Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gondol
Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki sorusu;

Hangisi Gondol Plastik’in ürün kategeroleri arasında değildir?

-Ev Grubu
... -Banyo Grubu
-Mutfak Grubu
-Ofis Grubu

Cevaplarınızı gondolplastic@gmail.com adresine bekliyoruz.

gondol yarışmasında elim ayağıma dolaştı,hotmail hata verdi derken boş mail yollamışım adamlara iyi mi

vileda yarışmasına baktım ama bi yarışma falan bulamadım yardımcı olurmusunuz

şuanda yarışma falan yok zaten şu gönderiyi yapmışlar:

‎'Hafta sonuna Vileda hediye paketiyle girmek mi? Buna asla hayır diyemem!’ diyorsanız beğenin, hayatınızı kolaylaştıracak sürprizimizi bekleyin. :)
"

Bol Bol Gondol yarışmamızın kazananları;

-Candan Küçükhüseyinoğlu
-Gökhan Bıyık
-Mehtap Tuğra
-Emin Ekmen
-Süheyla Baloğlu
-Eda Poyraz
-Aide Çolak
-Naz Çiçek
-Yusuf Atakan Baltrak
-Ülker Yücel

Kazanan kişilerin hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler. :)

TERESON
Merhaba; Bu gün gerçekleşecek yarışmamızda gün içerisinde sizlere söylenmeyecek süpriz bir saatte ürünlerimizden biri hakkında soracağımız soruya en hızlı doğru cevap veren 2 kişi Tereson Terleme Önleyici Solüsyon kazanacak. Sorumuzun 2 farklı doğru cevabı var. Ancak aynı kişi 2 cevabı da bilmesi durumunda sadece 1 ödül kazanabilecek.

Vileda Türkiye
‎'Hafta sonuna Vileda hediye paketiyle girmek mi? Buna asla hayır diyemem!’ diyorsanız beğenin, hayatınızı kolaylaştıracak sürprizimizi bekleyin. :)

yine yokum

selam kızlar bu arada sayfanızı yeni keşfettim küçük bir bebeğim olmasına rağmen elimden geldiğince ben de burada aranızda olmaya çalışacağım.

Avon'un rimel yarışmasında 10-11 kasım açıklanmamıştı ve bende ayın 10'unda 25 arkadaş falan bilmiştim sanırım. Açıklanmayınca ugraşmadım. Bugün rimelim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…