Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar:3::3::3::3:
hediye kazananlar tebrikler:46::46::46:
bügünde bana yine doluca şarap kataloğu göndermiş:37::37::37:
gele gele gereksiz şeyler geliyo bana da:50::50::50:

Ronaldo’ya karşı kendi 11’ini kuran ilk 1000 kişi belli oldu! Yarışmaya katılan herkes teşekkür ederiz.

Kazananların ödüllerinin gönderimi başladı bile. En kısa zamanda, belirttiğiniz adrese ClearMen şampuanınız ve topunuz teslim edilecek.

Kazananların tam listesini bu linkte bulabilirsiniz; https://app.clear.com.tr/facebookapp/ronaldo11/index.php/index/winner

oh ya benimde ismim var çok şükür listede bayadır hiç bir şey kazanamıyordum ya ilaç gibi geldi bu ban a:1: :16: :16:

:1::1::1:bi an herkesi tebrik edesim kutlayasım geldi enerjim taşdı sanırsam :1::1::1: herkese tebrikler herkese başarılar herkese bol bol kazançlar şanslar olsun inşallah bende dahil :32::32::32::32::46:

oh ne güzel oğluşun güle güle kullansın ay çok sevindirik oldum bi an ne güzel bir duygudur bir çocuğu sevindirmek ya :46::46::46::46:

sağolasın canım...
kargo bana geldikçe küplere biniyo,:41: hep sana hep sana, hep annelerle ilgili bişeyler geliyor diye..:55:
kargoculara fırça atıyor:1:
hatta bi defa babası işyerinden oyuncak göndermek zorunda kaldı kargoyla..
15 dk.yoldan.kargo 2 günde zor gelmişti..:9::9:

Alışveriş Kulübü
Dikkat Dikkat Facebook Kampanyası:

Sitemize yerleştirdiğimiz 10 TL logosunu bilgisayarına kaydedip bize mail ile gönderen ilk 4 kişi anında Limango 10 TL hediye çeki kazanıyor. Limango'ya kayıtlı olduğun mail adresini de yazmayı unutma. Hızlı olan kazansın. Eğer Limango üyeliğin yoksa sitemiz üzerinden hemen üye olabilirsin.

alisveris@alisveriskulubu.net adresine mailleri bekliyoruz.

zel alveri kulpleri, ndirimli Alveri, Alveri Kulb, Alveri Kulpleri, Frsat Kulpleri, zel alveri siteleri, alveri rehberi, alisveris kulubu

sağolasın canım...
kargo bana geldikçe küplere biniyo,:41: hep sana hep sana, hep annelerle ilgili bişeyler geliyor diye..:55:
kargoculara fırça atıyor:1:
hatta bi defa babası işyerinden oyuncak göndermek zorunda kaldı kargoyla..
15 dk.yoldan.kargo 2 günde zor gelmişti..:9::9:

ciddimisin cnm ya akşam akşam çok güldüm valla kargo poşetine koyup siz ayar çekseydiniz ya cidden kargoya verene kadar ama tabi çocuklar her şeyi anlarlar ya

Son düzenleme:
Back
X