Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

olayın cevabı bence bu, çünkü sitesinde aynısı yazıyordu..
İçerisindeki mikro-kristaller sayesinde cildi ölü hücrelerden arındırır. Durulandığı anda canlılığı artmış cildi ortaya çıkarır.

kızlar fikri mühimden anket geldi bana da yapıyım mı sizce.sepet içinde oyuncak bebek yollayacaklar. anketi doldurunca kaç günde gelir. ben haftaya tatile gidiyorum çünkü

kizlar dr beckmann dan mendillerim geldi tam 10 tane denedim ise yariyo walla :))
kendi sitesinin iletisim bolumunden istiyoruz haberini veren arkadasa caaaaaani gonulden tskru bi borc bilirimmm:))

güle güle kullan canım..

seninle talepten sonra irtibata geçtiler mi yoksa hemen gönderdiler mi..
bi de isen istedikten sonra ne kadar zamanda geldi...
çok mu sordum ama 1 aya kadar taşıncaz o mendilleri de çok da merak ediyorum talep etmek istiyorum o yüzden

Son düzenleme:
kızlar fikri mühimden anket geldi bana da yapıyım mı sizce.sepet içinde oyuncak bebek yollayacaklar. anketi doldurunca kaç günde gelir. ben haftaya tatile gidiyorum çünkü

banada geldi. katıldım ben.doğum kontrol haplarıyla ilgili bişe. 15 gün içinde sepet içinde bebek, broşürler falan gönderceklermiş. nasıl bişey bu? daha önce buna katılan arkadaşlar vardı.ne yapılıyor bunda.rapor falan bişeyler yazılcak diyo.ilk defa katılıyorumda ben.yapan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi?

Hemen istersen 1-2 haftada gelir bana çabuk gelmişti.

Aynen ben de öyle ne yapacağımı bilmiyorum. Bebek geleceğini de sizden öğrendim. Ben de hakkaten doğum kontrol hapı yollucaklar sanmıştım. Sivilcelerim vardı iyi gelir onlara diye düşünüyordum.

kızlar beckmanın iletişim bölümünden mi istediniz öneri kısmından mı adres kısmı yok ama yazdığının altına mı yazdınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…