Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu kısmı okumadan yaptım ben salak gibi off yaa napıcam ben:43:

tüh tühh saf gbi hç dkkat etmedim boyuttan bıkmıştım bide bu çıktı desenizee pöffff

Kızlar gelen maili onaylamadıysanız sorun yok . mailin en altında ki link bilgi bankalarından çıkmak içinmiş.:34:

çok şirinler güle güle kullan cnm :46: :46:

ohh, yeni yıla hazırız biz :9::9::9:

güle güle giy canım..kırmızı da beyaz da güzelmiş..

cazibenin rengi..:23::23::23::38:

:23::23:süper güle güle kullan:16:

Teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizin olsun:16:

Herkese günaydın:kkk::72:

Teşekkür ederim cevap içinde , aynı yerden mi bahsediyoruz. ?

Soru " Sandra Bullock ve Nicole Kidman ın beraber oynadıkları mistik film hangisidir?" , cevaplarda kardeş yok. ???

Theramed Türkiye | Facebook

sayfaya gidip baskı yapalım açıklasınlar

bu gün Necron da iphone 4 kazananını açıklayacak haberiniz olsun kızlar.

canım o necron denen sayfanın kazananı ben şimdiden söyleyeyim kesin levent akdaş olacak çünkü her yerde iphone,ipad gibi hediyeleri o kazanıyor ayrıca her yarışmada onun adı geçiyor maalesef onu beklemeye gerek yok diyorum ben ya bu arada herkes günaydınlar ...:1::1::1:

Soru " Sandra Bullock ve Nicole Kidman ın beraber oynadıkları mistik film hangisidir?" , cevaplarda kardeş yok. ???

eee ben onu 9-10 arası soruda cevapladımm allaah allaah değişik mi acaba sorularr

bak alt tarafta soru şu filmle ilgili diye birşey yazıyo hatıamıyorum şimdi adını ama cevap o film=)

genelde aşağıda ki kısımdan yardım alıorum be =)

Yummy Pastries
İşte şimdi yeni kampanya detayları geliyor :)
ARtık sizlerde birer Yummy Pastries üyesisisiniz yapmanız gereken bugün itibari ile sayfanızda kampanya boyunca Yummy Pastries 'in dilerseniz ürünlerini dİlerseniz yeni kampanyasını paylaşın ve ardından Yummy Pastries duvarına Paylaştığınıza dair küçük bir bilgi bırakın yarışmaya katılmaya hak kazanın

eee ben onu 9-10 arası soruda cevapladımm allaah allaah değişik mi acaba sorularr

bak alt tarafta soru şu filmle ilgili diye birşey yazıyo hatıamıyorum şimdi adını ama cevap o film=)

genelde aşağıda ki kısımdan yardım alıorum be =)

Possession filminde Lee Pace ve William Davis'in aralarındaki bağ nedir?
Hiçbiri İş arkadaşı Kuzen Kardeş

bnde çıkan soru buu şaşırdım acaba herkese farklı soru mu çıkıyor

tekrar dene istersen ben unutmuştum süper yılbaşıyı senin yazdığını görünce girdim vee 2 oyuncu filmdeki rolünü soruyodu cevap kardeş ti..

tekrar dene istersen ben unutmuştum süper yılbaşıyı senin yazdığını görünce girdim vee 2 oyuncu filmdeki rolünü soruyodu cevap kardeş ti..

Çıkıp tekrar gireyim merak ettim değişecek mi?

Aaaa değişti soru , tamamşimdi sizin cevabını verdiğinizsoru geldi. Anlamadım ben bu işi , teşekkür ederim.:)

Kızlar günaydın.bu çizide açlığını yatıştıramayan adama ne yedirsem olmuyor.sizler denedinizmi ve kazanan varmı bizden

süper yılbaşında ki yeni soru

Hangisi Clint Eastwood ve Kevin Costner ın rollerini paylaştığı filmdir?

cevap: Kusursuz Dünya :51:

Selam herkesee :3:
ya kızlar Favori renginizi seçiniz buraya grip doldurduktan sonra size hediyemi veriyo ne ücretsiz anlamadım buraya http://www.vistaprint.com.tr/multi-.../2011+5:37:41+PM&GPS=2292517282&GNF=0&GPLSID= yönlendiriyor yaptınız mı bunu siz bi anlatın
ben bununla uğraştım baya ama en sonunda kargo ücretli çıktı o yüzden vazgeçtim 10 tl den başlıo kargosu:53:
günaydınnn kızlarrr

yaa bu süper yılbaşında kazanan var mı aranızda

ne zmandır kendimden annemden erkek arkadaşımdan doğru cevap veriyorumm

yokvalla çıkmıyo bi türlü yaaa:52::52::52:

ben annemden kazandım cnm bi kere, hem de ilk denememde. ara sıra da kendimden oynuom ama tutmadı bi daha :)))

kızlar bi yerden micro fiber bez istemiştik hani 3 lira kargo ödicektik benimki bu sabah geldi kargocu bişey söylemeden bıraktı gitti bende kazandığım bişey geldi sandım sormadım kargo ücreti kaynadı yani :26:sizede geldi mi?

ey maşallahhhhhhh :nazar::9:

baby2gotr Baby2Go Türkiye
50 TL hediye çeki kazanan yarışmacılarımız: Yaprak Bağca ve Yasemin Ateş. Güle güle kullanın...

Benefit Cosmetics Turkey

Nefesler tutuldu! Beklenen an geldi. 400 TL değerindeki Benefit ürünleriyle dolu 6.Bene-Aktivite' nin şanslı isimleri belli oldu. Özge Kuzu, Gaye Çolakoğlu ve Aslı Ünsal Kaya TEBRİKLEEERRR :)

Back
X