Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

her katılana roll on gelcek ama iletişim bilgilerinizi istiyorlar ben yolladım maille facede sayfasına girin orda detaylı bilgi var

bu arada rexona kazananları nerde kızlar :26:

cnm aslında bir kazananı yoktu (tabi benim bildiğim oyunsa eğer) kuruluk testini mi çözdük öyle bişey vardı neyse onlarda bu testi çözen herkese bende dahil 50 tane kuruluk testi gönderdi yani numune falan bişey yoktu bende facedeki sayfasına kuruluk testi göndermişsiniz ama numune göndermemişsiniz biz bunları nasıl test etcez diye bişeyler yazdım arkasından bir mesaj geldi bize adresinizi gönderin size numune gönderelim dediler herkes böyle itiraz edince artık herkese göndercez dediler olay bu yani..

kızlar rexona için buraya mesaj atacaksınız
Herkese merhabalar, ISMEK kampanyamıza katılan herkese mini roll-on gönderilecektir. Ad-soyad, adres ve telefon bilgilerinizi invisible@rexona.com.tr adresine gönderirseniz seviniri

Son düzenleme:

anladım canım cok tesekkürler

pastelın sayfasın da yok mu kızlar üye olun belkı gorursunuz bana maılle gelmstı cunku bende doldurdum gnderdım ..

yaaaa banada aynı.bi baktım kagıt.ya parfümünden bari yollayın.küçük müçük bişey

rexona kuruluk kitinden ben de istemiştim. Henüz gelmedi ama roll on testerı için şimdiden adres bilgilerimi yolladım

PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity

arkadaşlar verildi mi bilmiyorum ama philips in 80.yıl etkinliği... çekilişle 80 hediye veriliyor... yapmanız gereken kayıt olmak anketi doldurmak... bol şans...:82:

pclup a üye oldum

100. kişiye biberon hediye kampanyası var sadecee

ben ona katıldım

80. yıl etkinliği diye bir seçenek bulamadım

hehhhh pardon anasayfadan şimdii gördüm cnm TEŞEKKÜRLERR......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…