Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lipton’ları yalnızca keyifle yudumlamak yetmez, hakkında her şeyi bilmek lazım. Söyle bakalım Lipton piramit poşet çayların sloganı nedir?
İyiliği yudumla
Bir yudum ilham
Lezzete daha fazla yer açın
Ne varsa çayda var

ne ki kızlar cevap:26:

günaydın kızlar caramioda 20-22 civarı kişiyi bilerek kazandık. ama aralarda hata olmayacak. o zaman puan katlanıyor. biz kazandığımızı bilmiyorduk. öylesine oynarken puan durumumu sorguladım dereceye girip ödül kazndığınız için tekrar hakkınız yok dedi öylelikle öğrendim kazanmış olduğumu..... puan sanırım 190-200 gibiydi....

ben caramio yu kafaya taktım bi kere.aynı isim aynı profil resmiyle yeni mail adresiyle yeni bir hesap açacağım arkadaş sayımı 40 yapmadan caramioya giriş yapmayacam inşallah
böyle olur kızlar sizde deneyin isterseniz

arkadaşlarım ben yeni face i sadece caramio için açtım bilginiz olsun , face im açık kaldığı sürece uygulama isteklerinizi kabul edicem tabiki ama , caramio oyunu bitince kapatıcam bu face i , bu benim sürekli kullandığım kampanya hesabım ordan ekleyebilir ve bundan sonra benimle ordan irtibatta olabilirsiniz . ama size önerim caramio oynadığınız hesaba eklemeyin beni şimdi yoksa resim değişik çıkar aklınız karışır , başka kampanya hesabınız varsa oraya ekleyebilirsiniz :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1597010618

canım yeni dediğin dün mü açtın :26:biz arkadaş sayımız dolmadan açtık
acaba ondan mı olmuyo:44:

evet canım dün açtım direk , sizlerin büyük ihtimalle arkadaş sayınız dolmadan uygulamaya izin verdiğiniz için öyle oldu , üşenmezsen yeni face açıp katıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…