Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bir numara arayıp adresimi aldı Fırsatçı bilmem ne dedi kalabalıkta duyamadım sizleri de arayan oldu mu :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende kazanmak için değil eğlencesine oynuyordum neyse kazandıklarım gelsi yeter ben karate takvendo judo baklava ukalalık bilmişlik dansözlük falan aklıma gelen saçma sapan şeyleri yazdım

benim oda yasminin yazdığı taktikleri deneyin oluyor kızlar

fiat fırsat yağmurundan telefonla arıyorlar adres almak için
aslında adreslerimizi kayıt olurken yazmamışmıydık neden aradıklarını bende anlamadım.
soracağım bakalım ne cevap yazacaklar

bende aranıza girdim uzaktan takip edeceğim sizleri facebook yok bende almak da istemiyorum facebook dışındaki yarışmaları takip edeceğim

ya bende kazanmak için değil eğlencesine oynuyordum neyse kazandıklarım gelsi yeter ben karate takvendo judo baklava ukalalık bilmişlik dansözlük falan aklıma gelen saçma sapan şeyleri yazdım

canım yaz aptallık delilik çılgınlık kurnazlık bebek kıskanclık şirinlik sevimlilik çakallık die de en son olur bence
kızlar sağolun bunları deneyim olcak mı?
Oyy sevindim yararlansın arkadaşlar teşekkürler canım
canım neydi taktiklerin?

bende aranıza girdim uzaktan takip edeceğim sizleri facebook yok bende almak da istemiyorum facebook dışındaki yarışmaları takip edeceğim

çoğu yarışma facebookta oluyor..deşifre olmak istemiyorsan gerçek isminle almak zorunda değilsin..
bu isminle de face açalır..
sen bilirsin..

benim oda yasminin yazdığı taktikleri deneyin oluyor kızlar
nie kıss seymooo benim dediklerimle de olmuyo muuu ben kazandım tam 3 kere :121:
Eeee napıcakmışsın, işi gücü bırakıp oturup, hindi reklamını mı seyredicekmişsin ne yaaniii
valla sorma canım yaaaaaa :128:
kızlar sağolun bunları deneyim olcak mı?

canım neydi taktiklerin?

olur inşş şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…