kızlar YASEMİN ŞARE ne ballıymış , hem 3 aralık hem 2 aralıkta kazanmış baksanıza ya
sanki şirketi üstüme devredecekler çok büyük kurumsal firma olsa veririm tc mi eemmmeee bunlara virmem
iyi akşamlar kızlar bende top kazanmışım şampuandamı gelecek?
Clear Men Türkiye
Ronaldo'ya karşı kendi 11'ini kur, futbol topu ve Clear Men kazan!
katıldıklarınızı okumuyor musunuz canlar siz hiç
Flormar sayfasını beğenin, Flormar SO parfüm kazanın! Flormar - Beğen Kazan | Facebook
Arkadaşlar kampanyanın püf noktası ! ..
1- Facede 6 Arkadaşınının FOTOĞRAFında ":)" gibi gülme işaretleri ve “hahaha” gibi gülme efektlerini yazmak
2- Face de gerçek ismi olan profilinden hediye kazanmak çünkü isim yeri yok direkt adrese geçiyor sabahtan beri bununla uğraşıyorum 1 face boşa gitti
Home Sweet Home
Kampanyamız başladı... Bu Muhteşem hediyemizi kazanabilmek için yapmanız gereken , formu doldurmak ve başarılı davet sayınızı arttırmak. Günün talihlisi yarın facebook sayfamızda açıklanacaktır. İşte kampanya linki: Home Sweet Home - Kampanya | Facebook
Eki Görüntüle 304008
Verildi mi, oynadınız mı bilmiyorum ama ben yeni deneyeceğim. Bakalım nasıl bir oyun.
"Her hafta kova kova Bonteler ve oyun sonunda sürpriz dolu bir Yılbaşı Sepeti kazanma şansı yakalamak için sizi Bonte Oyun'a bekliyoruz" demişler.
Bonte Oyun
Edukids
Hediyeyi kazanmak için linke yorum bırakmanız yeterli :)
Edukids | Facebook
açılan linke yorum bırakacaksınız kızlar :)
bu arada benim halaaaa olmadı eticin
Öncelikle bir durum güncelleyeceksiniz.Sonra bir hesaptan o duruma gülücük işareti olan :) koyacaksınız.Daha sonra şu adrese gideceksiniz.
Facebook'ta 2011' de Eti Cin Gibi Kimi Güldürdün? | Facebook burada gülücük koyan kişi çıkacak.Sonra devam diyeceksinizve adresinizi gireceksiniz.Ama sadece durum güncellemeleri geçerli.1 kişi bile :) koysa yetiyor.6 kişiye gerek yok. Sahte hesaplardan da yapabilirsiniz.Bu kadar :) Deneyin yapamazsanız bana bilgilerinizi verin ben yapayım. :)
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
“Arko Men ile 10 Numara Hafıza” oyunuyla yeni yıl coşkusunu yaşamaya hazır mısın? Sen de hafızana güveniyorsan hemen katıl, Arko Men ürünlerini eşleştir, ödülleri kazanma şansını yakala! Başlamak için ArkoMen - Adam Gibi Bakım - Arko Men ile 10 Numara Hafıza | Facebook linkini tıkla! Bol şanslar!
Yesilist
GNC Organik Mega Tea kazanma fırsatını yakalamak için hala vaktiniz var! Mini testi cevaplayın, size en uygun organik çayı öğrenin. Senin çayın hangisi? Çayını seç, gününü kurtar!
NIVEA FOR MEN Türkiye
Oynaması da kazanması da kolay bol ödüllü “SPORT MACHINE” oyunumuz başladı. Bir tuşa basıp oynayacak, 3 NIVEA FOR MEN ürünü yan yana geldiğinde anında kazanacaksın. Playstation Move ve Logitech Oyun Direksiyonu kazanma şansı da seni bekliyor!
Hemen Tıkla: NIVEA FOR MEN Türkiye - Sport Machine | Facebook
https://apps.facebook.com/sucuk_tarlasi/index.php
en az hamlede 10 ürün bulmak lazım biraz zor ama şansss
Efes Pilsen Estagram yarışmasından Canon fotoğraf makinesi kazanma şansı
Efes Pilsen Efestagram - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
mng den nası ücretsiz ya :S
sende bunu okumadın heralde...
Ronaldo'ya karşı 11'ini kuran ve ClearMen ile futbol topu kazananlar belli oldu. Kazanan herkesi tebrik ederiz!
Efes Pilsen Estagram yarışmasından Canon fotoğraf makinesi kazanma şansı
Efes Pilsen Efestagram - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
sınem nasıl aldın canım ucretsız olarak mng den
ben hem 5 tl verdım hemde bnde sadece zıbın vardı onluklen sapka yoktu
bnde kazandım cleardan ınsallah hemen gelır :)
duyuran herkeese tsk ederım
kızlar ronaldo ıcın sıze maıl gelmedı demı
ıletısım bılgılerını doldurmusmuyduk bız??????
ayrıca bısı dıcem
farkındaysanız
etı cın sadece adres ıstıyor ad soyad ıstemıor
face nıcklerımızlenmı bıze oyuncakları yollucaklar =?
kızlar ronaldo ıcın sıze maıl gelmedı demı
ıletısım bılgılerını doldurmusmuyduk bız??????
ayrıca bısı dıcem
farkındaysanız
etı cın sadece adres ıstıyor ad soyad ıstemıor
face nıcklerımızlenmı bıze oyuncakları yollucaklar =?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?