- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 648
oy oy oyyy:)ben de mail attım şimdi bakalım ne diyeceklerr
bende o arkadaş gibi listeliyordum 2 3 gün giremediğimde hem kaçıranlar varsa tekrar görür diye
ama şikayet etmişler rahatsız olanlarr
listeyen arkadaş sende her an şikayet alabilirsin mazallahhh
oy oy oyyy:)
cnm ben ce listelemek iyi oluyor arada görmediklerimizi bu sayede görüyoruz neden raahtsız oldular ki sonuçta konuyla ilgili...
Domestos - Mikrobuna sahip çık!
paylaşılmadıysa kızlar...
Paylaşılmamıştı. Sağol canım.Begeniliyo buda ya öff
ayyy acer in sloganını hala bulamadım sinir geldi bana :)
elimden geleni yapıyorum cnm bunlrın çoğuna ben katılmadım bir ikisine anca katıldım sanırım...:)şekercik tek kelimeyle perfect
kızlar bu arada Nıvea da kaç tahmininiz var :26: ilk yüze girip o seti kazanmak istiyorum şuan 33 tane tahmin yaptım :26:
Organicare de bende kazandınız maili gelenlerdenim teyit maili attım vb. Ayın 25 inde firma ismini nette araştırdım ve şu siteyi buldum Bebegimebakim.com Kimindir, Kim Yapt, Buldu, Kurdu, Site Sahibi ve Kurucusu (Whois) Kimdir - Siteler Hakknda sitede iletişim numarası vardı : 02163601311 aradım. Doğru yermiş yarışmayı sordum telefondaki bayan 2 sn bir bakiyim dedi şimdi isminizi göremedim listede dedi ve telefonumu aldı.Çok kalabalık ve karışık burası belki o yüzden görememişimdir dedi. Arayacağını pek sanmıyorum ama herkes arayıp sorarsa bir daha bu şekilde yalan reklam yapmazlar diye umuyorum. .İsterseniz sizde bu telefona arayıp sorun.
yok artık yuh sen okadar uğraşıyosun bide şikayet ediyolar yazık valla yazık
oy oy oyyy:)
cnm ben ce listelemek iyi oluyor arada görmediklerimizi bu sayede görüyoruz neden raahtsız oldular ki sonuçta konuyla ilgili...
bilemiyorum artık çokta takmıyorum zaten nadir giremediğim zamnlarda listelemeye devammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?