Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bendim o canım yaseminle samimiyetimiz yok daha yeni tanışıyoruz dün bana çamur atmışlardı facedeki bebeğimle ilgili bir olayı paylaştığımda buraya yansıtıp anneliğimi sorgulamıştı bayan geçti gitti

yasemin tekrar teşekkürler ben ne yapsam senin rekorunu kıramıyorum söylemeye korkuyorum

Son düzenleme:

gelinimmm kahve dünyası oyunundaa hız kazandım kendimi sokar sokmaz senide listeye alıcam :*

ne kadar çarpıtıyorsun olayları anneliğini sorgulamadım yeni gelen üye bir kızın sordugu soruyla alay edince yaptığı yanlışı yüzüne vurdum o kadar.

canım benim arkadaşım derken , tanıyorum bayan anlamında demiştim sadece , benimde sanal ortamdan arkadaşım yani :)

rica ederim canım :)))

bu kahve dünyasının oyunu tam olarak ne zmn bitiyor katılım koşullarını açamıyorumm takıldı bilen birileri varmıı

kızlar yarın money club tıkla kazan var herhalde ben daha önce hiç katılmadım. kartım var sistemde kayıtlı fakat şifrem yok şifre al işlemini yapıyorum ama sonuç gelmiyor yarın tıkla kazandan faydalanabilir miyim ?

merekila... face teki mesajlarına bi bakarmısın canım..
smillerin seçimi oğluşuma aittir, konuyla hiç mi hiç alakası yok

şifreye gerek yok, yarın tıkla kazan başlayınca kart no nu gireceksin ve tel.no o kadar..:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…