Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hani şu plaj çantası veriliyordu ya ne yazmışlar bakın

Değerli Letoonia Life Takipçileri, Facebook üzerinden rezervasyon yaptırıp ödemesi onaylanan her takipçiimize plaj çantası gönderilmektedir. Bilgilerinize sunar ilginiz için teşekkür ederiz.

Kesinlikle dalga geçmişler üyelerle! Üyeliğimi iptal ediyorum,orada böyle bir şart görememiştim.O zaman oraya doğru cevaplayan ilk 100 yazmayın, kafama göre vericem hediyeyi deyin

Kesinlikle dalga geçmişler üyelerle! Üyeliğimi iptal ediyorum,orada böyle bir şart görememiştim.O zaman oraya doğru cevaplayan ilk 100 yazmayın, kafama göre vericem hediyeyi deyin

Hepsi politikacı bunların önce reklamları vaatleri sıralıyorlar iş hesaba gelince biz öyle dememiştik diye koşul öe sürüp yan çiziyorlar
Banladığımız kampanyaları yazalım
Tiny Love TÜrkiye
Organica
letoonia

Üyelik iptali istedim, bu firmalardan ne alış veriş yaparım, ne de üye olup kendilerine reklam yapma fırsatı veririm !

tam aptallar bunlar
madem eleme var adam gıbı maıl atsınlar
kazandınız hedıyenız en kısa zamnda adresınıze gelecektır yazmasınlar
on elememızde kazanırsanız yollucaz yazsınlar

arkadaşlar ben kandırdınız bizi diye mesaj yazdım lütfen sizde yazın mesaj yağmuruna tutalım resmen dalga geçip reklamlarını yaptırdılar bize

NIVEA Türkiye
Dün akşam itibariyle NIVEA Mega Kutu kampanyamızın sonuna geldik. İlgi ve katılım için teşekkürler. :) Heyecanla beklediğin sonuçları Çarşamba günü burada duyuracağız. Bizi takipte kal, iyi haftalar!

kızlar yarışma değil ama defactonun kampanyası bana cazip geldi almayı düşündüğünüz bir şey varsa bi bakın

DeFacto
Eski kotunu getiren herkese 49 Liralık alışverişlerinde 20 TL indirim. Bu fırsattan yararlanmayı unutmayın.

DeFacto | Facebook

Nina Ricci Love Ribbon kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Nina Ricci Love Ribbon kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)

* Nina Ricci Love Ribbon kazanma şansını 28–30 Kasım tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 2 Aralık tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More

ben kırmızı kurdela yaptım cevabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…