- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
arkadaşlar litfen ekleyin ben hacımer hesabımı iptal ettim yeni hesabım mavi demir lütfen ekleyin arkadaş sayım az
canım ben seni eklicem fakat profil resmin nasıl bi sürü o isimden var
bonvagon
bonvagon.com'daki butiklerden secdus romantik yastıklar ve tay mum yılbaşı butiğinde toplamda kaç ürün vardır? Doğru cevabı yeniyil@bonvagon.com adresine gonderen 9. Ve 60. Kişilere tantitoniden renkli bir tava! Haydi acele edin. Herkese şimdiden bonşans :) katılım koşulları: http://virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs/u3g0h7
cevabı bilen banada söler mi :26:
kızlar moneye tıkla kazana katılmak için ne şifresi alınıyo? zten aldığımız zman markette form doldurdumuz için bilgilerimiz kayıtlı. bn ynede aradım blgileriniz kayıtlı kampanyalara katılabilrsiniz dedi müşteri tmsilcisi. sizin bahsettiğiniz şifre ne????
Yedigün
Grease (1978) filminde Sandra Olsson karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 5., 35., 75., 95., 105. ve 205. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Nuggets Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)
tebrikler çok sevindim kazanmana :119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?