kühne açıklanmış kızlar...
Soru:
İçindeki ekstra emici 'Sünger Dolgusu' ile banyo ve mutfak tezgahlarında oluşan ıslak alanları iz bırakmadan temizleyen ve mikrofiber dokusuyla kolay ve zahmetsiz temizlik sağlayan Vileda bezinin tam adı nedir?
cevap
Mikrofiber Banyo Bezi
Mikrofiber Banyo Bezinin içindeki ekstra emici "Sünger Tabaka" mutfakta ve banyoda oluşan ıslak alanları iz bırakmadan temizler.
ben böyle buldum
bende öle buldum ccanım ama o kadar kişinin içinde doğru yanlış cvp ayrımı yapacaklarını hiç sanmıyorumm. kanımca herkes arasında çekiliş yaparlarr.
Papilla
Yeni yarışmamız başlamıştır. Yarışma yarın saat 16:00 da sona erecektir. Anketimiz devam ediyor. 10.12.2011 Cumartesi
saat 12:00 de anket sonucuna göre hediyemiz açıklanacaktır. Herkese bol şans.. :)
NOT: HEDİYE KAZANANLAR BİR HAFTA BOYUNCA YARIŞMACI OLAMIYORLAR.
NIVEA FOR MEN Türkiye
Oynaması da kazanması da kolay bol ödüllü SPORT MACHINE oyunumuz başladı. Bir tuşa basıp oynayacak, 3 NIVEA FOR MEN ürünü yan yana geldiğinde anında kazanacaksın. Playstation Move ve Logitech Oyun Direksiyonu kazanma şansı da seni bekliyor!
Hemen Tıkla: NIVEA FOR MEN Türkiye - Sport Machine | Facebook
https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/index.php
en az hamlede 10 ürün bulmak lazım biraz zor ama şansss
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile 10 Numara Hafıza oyunuyla yeni yıl coşkusunu yaşamaya hazır mısın? Sen de hafızana güveniyorsan hemen katıl, Arko Men ürünlerini eşleştir, ödülleri kazanma şansını yakala! Başlamak için ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile 10 Numara Hafıza | Facebook linkini tıkla! Bol şanslar!
ETİ
ETİ ürünlerini adım gibi biliyorum diyenlerden misin? "Bil Bakalım Hangi ETİ" kampanyasına katıl; bilgini göstererek ETİ Hediye Paketi kazanmaya hazır ol!
ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
üfff takıldı bende giremedim
Twist
Ajda Pekkan baskılı tshirt kazananlar: Ocak Melek - Merve Aksoy - Merve Köker - Ezgi Cafrak - Gülşah Gündüz
Twist'ten 150 TL hediye çeki kazananlar: Bahar Uğurlu - Derya Tunca - Oya Çeken - Tülay Selçuk Kaya - Derya Menteş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?