senden tamam canım

Yedigün
‎18 Kasım’da vizyona giren “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” filminin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 27., 47., 77., 107. ve 207. katılımcılarımız Burger King'den çift kişilik King Nuggets Menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Cevap Onur Ünlü

‎18 Kasım’da vizyona giren “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” filminin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 27., 47., 77., 107. ve 207. katılımcılarımız Burger King'den çift kişilik King Nuggets Menü kazanıyor. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

ben onur ünlü yaptım kızlar

Arkadaşlar,

Bir arkadaşımın sosyal medyalarını takip edin.
Hediyeler verecekler beğenen sayısı 500 olunca... Hadi 500 yapalım...

Bebişleri olanlara duyuruluuuuuuuuur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…