Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bonvagon
Bonvagon.com'daki butiklerden Secdus Romantik Yastıklar ve Tay Mum Yılbaşı butiğinde toplamda kaç ürün vardır? Doğru cevabı yeniyil@bonvagon.com adresine gonderen 9. ve 60. kişilere tantitoniden renkli bir tava! Haydi acele edin. Herkese şimdiden BONşans :)
CEVAP :38 ADET ÜRÜN

Son düzenleme:
Burt's Bees Türkiye
‎"Soap Bark & Papatya İçeren Derinlemesine Etkili Yüz Temizleme Kremi" kazananları belli oldu. ''Burt’s Bees’in ilk ürettiği ürün nedir?'' sorusunun doğru cevabını mail adresimize gönderen şanslı takipçilerimiz Esra Çankaya, Sabiha Yıldırım, Kadir Aydemir, Ümmühan Şen ve Neşe Kılavuz oldu. Ürünlerimizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Yarışmamızın kazananlarının adres bilgilerini bizlere mail atmalarını rica ediyoruz.

BEN YOKUM((

L'Oréal Paris
Bugün 16:00-17:00 saatleri arasında kaçırmak istemeyeceğiniz bir sürprizimiz olacak! Takipte Kalın.

Arkadaşlar paylaşımlarınızı lütfen sataşma ve tartışma ortamı yaratmadan ve ikili polemiklere girip,konu dışına çıkmadan yapınız lütfen ..

Yedigün
Grease (1978) filminde Sandra Olsson karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 5., 35., 75., 95., 105. ve 205. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet King Nuggets Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

Doğadan
“Gönül ne çay ister ne çayhane gönül sohbet ister çay bahane...”

Sevdiklerinize çat kapı ziyarete gittiğinizde ya da canınız çok çay çektiğinde en çok hangi bahaneleri uyduruyorsunuz?

06-20 Aralık tarihleri arasında bahanenizi "Çay İçme Bahaneleri" uygulamamızdan bizimle paylaşın. İki hafta sonunda en beğenilen on beş bahane, Doğadan’dan süpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak...

kızlar moneye tıkla kazana katılmak için ne şifresi alınıyo? zten aldığımız zman markette form doldurdumuz için bilgilerimiz kayıtlı. bn ynede aradım blgileriniz kayıtlı kampanyalara katılabilrsiniz dedi müşteri tmsilcisi. sizin bahsettiğiniz şifre ne????

canım internet üzerinden money club kampanyakları için şifre alman lazım sana tel yazayım 02165565200 burayı ara ş,fre verirler aynı zamanda kafana takılanları sorarsın

CEVAP: Olivia Newton-John olarak buldum ben

kızlar hani migroslardan , 4lü blue burn kazanmıştık , onları ne zamana kadar alabilirdik fikriniz var mı

caramiolarım geldi kızlar şimdi , soran arkadaşımız vardı yurtiçi kargo ile geldi , ben ayın 3 ünde kazandım 6 sında geldi işte , sizlerinde hemen gelir dilerim ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…