Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Flormar Facebook sayfasını beğenen her 50. kişi Flormar SO Parfüm kazanıyor. Katılmak için hemen tıkla!

“Gün Benim Günüm!” diyerek her 100. kişiden biri olmayı başaran isimleri tebrik ederiz! :)

Kazanan İsimler;

Emre Aktaş
Aşkın Sağlam
Asli Demirkol Aydoğan
Incinaz Çavuş
Murat Orak
Erdoğan Çinar
Anıl Zeki Ertin
Tugce Engin
mehmet ege
Semih Canbolat
Fatma Dilek Çiftçi
Hale Yurtseven
Mehmet Belek
A.SİNAN KÖRÜM
Hakan Kiremitçi
Gülçin Kayacık
Sezer Yılmaz
Şule Güzel
Ünal Yıldırım

Right Guard Türkiye ailesinden, Right Guard Bakım Seti kazandınız.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

İncinaz teyzemiz kazanmış tebriklerrrrrrrrr cnmmmmmmm :nazar: :9:

Benefit Cosmetics Turkey
Nefesler tutuldu! Beklenen an geldi. 400 TL değerindeki Benefit ürünleriyle dolu 6.Bene-Aktivite' nin şanslı isimleri belli oldu. Özge Kuzu, Gaye Çolakoğlu ve Aslı Ünsal Kaya TEBRİKLEEERRR :)

oh be evime kavuştum teyzemlere gitmiştim kızımla kadıköye zaten kk dan cezalıydımda allah kurtarsın :9:diyen olmadı bari allah bi daha göstermesin diyin be kardeşim:9:

neyse 3 gün ceza aldım ordan teyzemlere gittim küstüm birazcık buralara şimdi geldim hepinizi çok seviyorum özledim sizi. kazananları içten tebrik ederim
bu arada tiny love dan süper halıyı kazanan benim üzüntüme iyi geldi ama kızlar size bişey danışıcam narpost getirmiş halıyı evde yoktum ya geri gittmiş sitesine yazdım işte öğrendim narpostun getirdiğini tel de vermiş site sağolsun arıyorum çalarken meşgule veriyolar bi daha arıyorum bu seferde meşgul tonlaması sonraki ard arda aramalarımda ise sürekli dıt dıt dıt peşi sıra sinyal sesi alıyorum 2 gündür uğraşıyorum yok ne yapmalıyım bilginiz var mı

“Gün Benim Günüm!” diyerek her 100. kişiden biri olmayı başaran isimleri tebrik ederiz! :)

Kazanan İsimler;

Emre Aktaş
Aşkın Sağlam
Asli Demirkol Aydoğan
Incinaz Çavuş
Murat Orak
Erdoğan Çinar
Anıl Zeki Ertin
Tugce Engin
mehmet ege
Semih Canbolat
Fatma Dilek Çiftçi
Hale Yurtseven
Mehmet Belek
A.SİNAN KÖRÜM
Hakan Kiremitçi
Gülçin Kayacık
Sezer Yılmaz
Şule Güzel
Ünal Yıldırım

Right Guard Türkiye ailesinden, Right Guard Bakım Seti kazandınız.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

İncinaz teyzemiz kazanmış tebriklerrrrrrrrr cnmmmmmmm :nazar: :9:
:1::1:
sağol canım..annem çok süper yaaa.:46:.isminde bir sihir, uğur mu var ne::34:

oh be evime kavuştum teyzemlere gitmiştim kızımla kadıköye zaten kk dan cezalıydımda allah kurtarsın :9:diyen olmadı bari allah bi daha göstermesin diyin be kardeşim:9:

neyse 3 gün ceza aldım ordan teyzemlere gittim küstüm birazcık buralara şimdi geldim hepinizi çok seviyorum özledim sizi. kazananları içten tebrik ederim
bu arada tiny love dan süper halıyı kazanan benim üzüntüme iyi geldi ama kızlar size bişey danışıcam narpost getirmiş halıyı evde yoktum ya geri gittmiş sitesine yazdım işte öğrendim narpostun getirdiğini tel de vermiş site sağolsun arıyorum çalarken meşgule veriyolar bi daha arıyorum bu seferde meşgul tonlaması sonraki ard arda aramalarımda ise sürekli dıt dıt dıt peşi sıra sinyal sesi alıyorum 2 gündür uğraşıyorum yok ne yapmalıyım bilginiz var mı

hoşgeldinn Allah göstermesin bidaha :)))

bak sitesinde iletişim formunu falan doldur olmadı başka numaralarını ara 212 444 93 94 yazıyo ççağrı merkezi sana verilen numara hatalı olmasın
Narpost

tekin acar....

Merhaba :)
12–14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Elizabeth Arden tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“8 Hour Skin Protectant- cilt bakım kremi hangi yıl yaratıldı? sorusuna “1930” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Elizabeth Arden Eight Hour Bakım Seti kazanan üyelerimiz;

Ayşe Şenerr
Mediha Orulkaya
Merve Yalçın
Nilay Bas
Sevgi Pıtırcıgı olmuştur.

:5::5::5:

anneme küstüm:19:,bundan bi türlü kazanamadııı:52::9:

Back
X