Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınnn
bu ne ya eticin bunda bir yanlışlık olmasın biz daha dün katıldık belki bu yüzden adımız yoktur.bekleyelim baklaım tekrar liste yayınlayacaklar mı

FnoLimangoBlogger

Limangodan 25 TL hediye çeki
31 aralık tarihine kadar geçerli

canım bu zaten temmuz-ağustostan beri var
hatta ben sürekli yeni hesap açmıştım, 400tl biriktirmiştim.
1aylık kargo ücretsiz şeysini de yapıp güzelce harcamıştım hepsini

etide 'Uygulamayı kullanan ve adresini yazan ilk 4.000 kullanıcı, Eti Cin oyuncağı kazanır. Oyuncakların tükenmesi durumunda kullanıcı, oyuncak kazanamaz fakat uygulamayı kullanmaya devam edebilir.' böyle diyor ama neden ilk hafta kazananı diye azcık kişiyi açıklamış anlamadım.
ilk hafta o kadar kişi uygulamaya girmiş olamaz:26:

evet canım. bende 2 kere alışveriş yaptım böylece.ama belki bilmeyen vardır dedim. 31 aralık tarihine kadar geçerli. birde şu 1 aylık kargo şeysi hala devam ediyo mu ya. ben yapmayı unuttum onu ya

evet canım. bende 2 kere alışveriş yaptım böylece.ama belki bilmeyen vardır dedim. 31 aralık tarihine kadar geçerli. birde şu 1 aylık kargo şeysi hala devam ediyo mu ya. ben yapmayı unuttum onu ya

devam etmiyor diye biliyorum (yeniden açıldıysa bilemem tabi)
ben son günü yapmıştım, kıl payı:78:

canım bu zaten temmuz-ağustostan beri var
hatta ben sürekli yeni hesap açmıştım, 400tl biriktirmiştim.
1aylık kargo ücretsiz şeysini de yapıp güzelce harcamıştım hepsini

cep tel istio her seferinde kayıt olurken , onu nası yaptın ki peki :S

eti cinin dünkü listesinde adım vardı bu günkü listede yok bence günlük yenileniyor liste gördüklerimiz sadece bu gün kazananlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…