alla alla ,ben anlamadım nereye tıklcaz napcaz üye oldum ama kaldm böyle
Nivea Mega Kutu için mobil kodun resmini koymuşlar cep telefonuna okutmak için. Ben yaptım herkese aynı kod çıkıyor zaten kod: 487452 Toplam 5 tahmin hakkı daha kazanıyorsunuz. Herkese bol şans.
Nivea Mega Kutu için mobil kodun resmini koymuşlar cep telefonuna okutmak için. Ben yaptım herkese aynı kod çıkıyor zaten kod: 487452 Toplam 5 tahmin hakkı daha kazanıyorsunuz. Herkese bol şans.
Vissilver 3. Çekilişinde kazanan üyelerimiz :
1. Yasemin Güner
2. Halil Volkan Tekayak
3. Zeynep Sarıgül
4. Hacer Dikduran
Tebrikler !!!
bu organicare baby şeysi hangisiydi kızlar?
katıldım mı hatırlamıyorum da :26:
bebeğime bakım şeysi miydi?
teyid etmiştik hani maili, krem set gelecektii
evet cnm oydu hani ilk 4000 mü neydi sayı burda soru cevapları paylaştmıştık bazı arkadaşlar fakrlı soru da geliyor demişti ya o işte... hemen sonraki günlerde göndermişler
bana avondan maskara da gelmedi allah allah tam döndü şansım bu sefer de kazandıklarım geç geliyo
canım listelemen iyi olmuş bazı arkadaşlar paylaşılmıyor diye dert yanmış paylaşılmıyorsa üç günde nasıl çıkar bu kadar uzun bir liste herkes elinden geleni yapıyor tabiki arada görülmeyenler olabilir sonuçta kim takip edebilir koskoca internet dünyasındaki herşeyi hepimiz duyduklarımızı gördüklerimizi paylaşıyoruz forumdaki arkadaşlarımıza haksızlık yapmayalım lütfen üzülüyorum ben böyle yazıları görünce yok ben çıkıyorum artık bu forumdan falan valla ben kimsenin kasıtlı olarak paylaşmadığını düşünmüyorum bile öyle düşünenlerede güle güle
bende o arkadaş gibi listeliyordum 2 3 gün giremediğimde hem kaçıranlar varsa tekrar görür diye
ama şikayet etmişler rahatsız olanlarr
listeyen arkadaş sende her an şikayet alabilirsin mazallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?