Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hyr canım ben yeni face açtım ;

42 arkadaşım olduktan sonra uygulamayı açtım ;

oldu çalıştı oyun valla

evet bende yaptım yeni aldığım hesabıma taşıdım kırmızının üstüne melis yazan profil resmimi diğerindede kalsınmı acaba diğer oynayan arkadaşlar için ama karışır diye değiştirdim yeni hesabımdan istek gönderdim kabul edermisiniz kızlar kırmızının üzerine sarı melis yazısı olan benim dünden beri uğraşıyoruz umarım be defa hallolur

Son düzenleme:
tunaydın kızlar
ya bu caramıoya cok sınır oldum
190 puan aldım hala sıstemde 168 puan yazıor
neden kabul etmıor yuksek puanı anlamadım

esra belirli bir puan kesiyor,, art arda bilmişsen eğer o zman puan kesmiyor bnde dün farkettm

canım bence diğer melisi de melis yazan profilinden yap

Hayatınızı Kolaylaştıracak Tüm Ürünler 7,90 TL!

kızlar ben bunu buldum , ürünler zaman zaman almak istediğim şeyler özellikle askı , tüy alıcı ve yemek karışıtırıcı robot , hepsi sadece 7,90 mış , çok iyi geldi bana almayı düşünüyorum ama , kargo alıcıya aitmiş , bunada tamam diyorum ama , kargo parası yazmıyor , ya 10 lira çıkarsa , endişendim açıkçası , bilgisi olan burdan daha önce bu tarz alışveriş yapan oldu mu

cnm benim arkadaşım ordan spor setimi ne almıştı bir problem yaşamadı yazan fiyat neyse onu ödedi kargoda memnundu yani

aaaaaaa yok yok vazgeçtim,ben hepsi 7,90 sandım , ordan seçtiğim bi tane şeymiş aman aman kalsın tamam

kargo parası yazmıyor işte sorun orda tatlım :)

hmm onun setinin üzerinde yazıyordu pilates topu ağırlıklar fln sadece 9.90kargo ücretiyle bu fırsatı kaçırmayın tarzı bir şeydi. O zaman hiç kalkışma derim kargo fiyatı yazmıyorsa 10tl lik ürüne 20tl kargo ödemek de var yani

canım bence diğer melisi de melis yazan profilinden yap

evet benimde sonradan aklıma geldi oynayan arkadaşlara zorluk olmasın diye eskisine yine isim yaptım, kırmızının üzerine sarı yazdığım melisi de yeni profil resmim yaptım istek gönderdim herkese kabul edermisiniz canlarım bu uğraşlarımızın sonucunu alırız umarım bütün k.k. kızları hadi bakalım gazamız mübarek olsun:) ne zamana kadardı bu caramio uygulaması

Son düzenleme:
selam kızlar oriflame üyeliği 1 tl imiş. been üye olsam ama satış falan düşünmüyorum sadece kendime ürün alırım zaman zaman olur mu yani koordinatör falan oluyor ya avonda önce ona bağlanıyorsun bölge sorumlusuna veriliyor siparişler falan arkadaşım avon üyesiydi oaradan biliyorum yani ben kimseyle muhatap olmak istemiyorum alırsam kendime almazsam ne ala olsun istiyorum oriflame yapan bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler şimdiden....

tatlım ben yapıyorum oriflame özelden konuşalım , konu dağılmasın :)

ya hadi kızlar ekyein benide. ben ekleyemiyoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…