Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

BRITNEY SPEARS™ BEAUTY | The Official Fragrance Site - United States ben kendi sitesine istinaden 6 yaptım. 4 ü nereden buldunuz

Eylül 2004'te Britney, 12 milyon dolar kazandığı, ilk parfümü Curiousu çıkardı.

2008 yılının sonunda çıkmasına rağmen , o yıl en çok satanlar listesine girdi. Bu sırada Spears, Hidden Fantasy adlı yeni bir parfüm daha çıkardı.

Albümünün adını da kullanarak daha öncekilerin devamı niteliğinde Circus Fantasy adlı yeni bir parfüm çıkaran sanatçının bu ürünü oldukça ilgi gördü.

2010'un yaz aylarında Spears,yeni parfümünü çıkaracağını duyurdu. Eylül'de Radiance adlı parfümü Elizabeth Arden tarafından piyasaya sürüldü.

Britney Spears - Vikipedi
burdan bakabilirsiniz...

teşekkür ederim. ama wikipedi çok da güvenilir bir kaynak değil. onun yerine resmi sitesine bakmayı uygun gördüm. 4 ya da 6 nasılsa çıkmıyor bana

teşekkür ederim. ama wikipedi çok da güvenilir bir kaynak değil. onun yerine resmi sitesine bakmayı uygun gördüm. 4 ya da 6 nasılsa çıkmıyor bana

bişey deil ama dikkaat ettiyseniz kaç tane parfümü vardı demiyor soruda residance isimli parfümü kaçıncı dır diyor...şansımıza artık..hani bizde pek yok ama oda olur birgün:)

ona hiç dikkat etmedim o zaman yanlış

4. olcak ozaman
kızlar şu tekin acarı çok sevdim valla ilk defa hediye krem kazandım ups kargoyla yazdığım adresime hemencek göndermişler

liptona da yuh doğrusu hergün 4 hesaptan katıldım genede çıkmamışım yazık uğraştığım saatlerime cimri lipton az hediye vermiş

liptonda aynı isimler ne kadar çok var dikkat ettiniz mi

kazananlar kendi tanıdıkları koca sitemizden bir iki kişi kazanması çok tuhaf adil bi yarışma yapmadılar ,çekilişi randomdan değilde kendi istediklerini kazandırmışlar , ben hergün 4 hesaptan oynadığım halde birine isabet etezmi , bidahada katılmam akıl olsun bana o kadar uğraşım boşa geçti, lipton bu yarışma kalitenize hiç yakışmadı

Vision Türkiye
Çekilİşimiz sonucunda Healthy Kiss Day/Gündüz hediyemizi ZEKİYE ALBAYRAK kazandı. Kendisini tebrik ediyoruz, kazanan üyemizin adres ve telefon bilgilerini sosyalmedya@visionistanbul.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…