Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler.... böyle beğendirmeli oyunları sevmiyorum emek verilen oyunlar hoşuma gidiyor.

evet bende paylasan arkadasa tesekkur ederım ama boyle begenmelı oyun yapmasalar ıyı olur cunku bu tarz oyunları hep aynı kısıler kazanıyor benım zaten hesabımda 45 kısı var onun 3 bın 4 bın onlarla neden haksız rekabete maruz kalayım, yarısma yapsınlar emek vereyım kazanayım. Tabı henuz hıc bır sey kazanamadım ama kısmet işte

kızlar bu foli giyimden elbise kazanan var mı aranızda..ben kazanmıstım cok kötü bisey geldi..rengi şekli tam bir hayal kırıklığı.. mail attım değiştirme şansım var mı diye ama olmaz diyolar..üzerinde de fiyatı 395 lira yazıyor.yuh dedim aranızda kazanan varsa size gelenler nasıl?

markafoni
Sürpriz yarışmamız başladı! Forever New kampanyamızda satışta olan görseldeki çantanın ürün kodunu mailin konu/subject kısmına yazarak yarisma@markafoni.com adresine gönderen 1., 100. ve 200. kişi Forever New’den görseldeki çantayı kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Lütfen markafoni’ye kayıtlı mail adresinizle katılın. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans!

cevap Ürün Kodu: 11190502-Krem

diye buldum ben

banada geldi tatlım kesinlikle çok kötü zevksizlik abidesi olduğu için gözüme görünmeyecek bir yere attım yeşil tüllü falan üstünde ceplik gibi sadece kumaş parçası saçmalıklar vardı

Zaten biz başvururken gösteriyordu o yeşil şeyi, ama fotoğrafta öyle göründüğünü düşünmüştüm.Demek sahiden korkunçmuş
Bir de cep telefonuna msj falan da atıyorlar indirim var bilmem ne diye, pişman oldum katıldığıma ama iş işten geçti :26:

Ayrıca insan tanıtımını yapmak için niye o iğrenç şeyleri yollar ki, bakın biz bu kadar berbat ürünler üretiyoruz dedirtmek için mi??? Hem de en başta 44 kişiye verilecek dediler, yarışma günü geldi 22 kişiye veriyoruz dediler.Bu yalan dolandan başka bişey değil

Son düzenleme:
banada geldi tatlım kesinlikle çok kötü zevksizlik abidesi olduğu için gözüme görünmeyecek bir yere attım yeşil tüllü falan üstünde ceplik gibi sadece kumaş parçası saçmalıklar vardı

aynen yaa. bari güzel birsey yollayında reklamınızı yapalım..resmen satılmayan seyleri göndermişler dalga gecer gibi..

kesinlikle katılıyorum ayrıca madem firmanın adını duyurmak istiyorsun gözde bir firma olmak istiyorsun bize tercihimizi sor yada kullanılabilir bir şeyler gönder değil mi ?

kesinlikle katılıyorum ayrıca madem firmanın adını duyurmak istiyorsun gözde bir firma olmak istiyorsun bize tercihimizi sor yada kullanılabilir bir şeyler gönder değil mi ?

duvarına yazalım bari kötülüyelim değiştirsnler yaaa..güzel seyler varonlardan yollasınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…