Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

alla alla ,ben anlamadım nereye tıklcaz napcaz üye oldum ama kaldm böyle

o linkte çıkıyor
üye girişi yaptıktan sonra sayfa yenile
ben de çok kurcaladım,başka şeyler yazıyordu saat 21:00 olunca değişti sayfa
alıntı yazısı oluyor,idefix de ara kısmı oluyor
kitabın ismini yazıyorsun
altta bu mudur diye çıkıyor kitap
evet diyip kaydediyorsun

Nivea Mega Kutu için mobil kodun resmini koymuşlar cep telefonuna okutmak için. Ben yaptım herkese aynı kod çıkıyor zaten kod: 487452 Toplam 5 tahmin hakkı daha kazanıyorsunuz. Herkese bol şans.

saol canım geldi 5 kod ama , bende artık etcek tahmin kalmadı aklımda ya

organicare testini ilk çözen ve burda ilk paylaşan bendim ama hala gelmedi hediyem 2 kerede mesaj yazdım cevap yok nasıl iş anlamadım:26:

Bir şey değil hayat paylaştıkça güzel. Umarım ihtiyacı olan biri doğru tahimini yapar. Herkese bol şanslar.

Son düzenleme:
Vissilver 3. Çekilişinde kazanan üyelerimiz :

1. Yasemin Güner
2. Halil Volkan Tekayak
3. Zeynep Sarıgül
4. Hacer Dikduran

Tebrikler !!!

ben kazandım da ne kazandım bilmiyorum:)

nivea için kodu veren arkadaşa sonsuz teşekkürler...

kızlar avon türkiye facede Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bu inkte bişey var ama ben yapamadım çünkü dediği şehirlerde değilim bide facebook kodundan bahsediyor o kodu üniversitelerde avon görevlilerinden alabilirmişiz ama ben bişey anlamadım yapabilecek olan varsa yapsınnnn

bende organicare mağdurlarındanım ilk yaapnlardan biriyimdir o soruları tek tek araştırıp doğru cevaplarını buldum buraya da yazdım ama ne arayan var ne gelen ben de iletişim formundan Contact Us, Organicare Baby: Sertifikal Organik Bebek ampuan sordum bakalım dönecekler mi bu sefer? bi gelişme olursa haber veririm kızlar

bu organicare baby şeysi hangisiydi kızlar?
katıldım mı hatırlamıyorum da :26:
bebeğime bakım şeysi miydi?
teyid etmiştik hani maili, krem set gelecektii

Son düzenleme:
bu organicare baby şeysi hangisiydi kızlar?
katıldım mı hatırlamıyorum da :26:
bebeğime bakım şeysi miydi?
teyid etmiştik hani maili, krem set gelecektii

evet cnm oydu hani ilk 4000 mü neydi sayı burda soru cevapları paylaştmıştık bazı arkadaşlar fakrlı soru da geliyor demişti ya o işte... hemen sonraki günlerde göndermişler
bana avondan maskara da gelmedi allah allah tam döndü şansım bu sefer de kazandıklarım geç geliyo

ben de mail attım şimdi bakalım ne diyeceklerr

bende o arkadaş gibi listeliyordum 2 3 gün giremediğimde hem kaçıranlar varsa tekrar görür diye
ama şikayet etmişler rahatsız olanlarr
listeyen arkadaş sende her an şikayet alabilirsin mazallahhh

Organicare de bende kazandınız maili gelenlerdenim teyit maili attım vb. Ayın 25 inde firma ismini nette araştırdım ve şu siteyi buldum Bebegimebakim.com Kimindir, Kim Yapt, Buldu, Kurdu, Site Sahibi ve Kurucusu (Whois) Kimdir - Siteler Hakknda sitede iletişim numarası vardı : 02163601311 aradım. Doğru yermiş yarışmayı sordum telefondaki bayan 2 sn bir bakiyim dedi şimdi isminizi göremedim listede dedi ve telefonumu aldı.Çok kalabalık ve karışık burası belki o yüzden görememişimdir dedi. Arayacağını pek sanmıyorum ama herkes arayıp sorarsa bir daha bu şekilde yalan reklam yapmazlar diye umuyorum. .İsterseniz sizde bu telefona arayıp sorun.

Son düzenleme:
Kühne Türkiye
Kühne sosun lezzetine dayanamayanlar... Kühne “Amatör Mutfak Günlüğü” yarışmamızda hikayesini paylaşan her 30. kişiden biri olabilme şansınız hala devam ediyor. Birbirinden lezzetli Kühne ürünleri ile sofralarınızı donatmak ve kazanmak istiyorsanız; ilk yemek deneyimi hikayelerinizi bizimle paylaşın!
https://www.facebook.com/kuhneturkiye?sk=app_165938033501747

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…