çok iyi olur teşekkürler
kızlar caramio şeysini bende kazanamıyorum tatktiğiniz süper bende katılmak istiyorum
irem yazarak banada resim profili oluşturur musunuz kullanmadıgım face e ekleyim hepinziii
kontess bana da 11lü şeysini oynayıp kazanabilir msn?
endişelenmek değil, burda sonuçta kolaylık olsun diye profil fotosuna isimlerimizi yazalım dedik , ama sende öyle olmadığı için garip geldi , neden öyle yapmıyorsun ki
evet bende henüz kabul etmedim..funda olması gerekir arkadaşım yanlış isim yazarız o zaman airfikk ya ismini kesin yanlış yazarım ne istiyon bizden ? :)[/QUO
canım facebook u arife diye mi açacakktım
yanlış mı yaptım anlamadım
değiştirebileceğim bişey varsa değiştiriyim
evet bende henüz kabul etmedim..funda olması gerekir arkadaşım yanlış isim yazarız o zaman airfikk ya ismini kesin yanlış yazarım ne istiyon bizden ? :)
evet bende henüz kabul etmedim..funda olması gerekir arkadaşım yanlış isim yazarız o zaman airfikk ya ismini kesin yanlış yazarım ne istiyon bizden ? :)
bebiğimmm ismini air yapsana face de, şimdikini yazmak zor olur çookkk:78:sanırım yaptım
çok sağolasın canım . futbol topu kazandınız yazdı bakalım
bebiğimmm ismini air yapsana face de, şimdikini yazmak zor olur çookkk:78:
rica ederim canımm
benimki hacımer surucu profilde çay ayzıyor arkadaşlık isteğimi engelledi eklersen sevinirim
geldimm
yollayın msn ve şifrelerinizi kızlar
face de isim değişiyo mu canım yaa yoksa fotoma mı air yazacağım yazacağım anlamadım
benimki hacımer surucu profilde çay ayzıyor arkadaşlık isteğimi engelledi eklersen sevinirim
değişiyor canım
sağ üstteki oka tıkla hesap ayarları de
ordan değişiyor
fotondakini de air yap ki karışıklık olmasın
hatta keşke isimlerimizi 1-2 harfli yazsaydık
süreden kazanırdık
geldimm
yollayın msn ve şifrelerinizi kızlar
Kızlar karışıklık olmasın ben anlatayım. Caramio'da profil resmi verip isim sordugu ve bizimde her birinizi ezberleyemediğimiz/hatırlayamadığımız için facebook ismimizle profil resminde yazan ismin aynı olması gerek. Hatırlamamıza gerek kalmadan, yukarıda gördüğümüz ismi yazdıgımızda hem yanlış yapmamış olucaz hemde zaman kazanıcaz. Bunun için sizden istiyoruz ki Facebook isminizin önad kısmında yazan herneyse atıyorum xyz ise profil fotografınızda da xyz yazsın. umarım anlatabilmişimdir:26:
sağol canım 1000 kişi diye elimi çabuk tutuyum dedim arkaşalar yardımcı oldu yaptım ama galiba kazanamadım
bişey kazandın demedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?