benimo da 3 defa kazandım 4.de de tutturdum ama bilgilerimi kaydetmiyor hata oluştu diyor..hayır bari sınır koysaydınız bizde katılmazdık
kazanamayanlarda kazansın be canım artık yaniii
Bir numara arayıp adresimi aldı Fırsatçı bilmem ne dedi kalabalıkta duyamadım sizleri de arayan oldu mu :26:
benim oda yasminin yazdığı taktikleri deneyin oluyor kızlar
kızlar şimdi telefonuma mesaj geldi bolca hindi'den ali kırca'da bugün bolca hindi ile ilgili yayınları olucakmış ne işim var hindiyleee
ya bende kazanmak için değil eğlencesine oynuyordumneyse kazandıklarım gelsi yeter ben karate takvendo judo baklava ukalalık bilmişlik dansözlük falan aklıma gelen saçma sapan şeyleri yazdım
kızlar sağolun bunları deneyim olcak mı?canım yaz aptallık delilik çılgınlık kurnazlık bebek kıskanclık şirinlik sevimlilik çakallık die de en son olur bence
canım neydi taktiklerin?Oyy sevindim yararlansın arkadaşlar teşekkürler canım
bende aranıza girdim uzaktan takip edeceğim sizleri facebook yok bende almak da istemiyorumfacebook dışındaki yarışmaları takip edeceğim
primadan aradılar , göndercez dediler adresimi teyit ettiler , çok sevindim he :))
Kadınlar ne ister den kazanmışımmmmmmmm
nie kıss seymooo benim dediklerimle de olmuyo muuu ben kazandım tam 3 kere :121:benim oda yasminin yazdığı taktikleri deneyin oluyor kızlar
valla sorma canım yaaaaaa :128:Eeee napıcakmışsın, işi gücü bırakıp oturup, hindi reklamını mı seyredicekmişsinne yaaniii
kızlar sağolun bunları deneyim olcak mı?
canım neydi taktiklerin?
kızlar sağolun bunları deneyim olcak mı?
canım neydi taktiklerin?
kızı seç ;
jest , mimik , serenat , atar , çapkınlık , ukalalık , sos , çılgınlık
bunları yaz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?