Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

LilaKutu - Güzellik Kapınızda.
işte buradaki markalar geldi canım bana buradan bakıp üye olabilirsin ben bu ayda sipariş vereceğim kısmet olursa mobil ödeme seçeneği nakit ödeme gibi tıpkı kargo dahil 19,00 tl ye ürünleri gönderiyorlar tester falan oluyor yada küçük boy eğer beğenirsen sitesinden satın alma şansıda sunuyorlar canım ...

sonunda bişey kazanaildim

Altınbaş
‎"Altınbaş Nar Kolye" Ödüllü yarışmamız başladı. Hemen narınızı seçin arkadaşlarınızı davet edin, en çok sizin narınız kızarsın, her hafta ilk 3'e girin, Nar Kolye Kazanın: Altınbaş - Altınbaş Nar Kolye | Facebook

Dioxide Kozmetik
DİKKAT DİKKAT! SON 50 SAAT!Birbirinden güzel Dioxide ürünlerini kazanma şansın devam ediyor.
Çekilişe katılmak için yapman gereken çok basit Dioxide Kozmetik Facebook sayfasını beğenmek...

Son düzenleme:
Tiny Love Türkiye
Yarışmamız başladı!..

Sol menüde bulunan Yeni Yıl Hediyesi bölümünde sürpriz sizi bekliyor...

kazanmışım..o kadar hazırlıklı beklemiştim....

bende lipton kazanmışımmmm

afiyet olsun canım..4 profilden sadece ben kazanmışım, kaç gün yaptım hemde..beynim sulanmıştı..
neyse ki teselli buldum..

kızlar, kotex 15 gün boyunca devam edecek..geçtiğimiz günlerdeki kotex young şeysinin hayalkırıklığını telafi edelimm
vardı ya hani o ...................... bitmeyen nokta nokta şeydi..
buradan herkes katılsın kazansın..

tebrikler ...

1 paket kotex hediye dimi?:26:

kızlar bende extory den kazanmışım. kampanyayı duyuran ve sonuçlara bakmamı sağlayan arkadaşlara ve cümle topik sakinlerimize teşekkürü bir borç bilirim seviyom sizleri

Herkese merhaba! Bugün saat 17:00'de soracağımız soruya doğru cevap veren ilk yirmi kişi Kotex Secret deneme ürünü kazanacak. Yarışmamız 15 gün boyunca devam edecek. Herkesi bekliyoruz!

böyle yazmışlar ama deneme ürünü deyip te 2-3 adet göndermesin bi de bunlar..
soralım bakalım duvarlarından..

Facebookta aktif, burada pasif üye sayılırım; bu da başlangıç olsun, merhabalar
Lilakutuya sizin paylaşımlarınıza bakarak ve siteyi inceleyerek ben de abone oldum, paketim Ocak ayında gelecek. Yanlız sizi uyarmak istediğim konu, abonelik sözleşmesinde diğer aylar için de ödeme yapmayı taahhüd ediyoruz. Ben iptal ettirmediğim sürece paypal üzerinden her ay ödeme yapılacak. Muhtemelen mobil ödeme yapanlar için de aynı durum söz konusudur. Şu an için sıkıntı yok, gelen kutuya göre iptal ya da devam kararı vereceğim ben ama diğer ödeme yapan, yapacak arkadaşların gözünden kaçabilir, tek seferlik ödeme yapmadıkları, uyarayım istedim

amannn kotexi kamyonla kapıma yığsalar istemem berbat bir ped en güzeli molped

aaaa niyeee.:44:.ben çok memnunum.. ama kişiye göre değişiyor..alerji falan yapıyor bazı markalar..
örn. helen harper gibi ben de onu sevmedim..

bana orkid alerji yapıyor bir de hışır hışır ses yapıyor kotex de emicilik az kazaya çok açık molpedin emiciliği yüksek ona güveniyorum bir kaza olsa oyyy oyyy çünkü ben sağlıkçıyım beyaz önlük giyiyorum düşünsene oluşacak manzarayı :18:

yalnızca orkidin comfort serisinde hışırtı yok..ama diğerleri poşet gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…