Avondan bende 11 tane doldurmuştum 6 tanesini kazanmışım :) ama benim olan 2 tane oldu :) ablama ve eniştemede çıkmış...babamı,diğer ablamı ve eniştemi bir de eşimi beğenmemişler anlaşılan
burt's bees türkiye - duvar | facebook
cevabı roxanne dudak bakım kremi buldum
clear men türkiye
ronaldo'ya karşı kendi 11'ini kur, futbol topu ve clear men kazan!
https://www.facebook.com/clearmenturkiye?sk=app_140140952755159
palette ile "saç nasıl boyanır?" videolarını izleyerek ve paylaşarak palette'den bir yıllık saç boyası kazanmak istemez misin? Ayrıca palette içerik ve ürünlerini beğenip, paylaşarak puanını artırabilirsin! Sen de tıkla, en renkli palette hayranı olduğunu kanıtla! palette türkiye - haftanın hayranı | facebook
palette türkiye paylaşıldı mı görmedim..
yaptımmmmmmmmmmmm
şimdi kızı seçiyorsunuz,sonra ben şunları yaptırdım,kazandınız dedi.
şaka,hata,büyü,laf,hile,güzellik,sihir
deneyin bakalım bi
ama onların oynamasını beklemenize gerek yok,onlar konuşmaya başlayınca yeni taktik yaza tıklayın hemen.bi de sonunu beklemek gerekiyor.yani bütün taktik verme hakların bittikten sonra sana taktik uzmanı oldun kazandın diyor.
8.ye saç yazın kızlar oluyor
bende baktım canım sayfada bişi yok ocak ayı içinde yollancakmış kadın öyle dedi sadece adres aldı bilemyorum artık görcez
https://www.facebook.com/clearmenturkiye?sk=app_140140952755159
kızlar bu da var
dedikodu,ukalalık ,bilmişlik,cambazlık,sanat,manikür,pedikür,çılgınlık,delilik,sevimlilik,şirinlik gibi enteresan şeyler yazdım canım ben
canlar benimodan sonunda kazandım.daha doğrusu kızım kazanmış.öyle farklı bişiy de yazmadık amaSizin dediklerinizi okuyup yazmış çılgınlık delilik falan.birdenbire kabul ettiler. Bizde kazandık yanii olllleyyyyyyyyyyyyyyyy
dans ve taklit yazabilirsiniz kızlar bende kazandım
benim o da kazanamayan arkadaşlar dikkat
erkeklerin taktikleri şunlar
kur yemek naz şaka cilve masaj balık dedikodu
bunlar haricinde ne yazarsanız kabul oluyor kazanıyorsunuz
yani en azından bende öyle oldu iki defa kazandım denemenizde fayda var
kızlar benim o ile ilgili son birşey söylemek istiyorumHani diyorsunuz ya başka e-mail girince kabul etmiyor diye ben şöyle bir şey denedim tarayıcınız kapatıp tekrar açıp oynadığınızda sorun olmuyor kayıt ediyor birde şu kelimelerle çok fazla kazanma şansınız olacaktır ;sinir,ukalalık,bebek,şirinlik,sevimlilik,trip,kur,çakallık,bilmişlik,delilik,dedikodu,kurnazlık,cambazlık,çorba,kek,börek,çörek,balık,çikolata,boya,film, gibi kelimeleri kullanmanızı öneririm ben şimdilik çıkıyorum canlar iyi akşamlar herkese yarın bol kazançlı olur inşallah ....
yaklaşık 100 denemeden sonra bende yaptım...
Farklı olarak kıskançlık yazdım.diğerleri sizlerden duyduklarım sağolasınız arkadaşlar...
kızlar benim o da 2. Defa kazandım
erkek oldum çakallık bilmişlik bebek kek balık trip sinir yazdım kazandım eşimin adına kazandım . Deneyin oluyor pes etmek yok
kızı seçtim ;
jest , mimik , serenat , atar , çapkınlık , ukalalık , sos , çılgınlık
bunları yazdım kazandım arkadaşlar :)
ayrıca liptonda ; siyah çay içerken geleneksel türk damak tadından asla vazgeçmem diyenler; bu soru sizin için gelsin! Lipton doğu karadeniz çay hangi yılda piyasaya sürülmüştür?
2003 2004 2005 2006 hangisi cvp :s
kızı seç ;
jest , mimik , serenat , atar , çapkınlık , ukalalık , sos , çılgınlık
bunları yaz canım :)
kızlaaar sonunda bende benim o kazandııııım değişik olarak hainlik çeyiz mızmızlık yap yazdım
kızlar... Erkeği seçince atar,gider,trip,blöf te yazabilirsiniz...
4.kez kazandım bu kaa yeter,
bi kişilikte gönderseler olur yani de, sağlama aldık benim o ları
ama bu misafirler, hep bizim taktikleri kapıyolar
ızlar blade'in yeni yarışması başlamış, ilgilenen olursa
blade eau de toilette | facebook
ben hiç hoşlaşmadım bu blade den
bilmişlik,kurabiye,cambazlık,çılgınlık,dans,trip,şaka,ukalalık yaptım kazandım sizde deneyin canlarım...
etide
ikinciye kazandım farklı adres yazdım ama hata oluştu diyor acaba 2 defa yazdım ondan mı ama mail adresi büyük giriyor sinir oldum
boşuna uğraşlarım
teşekkürler cnm ya sayende kazandım
avon açıklandı kızlar sanırım aynı soyadından olanları elemişler eşimede doldurmuştum göndermiyorlar sadece benim adım var
liste çok uzun o yüzden sadece linki yazıyorum
AVON Anew Genics | Gençlik Genlerinizde Gizli
Acer nekadar zor bugün yaa :26:
altınok , altan , aydın , bu soyadlar bi sürü var
daha arasam bulucam ama uraşamam valla
güzeller bugünden sonra dahada güzelleşeceğiz hep birlikte avoncuk sayesinde bir ben ikide arkadaşımın adına katıldım ikitane kazanmışız üçüncü arkadaşa yok ona çıkmamış. taklit uzmanındanda iki kere kazandım eğer bitmediye şimdi tekrar bakıcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?