Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Rexona Kuruluk testi gelen arkadaşlar ben gelen kuruluk testleriyle ilgili rexonanın facebook sayfasına sitemde bulundum neden boşu boşuna 50 adet kuruluk testi gönderiyorsunuz bir numune gönderseydiniz de ona göre test etseydik gibi bişey yazdım bana ardından bir şöyle bir mesaj geldi
Rexona Türkiye sayfasındaki yorumunuz üzerine sizinle Rexona'nın sosyal medyasını yöneten ajans olarak marka adına iletişime geçiyoruz. Kuruluk testini deneyebilmeniz için size mini roll-on gönderilecektir. Adres, ad-soyad ve telefon numaranızı paylaşabilirseniz size iletiyor olacağız. Teşekkürler.

geliyo canım muhakkak hero baby yollamıştı bana orayda bibak..[/QUOTE]

hero baby cevap yazdı 5 aylık bebeklere gönderiyolarmış :) çünkü ek gıdaya o zaman başlanıyomuş.

merhaba kızlar 4 günlük bir tatilin sonunda yeniden buradayım

ama bugün rexonadan ve de huggiesten kargom geldi molpedden de email adresime adres bilgilerimi isteyen bir mail gelmiş.

kızlar dortorsensin sitesinde doğuş çay ın anketi var çay seti verecekler ama sadece 12 kişi kalmış ay sonuna kadar devam edecekmiş bakın mutlaka şans belki güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…