organik bebeyi boşuna beklemeyin kızlar
Organicare Organic Baby Shampoo sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen teyid mesajına bağlı değildir. Organicare Organic Baby Shampoo hediye verilmesi planlanan üyeleri seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye teyid mesajı alması hediyenin o üyeye gönderileceği anlamına gelmemektedir. Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
böyle saçmalık mı olur ya resmen dalga geçiyolar bizimle
Kesinlikle dalga geçmişler üyelerle! Üyeliğimi iptal ediyorum,orada böyle bir şart görememiştim.O zaman oraya doğru cevaplayan ilk 100 yazmayın, kafama göre vericem hediyeyi deyin
Hepsi politikacı bunların önce reklamları vaatleri sıralıyorlar iş hesaba gelince biz öyle dememiştik diye koşul öe sürüp yan çiziyorlar
Banladığımız kampanyaları yazalım
Tiny Love TÜrkiye
Organica
letoonia
organik bebeyi boşuna beklemeyin kızlar
Organicare Organic Baby Shampoo sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen teyid mesajına bağlı değildir. Organicare Organic Baby Shampoo hediye verilmesi planlanan üyeleri seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye teyid mesajı alması hediyenin o üyeye gönderileceği anlamına gelmemektedir. Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
böyle saçmalık mı olur ya resmen dalga geçiyolar bizimle
facede sayfalarını da beğenmekten vazgeçelim
duvarlarına
Yasemin Hadivent yazarak gönderdim ama bide siz bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?