Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkese günaydıııınnnnn..........

Philips Avent'i tavsiye et ,yağsız pişirici Airfryer kazan!

UYGULAMAYA KATILIM:
1) Formu doldurup Philips Avent ürünlerini 140 karakterde diğer annelere tavsiye edin.*
2) Tavsiyenizi arkadaşlarınızla paylaşarak beğenilerini toplayın.
3) 4 haftanın sonunda en çok beğeni alan ilk 3 tavsiyenin sahipleri arasında yer alın, yağsız pişirici Philips airfryer kazanın.
* Tavsiyenize, mail adresinize gönderilecek linkten direkt olarak ulaşabilir, kaç kez beğenildiğini takip edebilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bu yarışma 16/05/2011 - 12/06/2011(23:59) tarihleri arasında gerçekleştirilebilecektir.

Hakkımızda - bebek.com

selva paketleri arkasındaki puanlardan 100 puan ve üzeri topla
selva gda pk 28 konya adresine gönder çekilişle 20 süper ödülden birini kazan
lcd,notbok,telefon falan ilgilenen olursa...

benimde huggies yeni doğanım gelmişti

ama anneme yapmıştım gidince orda kullanmak için

anneme bez filan gitmemiş

üstelik annemin kühne sosuda gitmedii

defLARCA şikayet maili atmama rağmen

rexona kuruluk testi için için form doldurmuştuk yaaa bi tomar kağıt geldii

şu reklamlarda berenin koltuk altına koyduğu küçük aparat var ya ondan var içinde....

kargo paketi dolu dolu olunca oh bu ne dedim ama açınca hüsraaaan

üfffffff test etmek için bi minik tester da mı koymamışlar içine

kızlar maillerinizi kontrol edin bana pastelden mail geldi anket doldurdum her 50.kişiye mi ne hediye varmış :)

kızlar bu olay ın face yarışmasından kazanlar bilgi mseajı felan yolluyolarmı yoksa direkt adres e mi geliyor

maıllerınızı kontrol edın bana cosmed den maıl gelmıs cekılısı kazanmısım selulıt kremı hedıyeymıs ılk defa bırsey kazandım

benimde huggies yeni doğanım gelmişti

ama anneme yapmıştım gidince orda kullanmak için

anneme bez filan gitmemiş

üstelik annemin kühne sosuda gitmedii

defLARCA şikayet maili atmama rağmen

canım ya benimde kühne sosum gelmedi bıraktım artık aramayı ne yapalım şansımıza ama huggies geldi ben ilk defa katıldım huggies iyiki de katılmışım:89:

canım ya benimde kühne sosum gelmedi bıraktım artık aramayı ne yapalım şansımıza ama huggies geldi ben ilk defa katıldım huggies iyiki de katılmışım:89:

aylar önce köhneye anket doldurmuştum
doldurduktan 2 ay sonra felan geldi salata sosum
hatta gelince dedim allah allah kim yollamış unutmuş gitmişim

yalınız arkadaşlar olur olmaz heryere mail adresi vermek doğrumu?bi tanıdığım böyle forum doldurmuş

başına bayağı olaylar geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…