Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Diğer cilt temizliyicilerinden %28 daha etkili olan ürünümüzün adı nedir? Cevaplarını bilgi@garnierturkiye.com adresine açık adres ve telefon numaranla birlikte mail’in konu bölümüne ‘Facebook’ yazarak yollayabilirsin. Doğru cevabı veren 5. 10. ve 20. kişilere sürpriz hediyemiz olacak. Bol şans :)

cevap : ExfoBrush olarak buldum ...

Aşağıdakilerden hangisi Pasta d'alfredo ürünü değildir.

Tortellini, ravioli, fagottini
Linguine,fettuccine, lazania
Tagliatelle, pappardelle
Pesto sos, acı biber sos
Düdük makarna

Necron

Necron - Duvar | Facebook

arkadaşlar 1000 kişi olmasına 110 kişi kaldı 1000 olunca ı phone 4 verecek

hadi beğenelim

ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook

bil bakalım hangi eti; 100 eti hediye paketinden birini kazanmak için katılın...

Sportifsepetim 30 hediye dağıtıyor kızlar.

Foto veya video yükleyin.Duvarda bir cümle ile fotonuzu paylaşın.

Sportif Sepetim | Facebook

Fotoğraflar jüri tarafından değerlendirilecek.

bu link senin oyununu açıyor

oyun linkine burdan ulaşabilirsiniz Çok Güzel Hareketler Bunlar | BKM MUTFAK - Duvar | Facebook

https://apps.facebook.com/bkmyarism...hSdfPZPQPWAjzVHOiS8Aj_JiId8TdlQQEm0bRtAsl#_=_

ben bunu vermek istedim canım yarışma bu sayfada:44: başka sayfasını bulamadım

Ne Ararsan Butik | Facebook 2 Gun içinde babet hediye edilecekmiş arkadaşlar sayfa tanıtımı amaçlı sanırım

Merakla beklediğiniz yarışmamız saat 12:00'de başlıyor! Bizi takip etmeye devam edin...JUSS | Facebook

Filli Boya
‎2011’i uğurlarken ödül kazanarak renklendirmek ister misin? Filli Boya - Renklendiren Cevaplar | Facebook

tşkler kızlar dün beri kızımdan girmeye vekit bulamamıştım

spazio
Spazio Kadınları bugün çok şanslı çünkü yılbaşı kampanyamız bugün başlayacak ve kazanan harika bir gece elbisesinin sahibi olacak. Eğer bu kampanyayı BEĞENDİYSENİZ "beğen"e tıklayın:)

Aşağıdakilerden hangisi Pasta d'alfredo ürünü değildir.

Tortellini, ravioli, fagottini
Linguine,fettuccine, lazania
Tagliatelle, pappardelle
Pesto sos, acı biber sos
Düdük makarna
düdük makarna bence de, diğer tüm ürünler sitesinde mevcut.. bunun linkini ekleyebilirmisin canım? bulamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…