- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, sen ten çamaşırın pazıl şeysini görmedin herhal, 1 sn de pazıl yapmışlarmışşşşş..
salak firmada bunu yayınlamış, mümkünatsızlığını bilmiyor galiba..![]()
Buldun mu?
ben şöyle bir şey buldum yılbaşı menüsünü anlatan kazananlar diye birliste eski mi bilmiyorum
http://forum.VirüsVirüsVirüsVirüsVi...üsVirüsVirüsVirüs/index.php?topic=1859.0;wap2
asi demir:
Yılbaşı anısını" anlatan ve en çok puan alan yorumu yazanlar 1. Şener Bulut - Motorola PEBL U6 Cep Telefonu,
2. Özlem Tasbozan - Koton'dan 50 YTL'lik hediye çeki
3. Özlem Ulutaş - Koton'dan 50 YTL'lik hediye çeki
4. Ayten Vural - Dove'dan saç bakım seti
5. Sevgi Aydoğdu - Dove'dan saç bakım seti
T-box'tan Bitikbitak Yılbaşı Özel Saat kazanan 25 kişi
Furkan Karagül
Utku Baş
Gözde Abak
Vicdan Yumkday
İbrahim Ethem
Müjgan Alabay
Erdi Varol
Banu Akkaya
Emrah Köksal
Çiğdem Eker
Çiğdem Çetin
Hadise Kaya
Zeynep Efe
Melek Kişo
Zülküfil Göçmen
Engin Çakır
Tuğba Tezcan
Sarp Kaya
Sarkan Uguş
Çiğdem Kırıkoğlu
Ferhat Toplu
Nalan Çelebi
Başak Özbek
Kemal Mayuk
Sibel Öztaylan
1 saniyemiama yazık değilmi ya o kadar emek veren insanlara.yazıklar olsun valla.her yarışmada aynı kişiler kazanıyor.ben o kadar oyun oynuyorum uğraşıyorum hakkım haram olsun.
![]()
canım cok tsklrr
adres fln nasıl bıldrcem bılmıyom ?
banada gele gele dolucadan şarap kitabı geldi gene şeffaf poşette hemde..üyeliğimi iptal ettim dahada gönderiyolar![]()
sana beğen oyu verenler arçelik sayfasını da beğenmiş olmalı gibi anladım ben..ya arkadaşlar biri baa bir açıklama yaparmı 2 saat önce filan 300 puanlık arçelik grundic laptop aldım
napmalıyım şimdii yardımı okudum ama iyice kafam karıştı kaç kişiyi davet edices bu ne yaa:18:
bu oyunlarada güvenilmiyor artık 2 snde puzzlemi yapılır üstün zekamı bu öyleyse facede işi ne ?
ben beğenmeli, oyunlu şeylere hiç girmiyorum..süre vs. sözkonusu ise hele hiç..hile var kesin..
3 soruyu 2 salisede cevaplıyolar, pazılı 1 sn de bitiriyolar..sayfalarda her nedense bunu yiyiyorlar
2.defa mı geldi ?
banada gelmişti.adresinizi bilgilerinizi sildik dediler.bidaha gelmez inşallah
iyi geceler kızlar bugün bana su nıvea for men den kazandıgım hediyem geldi bana derken eşime yanee![]()
![]()
ne kadann hızlımış sasırdım![]()
ronaldodan kazandıgımsampuan ve topum hala gelmedi ama![]()
Facede edukids yaz bak bakalım.ordan onlara mesaj yazarsın istersen.ah canım takip et sen edebildiğin kadar bak kazandıkların oluyor yok yere hakkın yanmasın,ben görürsem yine söylerim sana.inşallah kazanda sen görelim biz :)