Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ciddimisin cnm ya akşam akşam çok güldüm valla kargo poşetine koyup siz ayar çekseydiniz ya cidden kargoya verene kadar ama tabi çocuklar her şeyi anlarlar ya

anlıyor canım yemiyor..onun adı söylenecek ve onunla ilgili bişey çıkacak..öyle yaaani...:1:

clear mende lıste cok
kısa yontemlen nasıl bakıorduk
ısmımızn olup olmadıgına
ctrl ıle neye basıorduk :44::44::44::44::44::44::44:

Tat ketçap süsleme şeysinde,
daha çok ağaç süsleyen, daha çok çekiliş hakkı kazanıyor.
diyor TAT Ketçap..

Kağıttan Şeyler
Biz de boş durmayalım ve bir kampanya başlatalım dedik. :)

Kağıttan Şeyler, 100. ve 150. takipçi kişisine bu güzel yılbaşı kartını armağan ediyor;) Acele edin fazla zaman kalmadı.

Ha bu arada; Dikkat! Kağıt çıkabilir. ;)

Yilbaşi Karti (Pop Up)

Dikkat kızlar üstüne düşecek!
AXE Etkisi | Facebook

her gün 13-21 arası görevler olcakmış zaman ayırabilenler baksın derim

YILBAŞI KAMPANYAMIZ ŞU ANDAN İTİBAREN BAŞLADI... 27 ARALIK AKŞAMI SAAT 21:00 E KADAR RESİMDEKİ ŞARTLARI YERİNE GETİRİN.
HEM 5 TREND TAKIDAN BİRİNİ KAZANMA HAKKINI KAZANIN
HEM DE 2012 YILI BOYUNCA HER AY YAPILACAK ÇEKİLİŞLERE
KATILMA HAKKINI KAZANIN...

http://www./DemirsoyBedestan/206123022771910?sk=wall

Darphin Türkiye - Yeni Yıl Sürprizi | Facebook

DİKKAT DİKKAT !

katılmayan kalmasın ...:57:

:1:

anketi yanıtlayan her 50. kişiyi yılbaşına özel hediye bekliyor!:12:

ETİ - Bil Bakalım Hangi Eti | Facebook
eti 19 aralıkta açıklanacaktı ama şimdi 26 aralıkta açıklanacakmış

SüperCan kendi fotoğrafını paylaştı.

Duvar Fotoğrafları
Transformers maskelerinden biri senin olsun!
İstediğin maskeyi seç, sorduğumuz soruyu ttcocuk.com sitesinde bulacağın ipucu ile doğru cevapla, seçtiğin maskeyi kazanma şansını yakala! Yarışmaya başlamak için hemen tıkla, SüperCan - Maskeli Kahramanlar | Facebook

PayPal - Türkiye
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu 2. gününde devam ediyor! Bugünün sorusunu doğru yanıtlayan ilk 100 kişiden biri olun, 724tikla.com'dan hediye kazanma şansı yakalayın! Soruyu görmek ve Her Gün Bir Hediye! yarışmasına katılmak için tıklayın: PayPal - Türkiye - Her Gün Bir Hediye! | Facebook

Murat Özkan'ın Kimyager adlı romanı adres ve tel. gönderen herkese hediye yolluyormuş. Kargoda onlara aitmiş. Bilgiler:

https://twitter.com/#!/Kimyager_Roman

bunu buldum kızlar bir bakın.

Favori renginizi seçiniz

İpad 2 Hediyeli

birde 250 adet kartvizit hediye ediyolar.

Hacı Sayid
Yarışmamız başlamıştır. Herkese iyi şanslar!
Doğru cevabınızı yarisma@hacisayid.com adresine gönderebilirsiniz.

Aralık ayı için vermiş olduğumuz tarifin ismi nedir? İpucu: …… Kurabiyesi

yunan kurabiyesi
Hacı Sayid - Duvar | Facebook

Kızlar sabah beri burayı okuyup sitelere giriyorum.allah sonumu hayır etsin.Bende bir şey buldum....https://www.facebook.com/NIVEATurkiye buradan kırışıklıklar için krem veriyorlar sanırım.

Her gün Filli Boya hediye sepeti kazanma şansı sürüyor! İşte bugünün sorusu: Filli Boya - Renklendiren Cevaplar | Facebook

:53:twigy terliğe bayıldım

:31:

yeni bir kampanyada benden sizleree.......

Berrak - Duvar | Facebook

EN TURŞULU YILBAŞI SOFRASI

Sevgili turşuseverler, yılbaşı sofranızı Berrak’ın birbirinden güzel turşuları ve sosları ile hazırlanmış Berrak Yılbaşı Sepeti ile süslemek ister misiniz? 26 Aralık Pazartesi günü yapacağımız çekilişle 5 şanslı turşusevere Berrak Yılbaşı Sepeti Hediye ediyoruz.

Çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken ise bu içeriğin altındaki resmi “paylaş”a basarak, kendi profilinizde yayınlamak.

26 Aralık Pazartesi günü, fotoğrafımızı paylaşan üyelerimiz arasında yapacağımız çekilişin sonuçlarını sayfamızda paylaşacağız.
Tüm üyelerimize bol şans… :)

https://apps.facebook.com/bebeksepetim/?request_ids=153692538066627&ref=notif&app_request_type=user_to_user

Birinciye 100 TL hediye çeki
İkinciye 75 TL hediye çeki
Üçüncüye 50 TL hediye çeki
Dördüncüye 50 TL hediye çeki
Beşinciye 50 TL hediye çeki
6.-10. ya Bebeksepetim.com sitesinden %5 indirim

Markafonim
Hesabınızdaki hediye çekleri ile birlikte kullanabileceğiniz 10 TL değerinde TRENDYOL Hediye çeki fırsatı...Birazdan...
:8::8::8:
https://www.facebook.com/markafonimcom#!/markafonimcom?sk=wall

Arkadaşların gerçek... | Facebook

Allah aşkına kızlar şu tat ın şeysini anlayan var mı? :14::14::14::14:
kaç arkadaşımızı takıcaz ağaca?kaç ağaç yapabilirz..
hiç bi açıklama yok, kafamıza göre mi yapıcaz bu süsleme işini?
bugünde ev gezmesi yapalım dedik kızımla yine birikti kampanyalar
terlikler çok şeker iyi günlerde kullanın kazananlar
şu palamudları gelenler nasıl acaba resmini koyma imkanınız yok mu çok merak ediyorum

Alışveriş Kulübü
Dikkat Dikkat Facebook Kampanyası:

Sitemize yerleştirdiğimiz 10 TL logosunu bilgisayarına kaydedip bize mail ile gönderen ilk 4 kişi anında Limango 10 TL hediye çeki kazanıyor. Limango'ya kayıtlı olduğun mail adresini de yazmayı unutma. Hızlı olan kazansın. Eğer Limango üyeliğin yoksa sitemiz üzerinden hemen üye olabilirsin.

alisveris@alisveriskulubu.net adresine mailleri bekliyoruz.

zel alveri kulpleri, ndirimli Alveri, Alveri Kulb, Alveri Kulpleri, Frsat Kulpleri, zel alveri siteleri, alveri rehberi, alisveris kulubu

teşekkürler canım duyurduğun için bende kazandım :54:

Oriflame Kazan
İyi geceler ! Sayfamıza katılan 500. kişiye , LİMANGO 10 TL çek anında hediye , kampanyamız sadece bu gece geçerlidir.

Oriflame Kazan
İyi geceler ! Sayfamıza katılan 500. kişiye , LİMANGO 10 TL çek anında hediye , kampanyamız sadece bu gece geçerlidir.

aman ya değişmiş yarışma kusura bakmayın kızlar :D

Yarışmayı değiştiriyorum , daha adil olabilmesi adına : Bu gece sayfamıza gelenler , duvara kaçıncı geldiklerini yazsınlar ve onlar arasında çekiliş yapıp kazanana verelim çekimizi... Çekiliş 500 kişi geldiğinde gerçekleşecek.

Ten çamaşırın puzzle ını oynayan oldu mu aramızdan..kazananların sürelerini gördünüz mü?
1-2 sn arasında..bu ne beeeee..:53:
1-2 sn de maus bile tıklanamz yazdım duvarına, bence hile var..:51:
androit mi bunları kazananlar acaba,insanüstü varlıklar..:20:

ben inanmıyorum..:41:

Ten çamaşırın puzzle ını oynayan oldu mu aramızdan..kazananların sürelerini gördünüz mü?
1-2 sn arasında..bu ne beeeee..:53:
1-2 sn de maus bile tıklanamz yazdım duvarına, bence hile var..:51:
androit mi bunları kazananlar acaba,insanüstü varlıklar..:20:

ben inanmıyorum..:41:

:52::52::52:sen onu bırak ben onu 1 kere bile yapamadım canım:1::1::1::1::1:

yaanarım ona yanarım:52::50:

:52::52::52:sen onu bırak ben onu 1 kere bile yapamadım canım:1::1::1::1::1:

yaanarım ona yanarım:52::50:

sanki ben yapabildim.:24::24:.kadının omuzunu bi türlü oturtamadım yerine, çıkık kaldıydı...:9::9::9:
kapattım puzzle gitti yaaniii..:26:
ya kızlar Favori renginizi seçiniz buraya grip doldurduktan sonra size hediyemi veriyo ne ücretsiz anlamadım buraya http://www.vistaprint.com.tr/multi-.../2011+5:37:41+PM&GPS=2292517282&GNF=0&GPLSID= yönlendiriyor yaptınız mı bunu siz bi anlatın

Bu yarışma Milli Piyango İdaresi’nin 25.08.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.01.02.99.2303.7858 sayılı yazısına istinaden düzenlenmektedir. Düzenleyenin ve onun 9 partner ve sponsorlarının beni telefon ‬/ ‬e-posta ‬/ ‬SMS ‬/ ‬posta yolu ile sektörlerinden gelecek teklifler hakkında bilgilendirmesini kabul ediyorum. Katılım koşullarını ve veri güvenliği beyanını ‬okudum ve ‬onaylıyorum. Bu anlaşmayı her zaman feshedebilirim.

kırmızıyla yazılana bi baksana canım..zırt pırt tel.le rahatsız edecekler bi şey satmak için..

$58916084601714930_1_org_icon.webp $58916084601714930_2_org_icon.webp

Kızlar hediye çekimle 5 tl ye aldım Trendyoldan, ilk kez netten birşey almış oldum :36::36::36:

sanki ben yapabildim.:24::24:.kadının omuzunu bi türlü oturtamadım yerine, çıkık kaldıydı...:9::9::9:
kapattım puzzle gitti yaaniii..:26:

Bu yarışma Milli Piyango İdaresi’nin 25.08.2011 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.01.02.99.2303.7858 sayılı yazısına istinaden düzenlenmektedir. Düzenleyenin ve onun 9 partner ve sponsorlarının beni telefon ‬/ ‬e-posta ‬/ ‬SMS ‬/ ‬posta yolu ile sektörlerinden gelecek teklifler hakkında bilgilendirmesini kabul ediyorum. Katılım koşullarını ve veri güvenliği beyanını ‬okudum ve ‬onaylıyorum. Bu anlaşmayı her zaman feshedebilirim.

kırmızıyla yazılana bi baksana canım..zırt pırt tel.le rahatsız edecekler bi şey satmak için..

tüh tühh saf gbi hç dkkat etmedim boyuttan bıkmıştım bide bu çıktı desenizee pöffff

Back
X