Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar şimdi telefonuma mesaj geldi bolca hindi'den ali kırca'da bugün bolca hindi ile ilgili yayınları olucakmış ne işim var hindiyleee

şimdi primadan aradılar hediyenizi e-bebek mağazasından almak istemişsiniz, 19 aralıktan itibaren alabilirsiniz diye...
şimdi bana kargo gelmeyecek mi?

Reform Halı "Şanslı 1000 Sensin" kampanyasının ilk kazananı belli oldu.
Sitemizdeki formu doldurup gönderen şanslı katılımcımız İstanbul - Pendik'ten Yasemin Boz, Reform Halı'dan bedava halı kazanma şansını yakaladı.
Kendisini tebrik ediyoruz. Şanslı 1000 bitmedi devam ediyor. Siz de Reform Halı adresine tıklayın Şanslı 1000 olma fırsatını kaçırmayın.

Blast Streetwear
Blast Facebook resmi sayfası profil fotoğrafını, kendi profil fotoğrafı yaparak bu postun altına yorum yapan arkadaşlar arasından yapılacak çekilişle 2 kişi Blast Streetwear'dan harika birer sweatshirt kazanacak.

Tek yapmanız gereken Blast profil fotoğrafını bilgisayarınıza indirip kendi profil fotoğrafınız yapmak. :)

Bol şanslar...

olduu katılamiycam ben buna

şimdi primadan aradılar hediyenizi e-bebek mağazasından almak istemişsiniz, 19 aralıktan itibaren alabilirsiniz diye...
şimdi bana kargo gelmeyecek mi?

beni arayan numarayı tekrar aradım kargoyla istedim arkadaşlar...
mağaza problem çıkarıyormuş, ben internetteki e-bebek mağazası sanmıştım.

ohhh çok sevindim cnm afiyetle yee :))

teşekkürler cnm hepberaber afiyet ile yiyelim inşallah...

arkadaşlar konu ile alakasız ama kıyafet kombinlerinin paylaşıldığı topiğin linkini verebilicek olan var mı?

bir şey soracağımda

üye arkadaşlaraaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…