şifreye gerek yok, yarın tıkla kazan başlayınca kart no nu gireceksin ve tel.no o kadar..:13:
Kampanyanın tarihleri ne?bu kahve dünyasının oyunu tam olarak ne zmn bitiyor katılım koşullarını açamıyorumm takıldı bilen birileri varmıı
Kampanyanın tarihleri ne?
Bonte Oyun, 5 - 26 Aralık arası oynanabilecek.
kızlar caramioda iyi değilim kim benim için oynamak ister bi kazansam takıntımdan kurtulmak istiyorum bi halletsem şunu hepinizin önerilerini cevaplayacağım.
canım faceden , ece su benim adım yaz ordan bana
caramio'da bir arkadaşımız dün saat 12ye bir kaç dk kala 8. sıradaymış ama bugünkü kazananlar listesinde ismi çıkmamış.sanırım gece 12 ye kadar değil de gündüz 18'e kadar sıramızı korumamız gerekiyor:26:
gece yapacağımm önce size haber v/ereyim dedim
Kampanyası. Arkadaşlar, kısa sürede oldukça fazla takipçi sayısına eriştik. 5 Ocak 2012'de kazananın açıklanacağı bir yarışma ile bir şanslı kişiye 16GB iPad2 vereceğimiz bir yarışma başlatmaya karar verdik. Katılması bedava olan bu yarışma için tek yapmanız gerek 'iPad2 Yarışması' uygulamamızı ziyaret etmek ve giriş formunu doldurmanız. Katılan kişiler arasından rastgele secilecek bir kişi yeni yıla iPad 2 ile başlayabilecek. Hemen katılmak için:
https://www.facebook.com/sinemakulubu?sk=app_121121694568521
Sinema Kulübü - Duvar | Facebook
hayır canım gece 12 ye kadar ondan çok eminim , çünkü tam hatırlamıyorum ama gece yarısı oynamıştm o zaman sıralamada direk birinci olmuştum çok dandik bi puanla , sonra sabaha geçmişlerdi tabi beni
şimdi ben 5. sıradayım
gece 12 de yine mi oynamam lazım anlamadım :26:
yok canım işte 12 de biticek ya , 12 ye kadar ilk 10 un içinde kalman lazım :)
kızlar yarın money kaçtaa bide link verirmisinizi acaba:26:
saatı bellı olmuor gun ıcınde
kızlar ayrıca benm o yapamıyodum kaç gndürr bugün bi yaptımm anneme bana 2 yengeme kazandımmçok mutlu oldumm yawwww
anladımm canım link verebilirmisin pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?