yasmin89 dünkü bayan senin arkadaşındı dimi hani kavga olmuştu ya onu diyorum
birde dün arkadaş senin bilgisayarındanmı buraya bağlıydı yoksa kendi bilgisayarından mı
çok önemli teşekkürler
bendim o canım yaseminle samimiyetimiz yok daha yeni tanışıyoruz dün bana çamur atmışlardı facedeki bebeğimle ilgili bir olayı paylaştığımda buraya yansıtıp anneliğimi sorgulamıştı bayan geçti gitti
yasemin tekrar teşekkürler ben ne yapsam senin rekorunu kıramıyorum söylemeye korkuyorum
yok ben diğer bayanı diyorum yeni aramıza katılan arkadaş yasmin89 un arkadaşıydı zannedersem neyse çok sevindim düzelmesine gece okuyunca baya bi üzülmüştüm ayrıca kızmıştım
bana bu gün arasla dettolden kazandığım su ısıtıcısı geldi ordan bişey kazanmışmıydın
benım daha gelmedi
https://apps.facebook.com/fistikbahcem/ kızlar 1 aylık damak veriyomuş
oyun
birde dün arkadaş senin bilgisayarındanmı buraya bağlıydı yoksa kendi bilgisayarından mı
çok önemli teşekkürler
arkadaşlar caramio hesabıma girmiorum ben artık ;
hesabım ECE SU ; caramiolar hariç kampanya hesabı olanlar eklesin ordan hep destek tam destek :) caramioları kabul edemem çünkü resimimde isim falan yok kendinize yazık , isteyen eklesin :
ELA ALGAN isim , resimde gelin kız var :)
bendim o canım yaseminle samimiyetimiz yok daha yeni tanışıyoruz dün bana çamur atmışlardı facedeki bebeğimle ilgili bir olayı paylaştığımda buraya yansıtıp anneliğimi sorgulamıştı bayan geçti gitti
yasemin tekrar teşekkürler ben ne yapsam senin rekorunu kıramıyorum söylemeye korkuyorum
bende bu 1 aylıkları 10 aylıkları hiç anlamam arkadaşbelki ben günde 10 paket damak çukulata yiyorum
çok önemli teşekkürler
gelinimmm kahve dünyası oyunundaa hız kazandım kendimi sokar sokmaz senide listeye alıcam:*
rica ederim canım :)))
kızlar yarın money club tıkla kazan var herhalde ben daha önce hiç katılmadım. kartım var sistemde kayıtlı fakat şifrem yok şifre al işlemini yapıyorum ama sonuç gelmiyor yarın tıkla kazandan faydalanabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?