kızlar avonun hediyeleri nasıl geliyor. alan oldu mu
ha o değil rimel diyorsunuz sandım ben. avondan arayan kız sadece hediye kazanmışsınız facebooktan dedi. serum da olabilir bilmiyorum. Bugünveriliyor kargoya dedi....şu ilk 5000 kişiye verilen yaşlılığa karşıt serum krem
beni aradılar 2 saat önce. yurtiçi kargoyla gönderiyoruz dediler. adres teyiti istediler. adresim eksikmiymiş neymiş. Bugün gönderiliyor çarşamba elimizde olurmuş.
hangi gün kazandın? benim son gün
şebeklik
şirinlik
sevimlilik
maymunluk
sürpriz
müzik
salata
sinema
eşeklik
chat
taklit
muziplik
parti
ayak
çay
kahve
alınganlık
sandviç
trip
delilik
tost
ukalalık
boya
şantaj
tango
gösteri
uçak
deney
gider
alışveriş
Duvar Fotoğrafları | Facebook beğen ve paylaş sadece
ETİ
Tüm ETİ'leri bilirim mi diyorsun? O halde kampanyaya katıl ve ETİ Hediye Paketi kazanma şansını yakala! ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
Mercedes-Benz Milli Takımlar
HEDİYELİ SORU YARIŞMASI BAŞLADI!
Futbol topu kazandıran Hediyeli Soru Yarışmamız başladı! Hemen katılın, siz de kazanma şansını yakalayın! Mercedes-Benz Milli Takımlar - Hediyeli Soru | Facebook Duvar Fotoğrafları
cevap c şıkkı rıza çamlıbay arkadaşlar
arkadaslar dıkkatınızı bı konuya cekmek ıstıyoru bu blog ne sohbet yerı nede tartısma yerı facebook kullanıcı lınklerınızı bırakmısınız sacma sapan sohbetler yapmısınız bız buraya kampanyaları takıp ıcın gırıyoruz sohbet etmek ısteyen arkaaslar sohbet blogu acsınlar weya facelerınde konussunlar destek ısteyen arkadaslarıda sıddetle kınıyorum faceden destek ısteyın..su gecmıse bı bakarmısınız tek kampanya bulunmuyo warsa yok caramıo
https://www.facebook.com/sonmezbalon?sk=app_4949752878
https://apps.facebook.com/karadenize_gidiyoruz/tarifler.php
https://www.facebook.com/sivaskaremutfak
liptonun bu günkü sorusu kızlar
Lipton çayları severek içtiğini biliyoruz. Bakalım içeriklerini de biliyor musun Aşağıdaki şıklardan hangisindeki maddelerin tamamı Elmalı Tarçınlı Lipton piramit poşet çayın içerisinde yer almaktadır
cevap D şıkkı
Lipton - Lipton Soru Cevap | Facebook
Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Blue House'dan Türk Kahvesi Makinesi! Çekilişe katılmak için hemen tıkla: Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook
Soruyu yanıtlayan her 20'nci talihli, Boyut Yayın Grubu'ndan Boyama Seti kazanacak. 05.12.2011 tarihinde başlayan bu anket, hafta boyunca sürecek.
Çocuk Bebek Aile Anne Psikoloji Video Portalı Hamilelik Cinsel Sağlık
https://www.facebook.com/kahvedunyasi takipte kalın diyor ya
Dermamed
Sürpriz ödüllü anketimiz başladı!!!
2 kişiyi hayallerine kavuşturuyoruz. En fazla tercih edilen cevabın 100. ve 200. üyesine hediyesi bizden! Anketimize > Dermamed - ÖDÜLLÜ ANKET | Facebook linkinden ulaşabilirsiniz. İyi şanslar!!!
homend in cevabını
Magicook 2501 Elektronik Aşçı diye buldum canlarım
Temsaglobal Komatsu
Saat 15:00'te sorumuz geliyor sevgili Komatsucular. Sorumuz bu sefer KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER sitemizden :)
KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER
KOMATSU - IS MAKINALARI VE FORKLIFTLER
Kazanmak için sitemize veya Facebook sayfamıza üye olmanız yeterlidir!.
7 Aralık 2011'de yapılacak olan çeklişte yenilikmarketi.com'a veya facebook sayfamıza üye olanlara;
2 adet Nail Art Temel Set
2 Adet Nail Art Parlatıcılı 2 plakalı set,
1 adet Nail Art 3 ojeli 2 Plakalı Set
4 Adet Power Energy Dijital Saat
2 adet Tangle Teezer Mucize Tarak
hediye edilecektir.
Yenilik Marketi Hiç bir yerde bulamayacağınız özel ürünler...
yenilikmarketi.com - Duvar | Facebook
tekin acarın cevabını ne yaptınız kızlar yeni soru yayınlanmış ?
Facebook'ta Tekin Acar Cosmetics | Facebook
rock, barok, asi prenses yaptım.
Modayı takip eden - Ateşli - Baştan Çıkarıcı yaptım.:26:
ÜRÜN AVANTAJLARI
Mango kadını genç, şehirli, kışkırtıcı, şık, modayı takip eden ve güçlü kişiliğe sahip bir karakterdir. Kadınsı, çekici, romantik ve sofistike oluşunun yanı sıra; aykırı ve kışkırtıcı bir giyim tarzına da sahiptir.
Theramed Türkiye
Yepyeni bir Yanıtla, Kazan! başlıyor, hazır mısınız?
Hemen videomuzu izleyin, uygulamaya girin ve soruyu cevaplayın!
Theramed Türkiye - Yanıtla, Kazan! | Facebook
Yapılan çekiliş sonucunda 3 kişiden biri olmayı başarın,
Samsung Netbook sizin olsun...
Grupanya Anı nedir?
Yaşama şeklinizi değiştirerek hayatlarınızın en güzel yerine dokunduğumuzu hissetmemize sebep olan, bakınca kendinizi iyi hissettiğiniz herhangi bir fotoğraftır.
Neden istiyoruz?
En iyilerini seçerek mutluluğunuzu pekiştirmek için.
Bir süprizimiz var mı?
Fotoğraf yükleyenleri mutlu edecek haberlerimiz var. Çok çok yakında! =)
Grupanya - Duvar | Facebook
beni aradılar 2 saat önce. yurtiçi kargoyla gönderiyoruz dediler. adres teyiti istediler. adresim eksikmiymiş neymiş. Bugün gönderiliyor çarşamba elimizde olurmuş.
hangi gün kazandın? benim son gün
selam kızlar
Selam kızlar..
Bu Taktik Tutar! oyununu nihayet bende becerebildim bi alkış lütfenYalnız hediye tam olarak ney onu anlamadım. Yani 1 paketcik Benim'o falanmı
Selam kızlar..
Bu Taktik Tutar! oyununu nihayet bende becerebildim bi alkış lütfenYalnız hediye tam olarak ney onu anlamadım. Yani 1 paketcik Benim'o falanmı
Soru 1 : Organik kozmetik yönetmeliğine uygun ürünler
* IATA kurallarına göre üretilirler
*ICEA, ECOCERT, BDIH gibi uluslararası organik sertifikasyon firmalarının damgalarını taşımalıdır
*dönüşümlü ambalaja sahip olmazlar
*sentetik koruyucu içerirler
Soru 2 : Organik bir bebek ürününde
* benzol türevi sentetik koku vericiler kullanılır
*paraben koruyucu maddesi bulunur
*sıvı parafin (mineral oil) bulunması yönetmelikçe yasaklanmıştır
*suni renklendirici ve petrol türevi sentetik kıvam vericiler bulunmalıdır
Soru 3: Bebeklerin hassas ve ince cildine uygulanan bakım ürünleri söz konusu olduğunda hangisi yanlıştır ?
* pişik, tahriş ve alerjiler organik yönetmeliğince yasaklanan lanolin, vazelin gibi bakım ürünleri yüzünden artabilir
*bir petrol türevi olan sıvı parafin içeren (mineral oil) bebek yağları gözenekleri tıkayarak toksinlerin atılmasını engeller
*astıma karşı talk pudrası kullanılır
*SLS ve SLES gibi tahriş edici yüzey aktif temizleyicilerin kullanımı organik kozmetik yönetmeliği ile yasaklanmıştır
Soru 4: Hangisi yanlıştır ?
*talk pudrası organik yönetmeliği kurallarınca organik bebek bakım ürünlerinde kullanılamaz
*pudra terlemeyi önleyip topaklanarak cilde iyi gelir
*pudra yerine pişiğe karşı organik yağlar ve özler içeren ürünler kullanılmalıdır
*talk pudrası anneler ve bebeklerde alerji ve astıma yol açabilir
Testi Bitir
as canım hg
tekin acar'ı rock asi prenses olan şık yaptım kızlar ben
en mantıklısı o geldi
ben etiye benimo yaptım kızlar pakette görünen mo dan yola çıkarak
Uvvv. Teşekkürler kızlar 8 paket iyimiş :)) yapıyorum hemen bayaa bi.
Bu Taktik Tutar!
Çaça
Samba
Dans
Rumba
Sirtaki
Çocuk
Bebek
Dedikodu
Bunları yazıp kazanabilirsiniz. Benimde bi kaktım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?