Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar avonun hediyeleri nasıl geliyor. alan oldu mu

beni aradılar 2 saat önce. yurtiçi kargoyla gönderiyoruz dediler. adres teyiti istediler. adresim eksikmiymiş neymiş. Bugün gönderiliyor çarşamba elimizde olurmuş.
hangi gün kazandın? benim son gün

şu ilk 5000 kişiye verilen yaşlılığa karşıt serum krem
ha o değil rimel diyorsunuz sandım ben. avondan arayan kız sadece hediye kazanmışsınız facebooktan dedi. serum da olabilir bilmiyorum. Bugünveriliyor kargoya dedi....
inşallah serumlar da geliyordur

beni aradılar 2 saat önce. yurtiçi kargoyla gönderiyoruz dediler. adres teyiti istediler. adresim eksikmiymiş neymiş. Bugün gönderiliyor çarşamba elimizde olurmuş.

oo süper gelsin avonlarımız

caramio'da kaç puandasınız kızlar.
resmen sarı inadım tuttu
bugün 1 paket aldım, oyun hakkı için, hoş arkadaşlar da kabul etmiş baya bi hakkım birikmiş

ETİ
Tüm ETİ'leri bilirim mi diyorsun? O halde kampanyaya katıl ve ETİ Hediye Paketi kazanma şansını yakala! ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Blue House'dan Türk Kahvesi Makinesi! Çekilişe katılmak için hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

Soruyu yanıtlayan her 20'nci talihli, Boyut Yayın Grubu'ndan Boyama Seti kazanacak. 05.12.2011 tarihinde başlayan bu anket, hafta boyunca sürecek.

Çocuk Bebek Aile Anne Psikoloji Video Portalı Hamilelik Cinsel Sağlık

homend in cevabını

Magicook 2501 Elektronik Aşçı diye buldum canlarım

Temsaglobal Komatsu
Saat 15:00'te sorumuz geliyor sevgili Komatsucular. Sorumuz bu sefer KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER sitemizden :)
KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER
KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER

tekin acarın cevabını ne yaptınız kızlar yeni soru yayınlanmış ?

Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook

rock, barok, asi prenses yaptım.

yeni bakabiliyorum sağolun kızlar

serum şeysinin gönderimi mi?
gelsin gelsin..

bir sürü krem ,bilmem ne oldu.. onca şeyi nereye sürücem bilmem

Selam kızlar..

Bu Taktik Tutar! oyununu nihayet bende becerebildim bi alkış lütfen Yalnız hediye tam olarak ney onu anlamadım. Yani 1 paketcik Benim'o falanmı

arkadaşlar ben ülkeremesaj atmıştım arkadaş sayım dolduğu halde eksik diyor diye bana cevap yazmışlar inceleyip düzelteceğiz diye ama ben o hesabı bugün sildim mesaj atın bence düzeltecekler

linki verirmisin bulamadım şimdiden teşekkür ederim

Uvvv. Teşekkürler kızlar 8 paket iyimiş :)) yapıyorum hemen bayaa bi.

Bu Taktik Tutar!

Çaça
Samba
Dans
Rumba
Sirtaki
Çocuk
Bebek
Dedikodu

Bunları yazıp kazanabilirsiniz. Benimde bi katkım olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…