Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar herkese
az önce avon genicsten kazandığım 2 adet krem geldi![]()
cevap için teşekkür ederim.bu kart için internetten başvuru oluyormu yoksa ayrıca marketlerden mi başvurmak gerekiyor
migros ve tanşas kasalarından 1 lira ya alabiliyorsun canım
sana da mı kuryemsi bi şeyle geldi canım?
Gün Benim Günüm! diyerek her 100. kişiden biri olmayı başaran isimleri tebrik ederiz! :)
Kazanan İsimler;
Emre Aktaş
Aşkın Sağlam
Asli Demirkol Aydoğan
Incinaz Çavuş
Murat Orak
Erdoğan Çinar
Anıl Zeki Ertin
Tugce Engin
mehmet ege
Semih Canbolat
Fatma Dilek Çiftçi
Hale Yurtseven
Mehmet Belek
A.SİNAN KÖRÜM
Hakan Kiremitçi
Gülçin Kayacık
Sezer Yılmaz
Şule Güzel
Ünal Yıldırım
Right Guard Türkiye ailesinden, Right Guard Bakım Seti kazandınız.
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
İncinaz teyzemiz kazanmış tebriklerrrrrrrrr cnmmmmmmm![]()
![]()
aras kargo aradı. ne geliyor ki![]()
oh be evime kavuştum teyzemlere gitmiştim kızımla kadıköye zaten kk dan cezalıydımda allah kurtarsındiyen olmadı bari allah bi daha göstermesin diyin be kardeşim
neyse 3 gün ceza aldım ordan teyzemlere gittim küstüm birazcık buralara şimdi geldim hepinizi çok seviyorum özledim sizi. kazananları içten tebrik ederim
bu arada tiny love dan süper halıyı kazanan benim üzüntüme iyi geldi ama kızlar size bişey danışıcam narpost getirmiş halıyı evde yoktum ya geri gittmiş sitesine yazdım işte öğrendim narpostun getirdiğini tel de vermiş site sağolsun arıyorum çalarken meşgule veriyolar bi daha arıyorum bu seferde meşgul tonlaması sonraki ard arda aramalarımda ise sürekli dıt dıt dıt peşi sıra sinyal sesi alıyorum 2 gündür uğraşıyorum yok ne yapmalıyım bilginiz var mı
açılmıyo ya soru şeysi :105: bunu kazanmayı çok isterdim, kardeşime yılbaşı hediyesi![]()
Bu yarışma için paypala üye olmak lazımmış kızlar
Üye olmadan kazanılmıyor.üye olmak içinda kart no falan dedi bıraktım bende