Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynen..
kırmızı eşarp vardı seçeneklerden birinde, nedense bende onu kırmızı şarap okuyorum..
Aslında alkolle aram da pek yok, hele şarapla hiiiç...

Dermamed
Ödüllü anketimizin sonucu belli oldu:
Kırışıklık Size Ne İfade Ediyor? sorumuza verilen en popüler cevap:
"Her Yaşın Ayrı Güzelliği Var".
Bu cevabı verenler arasından kazananlar:
10.Mesude Aybar 17.11.2011 13:13
50.Hasan Ok 17.11.2011 15:04
100.Ayşegül Birol 17.11.2011 20:19

LABORATOIRE BIODERMA

face sayfasında 15:00 da yarışma var...

Sevgili BIODERMA kullanıcıları,

BIODERMA’nın leke sorunu yaşayan ciltler için UV koruması sağlayan aydınlatıcı gündüz bakım kreminin adını doğru olarak, bioderma.tr@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişiye, NODE S ŞAMPUANI (400ML) HEDİYE EDİYORUZ !!!

Kampanyaya katılmak için cevabınızla birlikte, adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve adresinizi göndermeyi unutmayın…

böyle buldum cevabı ama kısmet BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE CREAM 30 ML

BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE PEN 5 ML bende böyle buldum ama aceleyle yanlış olabilir:26:

BIODERMA WHITE OBJECTIVE ACTIVE PEN 5 ML
Leke sorunu yaşayan ciltler için yüksek UV koruması sağlayan kalem formunda aydınlatıcı bakım kremi.

Son düzenleme:

Bioderma: Leke Giderici Ürünler
bak canım bende şu adreste buldum aslında orada senin yazdığın da yazıyor kalem boyutu olarak ama belki benim yazdığım hatalıdır kısmet bekleyip görelim

Bugünün kazananları belli oldu!!!
İşte doğru cevabı bioderma.tr@gmail.com adresine gönderen ilk 10 kişi:

ŞEBNEM ARIK
FATMA GÜLAÇAR
SENİHA GÜLER
AHU AYAN
EDA SAVUT
TUĞBA BAYRAKTAR
ALİ BUĞDAY
SİNEM KORKMAZ
ESRA TAHTALI
SELVER GÜLER

TEBRİKLER!!!

İyi günlerde kullanın....

İkiler
Merhaba Arkadaşlar.
Yarışmamızda ilk sırayı alan Aygün Kayapalı, ikilershop.com sitemizden beğendiği elbiseyi ve ikinci sırayı alan Gülşah Uzun beğendiği bluzu kazandı. Üçüncü olan Funda Uluocak ise yine ikilershop.com üzerinde kullanabileceği 50 TL para puan ödülünün sahibi oldu.
Kendilerini tebrik ediyoruz. Bir hafta içinde kazanan arkadaşlar ile irtibat kurularak adres bilgileri istenecek ve ödül süreciyle ilgili bilgi verilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…