Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Milsüt
Değerli Milsüt dostları,

Sayfamızı takip eden ve beğenenler arasında yapılan çekilişle 2kg'lık taze kaşar peyniri kazanan 50 şanslı takipçimiz belirlenmiştir. Aşağıda tam liste yer almaktadır.

1. İbrahim Sedefoğlu
2. Elif Saynurbaş
3. Sabire Güner Yılmaz
4. Ayşe Karadeniz Köse
5. Fethi Hilal Akkin
6. Rezzan Uslu
7. Seda Ceren
8. Mukadder Kara
9. Sevgi Mercan
10. Serap Dayan
11. Medine Gökalp
12. Durali Arıcı
13. Demet Akyel Polat
14. Erkan Perver
15. Ahmet Ergin
16. Murat Aktaş
17. Aylin Akdemir
18. Erkan Uysal
19. Eda Doruk
20. Erdem Narin Altay
21. Rezzan Akdoğan
22. Sinem Ümit
23. Serkan Kumdakçı
24. Mehmet Naci Peker
25. Kazım Karaman
26. Zeynep Gül
27. Sara Akyüz
28. Hüseyin Demirel
29. Alim Akıncı
30. Bora Kayakoparan
31. Merve Çelik
32. Nuray Uzun Çakmak
33. Cansu Aktaş
34. Tuğba Kunt Özmen
35. Tahir Koltaş
36. Yeşim Ergene
37. Feyza Gezen
38. Gülcan İnan Özkul
39. Didem Ünalan
40. Selma Yıldırım
41. Canan Ceyhan Dilmen
42. Semra Doğanay
43. Mine Uçar
44. Çiğdem Özçetin Uğraş
45. Zehra Kulbilge
46. Fatma Bilici
47. Meryem Kayıkçı
48. Gamze Çayırlı
49. Meryem Özten
50. Fatoş Duru Aktaş

şimdi biraz göz gezdirdim kazananlara en az 20 kişinin ismi 2 kere yazılmış haksızlık ama zaten avon doğru bişey yapsa şaşardım

TEŞEKKÜRLER canım..ismim var ama, inşallah isim benzerliği değildir, keşke bekarlık soyadımı da yazsaydım..

şu fairy den fenalık geldi yok kargoda görünüyor, yok şöyle..
gelsin şu fairy, belediyeye vericem, sokakları yıkasın..

avonu ilk kendime sonra anneme doldurmuştum soyadlarımız da farklı ama ben kazanamadım o kazandı artık nasıl oluyosa o ilk 5000 kişi

şimdi biraz göz gezdirdim kazananlara en az 20 kişinin ismi 2 kere yazılmış haksızlık ama zaten avon doğru bişey yapsa şaşardım

altınok , altan , aydın , bu soyadlar bi sürü var

daha arasam bulucam ama uraşamam valla

isim benzerliği derler...acaba adres kontrolü yapıldı mı ki?

nivea nın da en son şeysinde, aynı isim ve soyisimden 2 kişi aynı anda kazanmış..bilemiyorum yani
tesadüfün iğne deliği..aynı isim, adresi de ver babanenin memleketteki adresi, bitsin..

avondan bende kazandımm, annem ve kayınvalidem içinde katılmıştım onlarda kazanmış :) keşke eşim adınada katılsaymışım :))

avonu ilk kendime sonra anneme doldurmuştum soyadlarımız da farklı ama ben kazanamadım o kazandı artık nasıl oluyosa o ilk 5000 kişi

Çok güldüm gece gece..anneme ilk krem gelecek :) Kendim ve o kazanmışım..el kremi yapmayı düşünüyorum :)
Ben de size yazmayı unuttum bugün kargo varmı diye sorarken Yurtiçi Kargo'nun arabasının içine baktım aynı şekil paketlenmiş Avon paketleri vardı anladım ki Avonlar geliyor

avondan bende kazandımm, annem ve kayınvalidem içinde katılmıştım onlarda kazanmış :) keşke eşim adınada katılsaymışım :))

he yaa erkekleri kabul etmezler diye yazmamıştım ben maşallah bayandan çok erkek ismi var
güzel memeleketimde ne bakımlı erkekler var görüyon nu

he yaa erkekleri kabul etmezler diye yazmamıştım ben maşallah bayandan çok erkek ismi var
güzel memeleketimde ne bakımlı erkekler var görüyon nu

aynen bende öyle düşünmüştüm..
yoksa kayınpeder kayınbirader, ne kaaa metroseksüel irkek varsa, hepsine doldururduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…