tekin acarın cevabını 6 yaptım. inşallah doğrudur. yarışma başladığından beri katılıyorum. daha 1 kez kazanamadım şu tekin acardan.
bu parfümü istiyoruummmmm
üzgünüm ama 4 olucaktı malesef...
üzgünüm ama 4 olucaktı malesef...
az önce bonte çikolatalarım geldii 1kg kovada çok bonkör şu kahve dünyası :)))
bence 10 ama etkilemeyeyim
BRITNEY SPEARS BEAUTY | The Official Fragrance Site - United States ben kendi sitesine istinaden 6 yaptım. 4 ü nereden buldunuz
Eylül 2004'te Britney, 12 milyon dolar kazandığı, ilk parfümü Curiousu çıkardı.
2008 yılının sonunda çıkmasına rağmen , o yıl en çok satanlar listesine girdi. Bu sırada Spears, Hidden Fantasy adlı yeni bir parfüm daha çıkardı.
Albümünün adını da kullanarak daha öncekilerin devamı niteliğinde Circus Fantasy adlı yeni bir parfüm çıkaran sanatçının bu ürünü oldukça ilgi gördü.
2010'un yaz aylarında Spears,yeni parfümünü çıkaracağını duyurdu. Eylül'de Radiance adlı parfümü Elizabeth Arden tarafından piyasaya sürüldü.
Britney Spears - Vikipedi
burdan bakabilirsiniz...
extory ve liptondan kazandım ben
teşekkür ederim. ama wikipedi çok da güvenilir bir kaynak değil. onun yerine resmi sitesine bakmayı uygun gördüm. 4 ya da 6 nasılsa çıkmıyor bana
bişey deil ama dikkaat ettiyseniz kaç tane parfümü vardı demiyor soruda residance isimli parfümü kaçıncı dır diyor...şansımıza artık..hani bizde pek yok ama oda olur birgün:)
ona hiç dikkat etmedimo zaman yanlış
liptonda aynı isimler ne kadar çok var dikkat ettiniz mi
aylık 19 tl cnm kargo dahil mobil ödeme seçeneğide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?