şimdi biraz göz gezdirdim kazananlara en az 20 kişinin ismi 2 kere yazılmış haksızlık ama zaten avon doğru bişey yapsa şaşardım
avon açıklandı kızlar sanırım aynı soyadından olanları elemişler eşimede doldurmuştum göndermiyorlar sadece benim adım var
liste çok uzun o yüzden sadece linki yazıyorum
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
oh afiyet olsun
saol canım haber verdiğin için kazanmışım bende ama saçmalık şu ki , ablamda katılmıştı (soyadlarımız farklı) o kazanmamış , hani ilk 5000 kişiyeydi ...
avon açıklandı kızlar sanırım aynı soyadından olanları elemişler eşimede doldurmuştum göndermiyorlar sadece benim adım var
şimdi biraz göz gezdirdim kazananlara en az 20 kişinin ismi 2 kere yazılmış haksızlık ama zaten avon doğru bişey yapsa şaşardım
altınok , altan , aydın , bu soyadlar bi sürü var
daha arasam bulucam ama uraşamam valla
yok canım aynı soyad ile 3 kez kazanmışım ben
yok canım aynı soyad ile 3 kez kazanmışım ben
avonu ilk kendime sonra anneme doldurmuştum soyadlarımız da farklı ama ben kazanamadım o kazandı artık nasıl oluyosa o ilk 5000 kişi
satçan mı kız onları, napçan 3 denegençlik şeysini..
avondan bende kazandımm, annem ve kayınvalidem içinde katılmıştım onlarda kazanmış :) keşke eşim adınada katılsaymışım :))
üçünüde kullanıp bebekliğime dönücem
he yaaerkekleri kabul etmezler diye yazmamıştım ben maşallah bayandan çok erkek ismi var
güzel memeleketimde ne bakımlı erkekler var görüyon nu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?