Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar selam PROFİLO - SENİNLE Balkonda Çay Keyfi Yarışması’ için balkonunuzun fotoğraflarını çekin, formumuzu doldurun ve yarışmamıza katılın.

yeni buldum eğer ilgileniyorsanız katılabilirsiniz

En Güzel Bahçe adresinden kendi bahçenizi yapıyorsunuz 1 adet 2 Kişilik Prag-Viyana-Budapeşte Seyahati
9 adet Casper Minibook CUK.N455-2KOOS
99 adet Porselen çaydanlık
999 adet Doğuş Çay hediye paketi
kazanıyormuşuz ben bahçemi yaptım yolladım sizlerde deneyin isterseniz Yarışma, sitedeki tasarım programını kullanarak katılımcıların kendi tasarım bahçelerini oluşturmalarını içerir. Yarışma süresinin bitiminde, internet sitesine yüklenen tasarımlardan “en çok izlenerek en yüksek puanı alan” katılımcının tasarımı oluşturulan 3 özel juri tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecektir. Tıkla ve hemen katıl !

yazıyor

tşkrler kızlar

2 gündür pek durgun sayfamıza nazarlarmı değdi ne

kızlar sizi çok takip ediodum üye değildim çok kampanyay katıldım bu ay bakalım bişey akznabilcemmi avondan solistionuuz geldimi bu arada

kızlar sizi çok takip ediodum üye değildim çok kampanyay katıldım bu ay bakalım bişey akznabilcemmi avondan solistionuuz geldimi bu arada

hoşgeldin aramızaa :)

avon ben ilk gün denedim 3 kez kazandınız dedi ama ilk gün kazananlara yollarlar mı bilmiom sanırım uygulamayı yenilemişler bakalım gelcek miii ??

First Sensation sakızın neli olduğunu tahmin edebilir misin?
Eğer kendine ve tahmin yeteneğine güveniyorsan bir Mini Cooper sahibi olabilirsin. Yeteneğine güvenmiyorsan bile denemeni öneririz.

First | Facebook

Artık 'Fa Ne Renksin?' testlerine katılıp ve sıralamada 100. ve 200. olanlar bizden anında süper bir bakım seti kazanıyor! Hem de her hafta!
Haydi durma, tıkla ve Fa Ne Renksin testlerine katıl. Hem kendini yakından tanı, hem de ödülleri yakala!

Fa Türkiye | Facebook

fa türkiyeye katıldım

ama bana çıkmaz eminimmm!!!!!

Fa anketini bende gördüm ancak orda Top 10 baktınız mı biiri toplam 400 arkadaşını davet etmiş sözde ve onlarda kabul etmiş :) yine 2 ve 3üncününde davet rakamları ve katılanlar çok yüksek. Yani fake hesap ve hile var sonuç olarak dürüst olan orda kazanamıyacak gibi. Aslında 400 davet ve kabulu gören admin orda bir dikkat etmeli ve bu gibi insanları direkt engellemeli bence.

evet cnm bende bir hafta önce gördüm ama lşsteleme değişmiyor tuhafıma gitti ilk 100e girene verceklermiş listel değşmio :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…