Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Apikoğlu
Cevapla Kazan ile Apikoğlu lezzetlerine yolculuk 3. Haftasında!
Cevapla Kazan yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor! Yarışmamızın 3. haftasında, Apikoğlu’nun eşsiz lezzetli sucuklarından, dana sosisinden ve dönerinden oluşan hediye paketleri şanslı sahiplerini bekliyor. Siz de bu lezzetli paketi kazanmak istiyorsanız;
“Cevapla kazan” sekmesini tıklayarak sorumuza doğru cevabı veren 1., 100., 200.,300. ve 500. kişiden biri olun, Apikoğlu hediye paketini yakalayın!

Giriş Yap | Facebook

cevap Markaların Öyküsü

arkadaşlar birşey soracağım dün arkadaşlardan iki kişi twiterdan kazandığım fuar biletini verebilirm demişlerdi.
zarigan arkadaşım kazandığı bileti benim adıma mail göndermişti saolsun.
bugün aradılar kazanmışsınız yarın kimlikle gelebilirsiniz dediler
fakat bu katıldığınız yarışmanın adı neydi ?
hani sorarlarsa hangi yarışmadan kazandınız diye cevap verebileyim.

caramio yarışmasında i harfi ile başlayan isimleri yanlış algılıyor ı ile yazıyorum yine kabul etmiyor siz de var mı bu sorun ?

https://twitter.com/#!/SupercanOyun

yarışma bu canım iyi eğlenceler

TTiny Love Türkiye'ye sinir oldum..

Bebeklerimiz her zaman bizim için dünyanın en güzel bebeğidir. Bu nedenle en güzel bebek yarışması yapmayacağız...

diyorlar

1 saat sonra da,
Bebeğinizin komik fotoğrafını çekin, sayfamıza yükleyin, beğenileri toplayın, hediyeleri kazanın...

Hediyeler en çok beğeni alan ilk 3 fotoğrafa verilecektir.

diyorlar

Yorumlarımı da silmişler tekrar yazdım
‎1 saat önce muhteşem övüyordunuz 1 saat sonra yorumları siliyorsunuz güzel sözleri de söyleriz eksikleri de biraz saygıyı haketmiyormuyuz ? Beğenili yarışma yapmayacağız dediniz her bebek dünyanın en güzel bebeği..1 sonra da beğenileri toplayın, hediyeleri kazanın... Çekilişten kazanmasam sorun değildi ..sorun tutarsızlığınız

Son düzenleme:
o kadar haklısınki bıkdım artk cidden bunun gibi olayla yüzünden kampanyalardan hem vaktimizi çalıp hemde kaile almıyorlar

Prada'nın yeni kokusu Prada Candy kadınını temsil eden ünlü Fransız yıldızın ismi nedir ve Tom Cruise ile beraber oynadığı film hangisidir?
Lea Seydoux - Mission: Impossible - Ghost Protocol
Michelle Monaghan - Mission: Impossible III
Brigitte Bardot - Vanilla Sky
Lea Seydoux - Azınlık Raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…