Muya
Arkadaşlar beklenen yarışmamız başlamıştır..
BU YILIN EN POPÜLER YILBAŞI PARTİSİ BENİM DİYORSAN DURMA ; HEMEN KATIL..!
Facebook'ta Partime Davet | Facebook
teşekkürler.... böyle beğendirmeli oyunları sevmiyorum emek verilen oyunlar hoşuma gidiyor.
aynen canım :)teşekkürler.... böyle beğendirmeli oyunları sevmiyorum emek verilen oyunlar hoşuma gidiyor.
kızlar bu foli giyimden elbise kazanan var mı aranızda..ben kazanmıstım cok kötü bisey geldi..rengi şekli tam bir hayal kırıklığı.. mail attım değiştirme şansım var mı diye ama olmaz diyolar..üzerinde de fiyatı 395 lira yazıyor.yuh dedimaranızda kazanan varsa size gelenler nasıl?
kızlar bu foli giyimden elbise kazanan var mı aranızda..ben kazanmıstım cok kötü bisey geldi..rengi şekli tam bir hayal kırıklığı.. mail attım değiştirme şansım var mı diye ama olmaz diyolar..üzerinde de fiyatı 395 lira yazıyor.yuh dedimaranızda kazanan varsa size gelenler nasıl?
banada geldi tatlım kesinlikle çok kötü zevksizlik abidesi olduğu için gözüme görünmeyecek bir yere attım yeşil tüllü falan üstünde ceplik gibi sadece kumaş parçası saçmalıklar vardı
Zaten biz başvururken gösteriyordu o yeşil şeyi, ama fotoğrafta öyle göründüğünü düşünmüştüm.Demek sahiden korkunçmuş
Bir de cep telefonuna msj falan da atıyorlar indirim var bilmem ne diye, pişman oldum katıldığıma ama iş işten geçti :26:
Ayrıca insan tanıtımını yapmak için niye o iğrenç şeyleri yollar ki, bakın biz bu kadar berbat ürünler üretiyoruz dedirtmek için mi??? Hem de en başta 44 kişiye verilecek dediler, yarışma günü geldi 22 kişiye veriyoruz dediler.Bu yalan dolandan başka bişey değil
kesinlikle katılıyorum ayrıca madem firmanın adını duyurmak istiyorsun gözde bir firma olmak istiyorsun bize tercihimizi sor yada kullanılabilir bir şeyler gönder değil mi ?
kızlar bugün money günü ne veriyor haberi olan varmı?
iglo chicken finger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?