Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Soru:
İçindeki ekstra emici 'Sünger Dolgusu' ile banyo ve mutfak tezgahlarında oluşan ıslak alanları iz bırakmadan temizleyen ve mikrofiber dokusuyla kolay ve zahmetsiz temizlik sağlayan Vileda bezinin tam adı nedir?

cevap

Mikrofiber Banyo Bezi

Mikrofiber Banyo Bezinin içindeki ekstra emici "Sünger Tabaka" mutfakta ve banyoda oluşan ıslak alanları iz bırakmadan temizler.

ben böyle buldum

Son düzenleme:

bende öle buldum ccanım ama o kadar kişinin içinde doğru yanlış cvp ayrımı yapacaklarını hiç sanmıyorumm. kanımca herkes arasında çekiliş yaparlarr.

bende öle buldum ccanım ama o kadar kişinin içinde doğru yanlış cvp ayrımı yapacaklarını hiç sanmıyorumm. kanımca herkes arasında çekiliş yaparlarr.

kesinlikle katılıyorum

Ariş Pırlanta Sanatı
Pırlantalı Semboller Oyunu için son 10 dakika... Sorumuzu yanıtlayın, pırlantalı bileklik kazanma fırsatını kaçırmayın !

Papilla
Yeni yarışmamız başlamıştır. Yarışma yarın saat 16:00 da sona erecektir. Anketimiz devam ediyor. 10.12.2011 Cumartesi
saat 12:00 de anket sonucuna göre hediyemiz açıklanacaktır. Herkese bol şans.. :)
NOT: HEDİYE KAZANANLAR BİR HAFTA BOYUNCA YARIŞMACI OLAMIYORLAR.

ING Bank Türkiye
Soruları çöz, formu doldur ve 1 iPad, 2 iPhone 4, 10 iPod Shuffle, 25 adet 1 Kadın 1 Erkek DVD seti, 25 adet kulaklıktan birini kazanma şansını kaçırma! http://on.fb.me/UstundenKazan

Mavi Jeans
Haftasonu planlarını yapmaya başladın mı? Bu akşam sana hangi Mavi'n eşlik edecek?

PERLİNA
Twitter kullanıcılarına özel hediye etkinliğimiz başlamıştır. Bugün saat 18.00'da çekilişimiz yapılacaktır. Etkinliğimize katılmak isteyenleri Twitter hesabımıza bekliyoruz..

Son düzenleme:

ay bunun yarışması nerde kuzum sen bulabildinmi ?

https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/index.php

en az hamlede 10 ürün bulmak lazım biraz zor ama şansss

Twist
Ajda Pekkan baskılı tshirt kazananlar: Ocak Melek - Merve Aksoy - Merve Köker - Ezgi Cafrak - Gülşah Gündüz
Twist'ten 150 TL hediye çeki kazananlar: Bahar Uğurlu - Derya Tunca - Oya Çeken - Tülay Selçuk Kaya - Derya Menteş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…