Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ne ediyonuz banada anlatın benide ekleyin kramiyoiçin ama resim yapın bana da yeni facemi açıyonuz napıyonuz

Arkadaslar merhaba bende aranıza resadufn katıldım. bu yarısmaları falan nasıl buluyorsunuz bende yardım etmek paylasmak ısterım bılglendırırsenız benı de calsırım :))

arkadaşlar ronaldonun davetin nereden yollayacağım ben bulmadım davet gönderme butonunu ayrıca bana davet yollayanlarıda kabul ettim ama daha işlemyapmadım yapacağım

Elidor Turkiye
Bugünkü yarışmamızın cevapları;

Geçtiğimiz Pazartesi günü Rita Hazan'ın saç önerilerini paylaştık. Kasım ayı sonunda paylaştığımız "Ünlülerin Tercih Ettiği Atkuyruğu Modelleri" dosyamızda yer almayan ünlü Nicole Kidman. Ve son olarak, Elidor Gösterişli Hacim Serisini Teddy Charles ile birlikte geliştirdik.

Elido hediye sepeti kazanan talihlilerimiz: Mehmet Göktaş - İzmir (561 salise), Mücahit Ertekin - İstanbul (697 salise), Dilek Yunus Karaman - Çanakkale (725 salise), İlha Erdem - Karabük (730 salise), Pınar Erdoğan - Kocaeli (733 salise). Kendilerini tebrik ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…