Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/skydentin

BAYANLARA ÖZEL KAMPANYA; Multi-Gyn ürünümüzün bu görselini paylaşan hanımlar arasında yapılan çekilişle bir takipcimize Multi-Gyn genital bakım serisinden istediği ürünü hediye edeceğiz.Çekiliş en az 50 paylaşım olmak kaydı ile 25 Kasım Cuma günü yapılacaktır. UNUTMAYIN: Multi-gyn genital hijyen ve bakım alanında lider, 28 ülkede satış ağı olan dünyaca ünlü jinekolojik kozmetik markasıdır. Avrupada tüm bakımlı kadınların vazgeçilmezi arasındadır.
https://www.facebook.com/multigynturkiye

Volvo Ocean Race'e katılan Camper, sizi Ocean Race Koleksiyonu giyerek çektiğiniz fotoğrafı paylaşmaya ve özel hediyeler kazanmaya davet ediyor.

Facebook'ta Camper | Facebook

bana göre değil ama belki katılmak isteyen çıkar deyü yazıyorum kızlar bol şans

canım bu tasartı seysi maillemi haber verdiler.yoksa sen mi siteye girip baktın

Bu nasıl bir kampanya biraz açıklayabilir mi ajaba birileri rica etsem ?

ben o soruya yemekten önce yürüyüş diye salladım::))
doğru değil galiba

evet mavi örtülermiş bende yaptım doğru çıktı :) yemekten önce spor vb şeyler yapmak daha çok acıktırır canım aklında olsun :) ayrıca bişi daha sorcam , bu pınarın testini çok çözdükçe çekiliş hakkımız falan artıyor mu ki

evet oynadığın oyunlar falan sürekli çıkıyor..sağ tarafta köşesinde ok var orda seceneklerde bir daha gönderilerimi yayınlama die secenek var ben onu seciyorum..birdaha göstermiyor..
nasıl ok var arkadaşım..ok var da ,aşağı kayan satırları hareket ettiren bir ok..bulamadım..:44:
ekran görüntüsü alıp tarif edebilirmisin..
bugünden beri bunun çaresini arıyorum..

güle güle kullanın canım..bu dün falan doldurulan anketten gelen mi?

Bu nasıl bir kampanya biraz açıklayabilir mi ajaba birileri rica etsem ?

ajaba derrrkennn..

güle güle kullansın seymoşum prensesin

canım nasıl kazandın su migros şeysi mi??
sende güle güle kullan canım :)

e bunlar muhteşeemmm

ilk ben vermiştim daha önce verilmişse özür dilerim.

hatta bana yanlış ürün gönderdiler 3 kere arayıp söyledim ev telden aradım saatlerce beklettiler olan faturadaki rakam çokluğuna oldu. gelip değiştirmediler de üstüne. dahası 2 si dalga geçer gibi konuştu kıkır kıkır gülüyolardı ben anlatıyorum ama onlar dinlemediler biz size döneriz dedi hepsi dönmediler

bebek oyuncakları kazanmıştım bana nieanın göz temizleyicisini göndermişler üstelik kapağı açık bütün poşet batmış şekilde hala bekliyorum

neden bahsettiğini anlamadım anne boyutundanmı bahsediyorsun

Güzelliğini sağlığından alanların tercihi Salkl ve Gzel Salk, Gzellik, Kozmetik, Gne Gzl, Medikal, Bebek ve Kiisel Bakm rnleri Bilgilendirme ve Sat Sitesi 3 üyemize 50TL'lik hediye çeki armağan ediyor.
21 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında Salkl ve Gzel Salk, Gzellik, Kozmetik, Gne Gzl, Medikal, Bebek ve Kiisel Bakm rnleri Bilgilendirme ve Sat Sitesi adresine üye olarak 1 çekiliş hakkı, Blogunuzda Salkl ve Gzel Salk, Gzellik, Kozmetik, Gne Gzl, Medikal, Bebek ve Kiisel Bakm rnleri Bilgilendirme ve Sat Sitesi sitesini tanıtan bir yazı yayınlayarak ekstra 3 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.
Kampanyaya katılmak için Sağlık ve Güzellik üye adınızı ve/veya blogunuzun adresini saglikliveguzel@VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs adresine göndermeniz yeterli

evet evet anne boyutundan bahsediyorum

oh kendim kazanmış gibi oldum valla çok sevindim darısı benim kızımın başına:))

inşallah sanada çıkar en kısa sürede sağol cnm bende sayende sevindim sen ve kızında benden çoook sevin inşallah

Money tıkla kazan geçen hafta saat kaçta açılmıştı kızlar, her hafta aynı saatte mi olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…