Nina Ricci Love Ribbon kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, 50ml. Nina Ricci Love Ribbon kazananlardan biri de sen ol... Bol şans :)
* Nina Ricci Love Ribbon kazanma şansını 2830 Kasım tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 2 Aralık tarihinde açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.
Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
ben kırmızı kurdela yaptım cevabı
LABORATOIRE BIODERMA
face sayfasında 15:00 da yarışma var...
Sevgili BIODERMA kullanıcıları,
BIODERMA’nın leke sorunu yaşayan ciltler için UV koruması sağlayan aydınlatıcı gündüz bakım kreminin adını doğru olarak, bioderma.tr@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişiye, NODE S ŞAMPUANI (400ML) HEDİYE EDİYORUZ !!!
Kampanyaya katılmak için cevabınızla birlikte, adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve adresinizi göndermeyi unutmayın…
böyle buldum cevabı ama kısmet BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE CREAM 30 ML
BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE PEN 5 ML bende böyle buldum ama aceleyle yanlış olabilir:26:
BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE PEN 5 ML
Leke sorunu yaşayan ciltler için yüksek UV koruması sağlayan kalem formunda aydınlatıcı bakım kremi.
Clean & Clear Türkiye
Yeni hafta, yeni şanslı numaralar, yeni heyecan! Bu haftanın şanslı numaraları 98, 826, 1743, 2876, 3600, 4917, 5555, 6921, 7479 ve 8395! Şanslı numaralarda soruları doğru cevaplayan sen ol, Clean & Clear hediye paketi senin olsun!
Clean & Clear Türkiye - Açıl Kutu Açıl | Facebook
hasta ediyo beni bu yarışma
hiç yoktan sivilce çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?