kızlar size birşey sormak istiyorum.
bende garantiden aldığım money kart var
fakat sizin bu money club kart dediğiniz farklı birşeymi
hani şu ayrıca marketlerin verdiği kartmı?
canim seninki money visa dir, bizdeki marketten migros tansas ve sok ta gecerli olan money club kart bizdeki
cevap için teşekkür ederim.bu kart için internetten başvuru oluyormu yoksa ayrıca marketlerden mi başvurmak gerekiyor
açılmıyo ya soru şeysi :105: bunu kazanmayı çok isterdim, kardeşime yılbaşı hediyesiSüperCan kendi fotoğrafını paylaştı.
Duvar Fotoğrafları
Transformers maskelerinden biri senin olsun!
İstediğin maskeyi seç, sorduğumuz soruyu ttcocuk.com sitesinde bulacağın ipucu ile doğru cevapla, seçtiğin maskeyi kazanma şansını yakala! Yarışmaya başlamak için hemen tıkla, SüperCan - Maskeli Kahramanlar | Facebook
PayPal - Türkiye
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu 2. gününde devam ediyor! Bugünün sorusunu doğru yanıtlayan ilk 100 kişiden biri olun, 724tikla.com'dan hediye kazanma şansı yakalayın! Soruyu görmek ve Her Gün Bir Hediye! yarışmasına katılmak için tıklayın: PayPal - Türkiye - Her Gün Bir Hediye! | Facebook
Günaydın kızlar bu hafta ki money tıkla kazan yarışması Tukaş Ketçapveriyor ve bu hafta bir farklılık yaparak facebook üzerinden gerçekleşecekmiş mailde öyle yazıyor :26: Nasıl olacak işte onu bende bilmiyorum henüz açıklama yapmamışlar ama yine de takipte olmak lazım Buyrun bu da Link ;
Money Club Kart | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?