ya kızlar bana burnlerimi hala vermediler yok efendim tekli veremiyoruz yok bunları 3m lerde bulursun yani büyük migroslarda kocam beni boğsa yeridir
adam gidiyo bide uzak bize 3M VERMİYOLAR NE YAPMALIYIM(( tekli isteme hakkım varmı
Tekli alamazsınız ama mavilerin olmadıgı yerde kırmızıları alabilirsiniz:26: Hiç yok mu yani 4lü paket?:44:
facebookta bir sayfa var. mirror kadınlar kulubu diye gördünüz mü bilmem ama burada paylaştıgımız tüm çekilişler orada da yazıyor.
kızlar pekı bunun bır suresı var mı henuz bende almaya gıdemedım de
Tekli alamazsınız ama mavilerin olmadıgı yerde kırmızıları alabilirsiniz:26: Hiç yok mu yani 4lü paket?:44:
tebrikler canımmm
tebrikler
ya kızlar bana burnlerimi hala vermediler yok efendim tekli veremiyoruz yok bunları 3m lerde bulursun yani büyük migroslarda kocam beni boğsa yeridir
adam gidiyo bide uzak bize 3M VERMİYOLAR NE YAPMALIYIM(( tekli isteme hakkım varmı
canım ben karabükte oturuyorum.buradaki migrosta büyük değil.ve 4 lü paket buradada yoktu sağolsun kasiyer kız çok uğraştı müşteri temsilcisini aradı.1-2 gün sonra gelin tekrar bakarız dedi gittim.merkezden onlara 4 kü paketin barkodunu vermişler.bana tektek alabilirsiniz dedi ve merkezden gelen barkotla işlem yaptı.sende müşteri tems. arattır.
dettolla veete katılamıyorum ya neden se
Avea - Avea'dan Hediye | Facebook[Post]_AMERIKADANISTE[11/2011]_facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?