Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Her gün 10 adet “Caramio Hediye Paketi” hediyeli uygulama Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde 17 Kasım 2011 – 31 Aralık 2011 18:00 (TSI) tarihine kadar sürecektir.
Ozamana kadar hepimiz kazanırız kızlar

Ben işlerimin başına dönüyorum, şimdilik davet yok geldiğimde davetlerinizi kabul ederim.

davet gönderdim sende kabul edersen başvurumu tamamlıcam. davet gönderin kızlar bende kabul ederim

liptonun cevabı bunlar kızlar.
verildimi farketmedim ...

Yeni Lipton Piramit Poşet Çaylar, beş farklı seçeneği ile çay tutkunları ile buluşuyor. Kuşburnu ve Papatya gibi sevilen lezzetlerin yanı sıra, Çilekli Ahududulu, Elmalı Tarçınlı ve Ballı Lİmonlu gibi yepyeni lezzetleri de çay severlerin begenisine sunan Lipton günün her anında enfes çay deneyimleri sunuyor

85.275 ile muhasebe

Dalin 2012 dileklerinizi bekliyor!
18 Aralık'a kadar, 2012 dileklerini paylaşanlar arasından en yaratıcı dileği dileyen 3 kişi Dalin'den hediyeler kazanacak!

https://www.facebook.com/​allforkids?sk=app_79458893817

SüperCan - Wall | Facebook
transformers maskesi yarışması..oğlu veya erkek yeğeni olanlar için özellikle..
maske seçimi var, bumblebee maskesini seçin, sorunun cevabı SAM WİTWİCKY olacak..

en fazla 84 yaptım canım darısı başına ben oynıyım kazanıyım senin adresine göndertiyim istersen 1 kişi 1 kere kazanabiliyomuş ya

https://www.facebook.com/PfizerTurkiye
Dostunun fotoğrafını yükle, oy topla,
PetStar hediyelerini kazan!

kızlar caramio şeysini bende kazanamıyorum tatktiğiniz süper bende katılmak istiyorum
irem yazarak banada resim profili oluşturur musunuz kullanmadıgım face e ekleyim hepinziii

kontess bana da 11lü şeysini oynayıp kazanabilir msn?

arakadaşlar face muhabbetini daha yeni gördüm istek gönderdim.gönderemedigim olursa benide ekleyin çaganada diye

bunu yaptım ama beğenirsen ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…