Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi isim ve doğum tarihiyle hiçbişey yapamazlar bence
öyle olsaydı bi sürü kişi dolandırılırdı, çünkü hepimizin doğum tarihini çevremizdeki çoğu insan biliyor ve buluması hiç zor değil ismimiz de öyle... bi çok kişi var aynı isimli ve aynı doğum tarihli...
sakldığımız tek şey tc kimlik numarası ve bu kişiye özel
tc kimlik dışındaki bilgilerle bişey yapılamaz boşuna korkmayın

evet canım ben eşimin adına oynuyorum onun facesinde denk geldim çünkü tc numarasını verdim eğer herhangi bir şey yaparlarsa adımıza hak var hukuk var süründürürüm onları vallahi ayrıca kolaymı bizim adımıza iş çevirmeleri korkmamıza gerek yok hem herhangi bir durumlada karşılaşacağımızı hiç ama hiç sanmıyorum ayrıca mentos güvenilir korkması gerekenler varsa onlar ve diğer firmalar bizden korksun :)

Son düzenleme:
selam kızlar giremiyordum bi kaç gündür az önce bizim mutfaktan tencerem geldi çok beğendim katılmayan varsa katılıp şansını denesin

serelim hoşgeldin canım görmemiştim burda seni daha önce

hoşbulduk canım bizim mekandan sonra burayı da keşfettim bir yarışma var tatlım onu oynuyorum eşimin adına gelemedim bizim mekanımıza orayada gelicem birazdan oynadığım yarışma da bu canım Mentos Buddy - Kim Gitsin?! | Facebook

Son düzenleme:
ayrıca bedava numune krem yarısmalarınıa da gırmem artık icerlerınde paraben olabılır haberlerde dınnedım kanser yapıyomuşşşşşş boşwerrrrr 3 -5 lıralık seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…