12 aralıkta açıklanıyor katılmayanlar için link
Light Yaşamın Sırları - Pinar Light'la Hafifle | Facebook
tasarti.com üzerinden oylama yaparak, markafoni tişörtümüzü seçmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz! markafoni.com’da kullanmanız için 5 TL değerindeki indirim kodunuzu aşağıda bulabilirsiniz.
MissPera ile tanışma hediyesi olarak size özel ‘%10 indirim kuponu’ 26 Aralık 2011'e kadar yapacağınız 20 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde geçerlidir.
pınar light yaşamın cevabı 0,5-1 mi olucak bence en uygunu o ama siz ne yaptınız
iştahı azaltmak için en etkili yol ne ki , mavi örtüler mi :S
ben o soruya yemekten önce yürüyüş diye salladım::))
doğru değil galiba
Bu nasıl bir kampanya biraz açıklayabilir mi ajaba birileri rica etsem ?
nasıl ok var arkadaşım..ok var da ,aşağı kayan satırları hareket ettiren bir ok..bulamadım..:44:evet oynadığın oyunlar falan sürekli çıkıyor..sağ tarafta köşesinde ok var orda seceneklerde bir daha gönderilerimi yayınlama die secenek var ben onu seciyorum..birdaha göstermiyor..
güle güle kullanın canım..bu dün falan doldurulan anketten gelen mi?Eki Görüntüle 292817
anneboyutu.com dan kazandığım fakat haberim bile olmadan bana ulaşan bu toplamı 140 tl olan
abc bioderma serisi için anneboyutuna teşekkürlerimi sunuyorum...
sanırım 100. anket cevaplayan olmuşum
kızım için süper bir hediye paketi oldu
uzun zamandır bir şey kazanamıyordum çok sevindim...
Bu nasıl bir kampanya biraz açıklayabilir mi ajaba birileri rica etsem ?
güle güle kullansın seymoşum prensesin
canım nasıl kazandın su migros şeysi mi??
sende güle güle kullan canım :)
e bunlar muhteşeemmm
nasıl ok var arkadaşım..ok var da ,aşağı kayan satırları hareket ettiren bir ok..bulamadım..:44:
ekran görüntüsü alıp tarif edebilirmisin..
bugünden beri bunun çaresini arıyorum..
güle güle kullanın canım..bu dün falan doldurulan anketten gelen mi?
teşekkürler canLARım
bu anket sürekli yayında takipt kalın derim
şuan yayında oyun evi var sanırım çocuklar için her 100. kişilere
kızım doğduktan sonra ilk defa onun adına bir şey kazandım
çok mutluyum
haber veren arkadaş kimse çok teşekkür ediyorum
Çocuk Bebek Aile Anne Psikoloji Video Portalı Hamilelik Cinsel Sağlık takipte kalın ........
ilk ben vermiştim daha önce verilmişse özür dilerim.
hatta bana yanlış ürün gönderdiler 3 kere arayıp söyledim ev telden aradım saatlerce beklettiler olan faturadaki rakam çokluğuna oldu. gelip değiştirmediler de üstüne. dahası 2 si dalga geçer gibi konuştu kıkır kıkır gülüyolardı ben anlatıyorum ama onlar dinlemediler biz size döneriz dedi hepsi dönmediler
bebek oyuncakları kazanmıştım bana nieanın göz temizleyicisini göndermişler üstelik kapağı açık bütün poşet batmış şekilde hala bekliyorum
güle güle kullan kardeşim
tşkrler seni hatırladım şimdi tmm cnm hatta sanada hediye çıkmışdı bende katılmaya başladım anketleree
teşekkürler sayende kızım için bir şeyler kazandım
evet evet anne boyutundan bahsediyorum
oh kendim kazanmış gibi oldum valla çok sevindim darısı benim kızımın başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?