Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya ben caramioyu sayım dolmadan kabul ettim..tekrar alıcam kızlar..yine sibel diye kaul edin olurmu..oğlum için yapıyorum...

caramiolarım geldi kızlar şimdi , soran arkadaşımız vardı yurtiçi kargo ile geldi , ben ayın 3 ünde kazandım 6 sında geldi işte , sizlerinde hemen gelir dilerim ki :)

aa sağol cnm bende mreak ediyodum kaç günde hangi kargoyla gelir diye..
afiyetle ye cnm

inş.ay sonuna kdr topiğimizden herkes kazanır.

Son düzenleme:
caramiolarım geldi kızlar şimdi , soran arkadaşımız vardı yurtiçi kargo ile geldi , ben ayın 3 ünde kazandım 6 sında geldi işte , sizlerinde hemen gelir dilerim ki :)

afiyet olsun canım. senin adına çok sevindim.
darısı başımıza.v

vallaha 4 gözle saat 6 olsunda listeye bakayım diye bekliyorum.

afiyet olsun canım. senin adına çok sevindim.
darısı başımıza.v

vallaha 4 gözle saat 6 olsunda listeye bakayım diye bekliyorum.

aa sağol cnm bende mreak ediyodum kaç günde hangi kargoyla gelir diye..
afiyetle ye cnm

inş.ay sonuna kdr topiğimizden herkes kazanır.

saolun kızlar darısı başınıza inşallah kazanır burdan herkes ...

organicare bebek şampuanı vardı ya kızlar hani geçen ay göndermemişlerdi hediyelerimizi bu ay tekrar katıldım bu sefer göndermişler az önce geldi testin altınada not yazmışlar bu sefer ön eleme yapıyoruz diye

soruları hatırlıyormusun ben yanlış yapmışım da doğru cevapları aıyorum

Aralık ayında yeterli katılım sağlandığı için testimiz sonlanmıştır. Katılımlarınız için teşekkür ederiz.

böyle diyor stede:26:

“KOMİLİ HAKİKİ LEZZET ATÖLYESİ’NDEN EKS MUTFAK EĞİTİMİ” kazananlar listesi!
6 Aralık 2011 Salı, 12:22 tarihinde Komili Zeytinyağı tarafından eklendi
Alev Yaprak
Damla Ergenç
Kubra Buşra Uysal
Gülşah Gündüz
Nilgün Taner
Selda Yilmaz Yedikardeş
Rita Osanna Bezircioğlu
Pelin Dönmez Hoşten
Gediz Akın
Buğra Ersöz
Lusin Çakmak Taş
Oğuz Akdeniz
Engin Peker Uslutekin
Rukiye Başer
Erkan Şatır
Not: 7 Aralık günü (yarın) saat 15.00-18.00 arasında Koşuyolu Mehmet Akfan Sk.No: 3/2-5 Koşuyolu / Kadıköy-İstanbul adresinde, Komili Şefi Eyüp Kemal Sevinç tarafından gerçekleştirilecek olan eğitime katılıp/ katılamayacaklarını duvarımızda mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.

olayda yokum

kızlar kuzenimde açtı caramio hesabı ama buraya üye olmadığı için ben yazıyorum , rica etsek onuda eklermisiniz

ela can , isim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…