ben caramio yu kafaya taktım bi kere.aynı isim aynı profil resmiyle yeni mail adresiyle yeni bir hesap açacağım arkadaş sayımı 40 yapmadan caramioya giriş yapmayacam inşallah
böyle olur kızlar sizde deneyin isterseniz
hyr canım ben yeni face açtım ;
42 arkadaşım olduktan sonra uygulamayı açtım ;
oldu çalıştı oyun valla
tunaydın kızlar
ya bu caramıoya cok sınır oldum
190 puan aldım hala sıstemde 168 puan yazıor
neden kabul etmıor yuksek puanı anlamadım
canım telefonla onaylamayı düşünme bile. Sms gelmiyo bu sefer kilitliyo hesabı:26: Bi süre sonra doğrulamayı kaldırıcak. şimdi yeni oldugu için kodları gir
evet bende yaptım yeni aldığım hesabıma taşıdım kırmızının üstüne melis yazan profil resmimi diğerindede kalsınmı acaba diğer oynayan arkadaşlar için ama karışır diye değiştirdim yeni hesabımdan istek gönderdim kabul edermisiniz kızlar kırmızının üzerine sarı melis yazısı olan benim dünden beri uğraşıyoruz umarım be defa hallolur
Hayatınızı Kolaylaştıracak Tüm Ürünler 7,90 TL!
kızlar ben bunu buldum , ürünler zaman zaman almak istediğim şeyler özellikle askı , tüy alıcı ve yemek karışıtırıcı robot , hepsi sadece 7,90 mış , çok iyi geldi bana almayı düşünüyorum ama , kargo alıcıya aitmiş , bunada tamam diyorum ama , kargo parası yazmıyor , ya 10 lira çıkarsa , endişendim açıkçası , bilgisi olan burdan daha önce bu tarz alışveriş yapan oldu mu
cnm benim arkadaşım ordan spor setimi ne almıştı bir problem yaşamadı yazan fiyat neyse onu ödedi kargoda memnundu yani
kargo parası yazmıyor işte sorun orda tatlım :)
canım bence diğer melisi de melis yazan profilinden yap
selam kızlar oriflame üyeliği 1 tl imiş. been üye olsam ama satış falan düşünmüyorum sadece kendime ürün alırım zaman zaman olur mu yani koordinatör falan oluyor ya avonda önce ona bağlanıyorsun bölge sorumlusuna veriliyor siparişler falan arkadaşım avon üyesiydi oaradan biliyorum yani ben kimseyle muhatap olmak istemiyorum alırsam kendime almazsam ne ala olsun istiyorum oriflame yapan bu konuda bilgisi olan var mı? teşekkürler şimdiden....
bi sayfada beğenimizi nasıl kaldırırız bide öyle denesek şu karamioyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?