Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

wish aksesuvarda 2 saat önce 2400 kişiydim sonra 2401 oldu tekrar baktım kadının biri 2400 üm diyor..böyle saçma şey mi olur arkadaşlar?

canım davetınle ceklerınden ıstesem olur mu?

Yonca Toptan Hediye Kampanyası | Facebook

----------------------------------------------------------------------

Best Western Turkiye ve Sihirliguzellik.com isbirligi ile Facebook sayfamizda duzenledigimiz kampanyanin talihlisi belli oldu !!!

Esra Nazan Avcı Erboz, Sihirliguzellik.com 'dan Lady Million Parfumunu kazandi

Son düzenleme:
Arkadaşlar, arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Tiny Love Turkiye Fan Page'ini beğenenlere hediye verecek... Bebekleri olanlara müjde...

Multi-Gyn Genital Bakım SerisiKadınca Herşey.net
MULTİ-GYN TALİHLİMİZ BELLİ OLDU. MERYEM ÖZTEN ADLI TAKİPCİMİZ 1 ADET MULTİ-GYN KAZANMIŞTIR. İSTEDİĞİ MULTİ-GYN GENİTAL BAKIM ÜRÜNÜ MODELİ KENDİSİNE EN KISA ZAMANDA GÖNDERİLECEKTİR. BÜTÜN KATILIMCILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

tiltirio da en fazla kaç yaptınız
ben 1.200.000 küsüratlı unuttum
eşimin adına oynadığımda da 2.140.300 yaptım

Arkadaşlar, arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Tiny Love Turkiye Fan Page'ini beğenenlere hediye verecek... Bebekleri olanlara müjde...

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Lipton Ice Tea
‎2010 yılında vizyona giren ve seslendirmesini Beren Saat'in yaptığı animasyon filminin adı nedir? Doğru cevabı facebook@liptonicetea.com.tr adresine gonderen 10., 30, 80., 100., ve 200. takipçimiz Burger King’den Hamburger Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

CEVAP OYUNCAK HİKAYESİ

Bebevak Burun Aspiratörü
BEBEVAK TALİHLİMİZ BELLİ OLDU. H.HATİCE EKEN ADLI TAKİPCİMİZ 1 ADET BEBEVAK BURUN ASPİRATÖRÜ KAZANMIŞTIR. KARGOSU EN KISA ZAMANDA KENDİSİNE GÖNDERİLECEKTİR. BÜTÜN KATILIMCILARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Aramızdaysa , Tebrikler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…