Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar celar 11 i tamamladım herkese çok teşekkür ederim formu doldurdum başka bişey yapmam gerekli değil sanırım kazandıkmı şimdi

doğru çok kalabalık orası bende alayım yeni face adresi bağrı ama ben isimimi yazama biraz teknoloji özürlüyüm bana yardım edersiniz dimii kızlar?

arkadaşlar face isminiz ile face profil fotonuzdaki isim aynı olmalı.ben mi yanlış anladım?

farklı olanlar var da...

Kızlar BenimO bende hata veriyor dünden beri. Giriyorum taktik yazıyorum tam o anda yükleniyor işareti gözüküyor ve öle kalıyor :26:

Kızlar BenimO bende hata veriyor dünden beri. Giriyorum taktik yazıyorum tam o anda yükleniyor işareti gözüküyor ve öle kalıyor :26:

evet sanırım fazla yüklenme oldu onun için birde face te 11 mi oluşturdum nereye basıp formu dolduracağız 11 arkadaşımı davet ettim ama sanırım kabul etmeyenler var onun içinmi form çıkmıyor acaba ödülü yakala deyince

Kızlar carami.. olana kadar futbol topuyla idare edicez benim takım da tamamlandı günü kurtardık..yeni grubun ilk hediyeleri hayırlı olsun

Üzgünüz.

Arkadaş sayın oyunu oynamak için yeterli değil. DİYOR HALA CARAMİO arakadaş sayısı kaç olması gerekiyor acaba

clear men de benimde tamamlandı çok şükür kabul eden tüm kızlar hepinize tşk bende kabul etiim ama görmediklerim olursa msj atın kabul edeyim form çıkınca başkasının ismine doldurdum formu olurmu acaba

yasemincim davetini kabul etmesi gereken 3 kişi kaldı.

sonra bilgilerini yazıp yollayacaksın

çıkıyorum hesabından

(kabul etmezlerse haber edersin,değişiriz kişileri)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…