caramiolarım geldi kızlar şimdi , soran arkadaşımız vardı yurtiçi kargo ile geldi , ben ayın 3 ünde kazandım 6 sında geldi işte , sizlerinde hemen gelir dilerim ki :)
caramiolarım geldi kızlar şimdi , soran arkadaşımız vardı yurtiçi kargo ile geldi , ben ayın 3 ünde kazandım 6 sında geldi işte , sizlerinde hemen gelir dilerim ki :)
afiyet olsun canım. senin adına çok sevindim.
darısı başımıza.v
vallaha 4 gözle saat 6 olsunda listeye bakayım diye bekliyorum.
aa sağol cnm bende mreak ediyodum kaç günde hangi kargoyla gelir diye..
afiyetle ye cnm
inş.ay sonuna kdr topiğimizden herkes kazanır.
organicare bebek şampuanı vardı ya kızlar hani geçen ay göndermemişlerdi hediyelerimizi bu ay tekrar katıldım bu sefer göndermişler az önce geldi testin altınada not yazmışlar bu sefer ön eleme yapıyoruz diye
organicare bebek şampuanı vardı ya kızlar hani geçen ay göndermemişlerdi hediyelerimizi bu ay tekrar katıldım bu sefer göndermişler az önce geldi testin altınada not yazmışlar bu sefer ön eleme yapıyoruz diye
canım internet üzerinden money club kampanyakları için şifre alman lazım sana tel yazayım 02165565200 burayı ara ş,fre verirler aynı zamanda kafana takılanları sorarsın
kızlar hani migroslardan , 4lü blue burn kazanmıştık , onları ne zamana kadar alabilirdik fikriniz var mı
Doğadan
Gönül ne çay ister ne çayhane gönül sohbet ister çay bahane...
Sevdiklerinize çat kapı ziyarete gittiğinizde ya da canınız çok çay çektiğinde en çok hangi bahaneleri uyduruyorsunuz?
06-20 Aralık tarihleri arasında bahanenizi "Çay İçme Bahaneleri" uygulamamızdan bizimle paylaşın. İki hafta sonunda en beğenilen on beş bahane, Doğadandan süpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak...
organıgın lınkını atarmısınız kızlar
organıgın lınkını atarmısınız kızlar
üf dün diil ondan önceki günde ben istedim kimse atmadı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?