Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

rock, barok, asi prenses yaptım.

kızlar ben tekin acar için şöyle bir cevap buldum

Bu sonbahar ve kış tarafından son koku çok popüler rock tarzı Mango trendi takip ediyor. Mango Lady Rebel , cesur isyancılar için sofistike ve kadınsı bir koku rock yıldızı tarzı ilham kaynağı oldu. Onun teşvik edici, kışkırtıcı ve tutkulu yapısı, kadınlık ve duygusallık itirazım yok rock tarzı ve firma ses kontrast bir fikir oluşturuldu .

Bu koku bileşimi, çiçeksi-meyveli, kışkırtıcı ve şehvetli, köpüklü ve taze olarak inşa edilmiştir. Üst notalarda yabani çilek, ananas kabuğu rendesi ve ekşi notları ile kokteyl mojito sunuyoruz. Bir kalp, bir baz cesaretle, vanilyalı şeker ve paçuli ile şekerli iken, gül yaprakları ve oryantal odunsu notların oluşan, cesur ve feminen. Uzun süre cilt üzerinde kalır, nazik ve kadınsı cilt sıcak kokusuna yakın bir koku olur.

Bu koku yaratıcıları evin parfüm. Puig . Parfüm, 100 ml EDT olarak kullanılabilir . Yanı sıra , Lady Rebel EDT 100 ml vücut sütü içeren eşlik eden bir ürün yelpazesine sahiptir. Koku Yeni Yıl tatili için mükemmel bir hediye. Lady Rebel 2009 yılında başlatıldı.

üzerinde elektro gitar ile barok harfleri var o sebeple öyle dedim

Aygaz Tüpgaz
Parolu Aygaz Kart Sahipleri! Paro’nun kendi ödülünü kendin seç kampanyasına katıl, kitap, müzik albümü ya da film ödülü kazanma şansı yakala! Katılmak için Aklınla Bin Kazan - Paro | Facebook

Teknosa
Turuncu Kazan kaynamaya devam ediyor! Dolu kazanları bulup puanları toplayın, iPad 2, HTC ChaCha ve MP3 çalardan birini kazanma fırsatını kaçırmayın! Teknosa - Turuncu Kazan | Facebook

Modayı takip eden - Ateşli - Baştan Çıkarıcı yaptım.:26:

ÜRÜN AVANTAJLARI
Mango kadını genç, şehirli, kışkırtıcı, şık, modayı takip eden ve güçlü kişiliğe sahip bir karakterdir. Kadınsı, çekici, romantik ve sofistike oluşunun yanı sıra; aykırı ve kışkırtıcı bir giyim tarzına da sahiptir.

selam keyifler nasıl bol çekilişli hediyeli bir hafta olur inşallah.....
az önce primadan aradılar ilk hediyem paketini19 aralıktan sonra e-bebek mağazasından alacağım ne güzel değil mi oğlum doğmadan önce haberim yoktu şimdi geçte olsa paketimizi almış olacağız...

Grupanya Anı nedir?
Yaşama şeklinizi değiştirerek hayatlarınızın en güzel yerine dokunduğumuzu hissetmemize sebep olan, bakınca kendinizi iyi hissettiğiniz herhangi bir fotoğraftır.
Neden istiyoruz?
En iyilerini seçerek mutluluğunuzu pekiştirmek için.
Bir süprizimiz var mı?
Fotoğraf yükleyenleri mutlu edecek haberlerimiz var. Çok çok yakında! =)

Grupanya - Duvar | Facebook

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…