Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

iyi geceler kızlar bugün bana su nıvea for men den kazandıgım hediyem geldi bana derken eşime yanee :27: :1:
ne kadann hızlımış sasırdım :53: :52:
ronaldodan kazandıgımsampuan ve topum hala gelmedi ama :5:

ElBi Talk Show 19-23 Aralık "cafe" yarışmasının bitimine son 2 gün! İster hemen katıl ve sen de Samsung ST-65 Fotograf makinası kazanma şansını yakala, istersen de katılan arkadaşına oy ver ve haftanın birincisi olmasını sağla!
El-Bi | Facebook

canım, sen ten çamaşırın pazıl şeysini görmedin herhal:53:, 1 sn de pazıl yapmışlarmışşşşş..:50::51:
salak firmada bunu yayınlamış, mümkünatsızlığını bilmiyor galiba..:57:

1 saniyemi :53: ama yazık değilmi ya o kadar emek veren insanlara.yazıklar olsun valla.her yarışmada aynı kişiler kazanıyor.ben o kadar oyun oynuyorum uğraşıyorum hakkım haram olsun.:kkk:

Buldun mu?
ben şöyle bir şey buldum yılbaşı menüsünü anlatan kazananlar diye birliste eski mi bilmiyorum

http://forum.VirüsVirüsVirüsVirüsVi...üsVirüsVirüsVirüs/index.php?topic=1859.0;wap2

asi demir:
Yılbaşı anısını" anlatan ve en çok puan alan yorumu yazanlar 1. Şener Bulut - Motorola PEBL U6 Cep Telefonu,
2. Özlem Tasbozan - Koton'dan 50 YTL'lik hediye çeki
3. Özlem Ulutaş - Koton'dan 50 YTL'lik hediye çeki
4. Ayten Vural - Dove'dan saç bakım seti
5. Sevgi Aydoğdu - Dove'dan saç bakım seti

T-box'tan Bitikbitak Yılbaşı Özel Saat kazanan 25 kişi
Furkan Karagül
Utku Baş
Gözde Abak
Vicdan Yumkday
İbrahim Ethem
Müjgan Alabay
Erdi Varol
Banu Akkaya
Emrah Köksal
Çiğdem Eker
Çiğdem Çetin
Hadise Kaya
Zeynep Efe
Melek Kişo
Zülküfil Göçmen
Engin Çakır
Tuğba Tezcan
Sarp Kaya
Sarkan Uguş
Çiğdem Kırıkoğlu
Ferhat Toplu
Nalan Çelebi
Başak Özbek
Kemal Mayuk
Sibel Öztaylan

canım nerdn buldun sen ben bulmyrm da

1 saniyemi :53: ama yazık değilmi ya o kadar emek veren insanlara.yazıklar olsun valla.her yarışmada aynı kişiler kazanıyor.ben o kadar oyun oynuyorum uğraşıyorum hakkım haram olsun.:kkk:

ben beğenmeli, oyunlu şeylere hiç girmiyorum..süre vs. sözkonusu ise hele hiç..hile var kesin..
3 soruyu 2 salisede cevaplıyolar, pazılı 1 sn de bitiriyolar.:47:.sayfalarda her nedense bunu yiyiyorlar

ya arkadaşlar biri baa bir açıklama yaparmı 2 saat önce filan 300 puanlık arçelik grundic laptop aldım

napmalıyım şimdii yardımı okudum ama iyice kafam karıştı kaç kişiyi davet edices bu ne yaa:18:

canım cok tsklrr
adres fln nasıl bıldrcem bılmıyom ?

Facede edukids yaz bak bakalım.ordan onlara mesaj yazarsın istersen.ah canım takip et sen edebildiğin kadar bak kazandıkların oluyor yok yere hakkın yanmasın,ben görürsem yine söylerim sana.inşallah kazanda sen görelim biz :)

bu oyunlarada güvenilmiyor artık 2 snde puzzlemi yapılır üstün zekamı bu öyleyse facede işi ne ?

banada gele gele dolucadan şarap kitabı geldi gene şeffaf poşette hemde..üyeliğimi iptal ettim dahada gönderiyolar:47:

ya arkadaşlar biri baa bir açıklama yaparmı 2 saat önce filan 300 puanlık arçelik grundic laptop aldım

napmalıyım şimdii yardımı okudum ama iyice kafam karıştı kaç kişiyi davet edices bu ne yaa:18:
sana beğen oyu verenler arçelik sayfasını da beğenmiş olmalı gibi anladım ben..
bir de ilk beğen oyu toplayan ilk 20 kişi atıyorum, 30 kişi filan kazanıyor..
yalnız beğen toplayıp bitirmek yetmiyor yani ,ilk 20 ye de girmek gerek.
katılım şartlarında her ürün için yazıyordu..bak istersen..

bu oyunlarada güvenilmiyor artık 2 snde puzzlemi yapılır üstün zekamı bu öyleyse facede işi ne ?

2 sn bile değil..1 sn.bilmem kaç salise..:51:

bugün gündüz bende diorum niye sayfalar ilerlememiş meğerse arçelikde uğraşılıyormuş hiç paylaşımınıda görmedimm
içimizden kazanan varsa güle güle kullansın iyiymiş yanii hediyelerr

AYAKKABI YAĞMURU
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ, ÇEKİLİŞ SONUCU KAZANAN TALİHLİLER AŞAĞIDADIR. 1-AYŞE TORUN 2-HAVVA İMİRGİ DAMAR 3-ÜMİT ASMA 4-DİLEK GÖKÇE 5-FİLİZ YUMER TEKE 6-HÜLYA HGK 7-ARZU TÜRKEL ASLAN 8-SONGÜL DİLBER 9-YASEMİN KARADAĞ 10-ELİF ONUR AĞAVER kutluyoruz hayırlı olsun. Kampanyaya katılıpta kazanamayan ziyeretçilerimize de çok teşekkür ederiz ellerine sağlık.

iyi geceler kızlar bugün bana su nıvea for men den kazandıgım hediyem geldi bana derken eşime yanee :27: :1:
ne kadann hızlımış sasırdım :53: :52:
ronaldodan kazandıgımsampuan ve topum hala gelmedi ama :5:

ne şanslısın, bizde makineyi ha bire çevirmeye çalışıyoruz..
enişte güle güle kullansın..dışarı çıkarken kullandırma:23:, evde kullansın..:1:

şu ayakkabı yağmurundan kazanamadığıma cok üzüldüm..aramzda varsa tebrik ederimm..cok hoşuma gitti.kazananlar istediği ayakkabıyısecip fiyatı ne olursa olsun yollayacaklarmış..helal olsun valla..

Facede edukids yaz bak bakalım.ordan onlara mesaj yazarsın istersen.ah canım takip et sen edebildiğin kadar bak kazandıkların oluyor yok yere hakkın yanmasın,ben görürsem yine söylerim sana.inşallah kazanda sen görelim biz :)

canım bebısım 4 aylık ancak onu sallrkn gıreblyrm ınan. yoksa gerı donusum yaparm mutlka bakarm cok tsk ederm canım :))

ne şanslısın, bizde makineyi ha bire çevirmeye çalışıyoruz..
enişte güle güle kullansın..dışarı çıkarken kullandırma:23:, evde kullansın..:1:

ayy kuzum benim yaa saolasın canım inanki bende o an çok şaşırmıştım kazandıgıma:53: :1: darısıda sana olsun inşş :38:
işte bu geldi canım :34:
$Fotoðraf0653.webp

Back
X