Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet bende henüz kabul etmedim..funda olması gerekir arkadaşım yanlış isim yazarız o zaman airfikk ya ismini kesin yanlış yazarım ne istiyon bizden ? :)

bende bunu anlatmaya çalışıyorum hangi isim güzel diye seçilmiyorki resimdeki adımızla profil adımız tutmalı
caramio mirror funda mesela mirroru kabul etmiyor yanlış diye kabul ediyor funda yazmak lazım onuda bulana kadar
zaman geçer zaten yanlış anlamayın

Katılımcının uygulamayı kullanabilmesi için Facebook arkadaş listesinde en az 40 arkadaşı olması gerekir.

Katılım koşullarında yazan bu kızlar:26:

face de isim değişiyo mu canım yaa yoksa fotoma mı air yazacağım yazacağım anlamadım

değişiyor canım

sağ üstteki oka tıkla hesap ayarları de
ordan değişiyor
fotondakini de air yap ki karışıklık olmasın

hatta keşke isimlerimizi 1-2 harfli yazsaydık
süreden kazanırdık

Kızlar karışıklık olmasın ben anlatayım. Caramio'da profil resmi verip isim sordugu ve bizimde her birinizi ezberleyemediğimiz/hatırlayamadığımız için facebook ismimizle profil resminde yazan ismin aynı olması gerek. Hatırlamamıza gerek kalmadan, yukarıda gördüğümüz ismi yazdıgımızda hem yanlış yapmamış olucaz hemde zaman kazanıcaz. Bunun için sizden istiyoruz ki Facebook isminizin önad kısmında yazan herneyse atıyorum xyz ise profil fotografınızda da xyz yazsın. umarım anlatabilmişimdir:26:

Son düzenleme:

geldimm
yollayın msn ve şifrelerinizi kızlar

sağol canım 1000 kişi diye elimi çabuk tutuyum dedim arkaşalar yardımcı oldu yaptım ama galiba kazanamadım
bişey kazandın demedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…