Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

melıke yurtıcıylenmı geldı
bn 2 defa kazandım
hanı gelen gıden olmadı
clear da yok :(

ayrıca yarsma devam edıor
gonderımler neden baslamıskı onu anlamadım

yurt içi kuzu bende ona sasırdım didim yaa gelir sanada bugün yarın :34:
hatta nasıl olmuşsa ben kendi kızlık soyadımı yazmışım bana dioki sizin soyadınız su deilmi eminmisiniz :53: böle kaldım vallaa artık bizi tanıyolar :52: bende acıklama geregi hissettim bunlar facebook hazorlamış oldugu hediye önemi yok yani sonucta adres dogru telefonda bizim isimde biz ayyy ama deli oldum iyiki eşim yoktu erkek kardeşim vardı o aldı adama bak yaa vermicek uyanık :57: benle laf yarıstırıyo hiç ugrasamam :20:

Züccaciyeburada

‎24 Parça Bone China Yemek takımı çekişine çok az kaldı. Hala sayfayı paylaşmayanlar var ise acele edin, çekilişe katılma hakkı elde edin.

HalininMerkezi

Yarışma Kurallar
1 Yarışmaya Katılalanların duvarı açık olmalıdır.
2 Yarışmacı Yarışmamızı ve Sayfamızı duvarında paylaşmalıdır.
3 Duvarı kapalı olanlara hediye gönderilmeyecektir.
4 Duvarında sayfamızı ve yarışmamızı paylaşmayanlarada hediye gönderilmeyecektir.
5 Fake profil ile yarışmaya katılanlar elenecek ve hediye kazansalar dahi hediyesi gönderilmeyecektir.
6 Hediyenin resimleri önceden Sayfamızda yayınlanacaktır.
7 Sitemizle alakalı basit soruları sorulacaktır.
8 Soruların cevabını yarisma@unalticaret.com adresine göndermeniz gerekmektedir.
9 Kazanılan hediyenin kargo ücreti alıcıya aittir.
10 Kazanan çekilişle belirlenecektir.
11 Kuralları yerine getirmeyen yarışmacıya hediye verilmeyecektir.
12 HalınınMerkezinin yarışma ve çekiliş yarışması şartlarını değiştirme hakkı saklıdır. HalınınMerkezi, ayrıca yarışmayı ve çekiliş yarışmasını durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir.
13 Yarışmaya ve çekilişe katılan herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
Değerli Müşterilerimiz Sorumuz saat 12:00'de gelecektir. Süre 24 Saattir. Ertesi Gün saat 12:00'ye kadar cevabınızı isim soy şeklinde yarisma@unalticaret.com adresine 1 kez mail olarak göndermeniz yeterli olacaktır.Çekiliş sonucunda Kazananlar Cumartesi günü Saat 12:00'de açıklanacaktır.

Son düzenleme:
HalininMerkezi

Fırsat Ürünlerindeki ''Ne alırsan 150 TL'' olan halıların markası nedir? Süre 24 Saattir. Cevabınızı yarisma@unalticaret.com adresine isim soyisimler beraber göndermeniz yeterlidir. Sorunun cevabını facebook sayfamızda paylaşanlar yarışma dışı kalacaktır. Cevaplar sadece mail adresimize gönderilecektir. Süre uzun olduğu için acele etmenize gerek yoktur.

cevap gümüşsuyu

önce sayfayı ve yarışmayı paylaşmanız gerekiyor

Son düzenleme:
Yedigün

‎"Şairin Romanı" adlı kitabın yazarı kimdir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 3., 33., 73, 93., 103. ve 203. katılımcılarımız Burger King'den 2 adet Hamburger Menü kazanıyor. Biletinizi size ulaştırabilmemiz için lütfen mailinizde; adres ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Kazananlar saat 17.00'de sayfamızda! Takipte kalın... :)

cevap: murathan mungan

Sportif Sepetim
İşte "En İyi Sporu Ben Yaparım" Yarışmamızın Sonuçları:

Resim Kategorisinde "Tuğba Balcı" ve Video Kategorisinde "Mehmet Nurullahoğlu" Birinci Olmuşlardır.

Resim Kategorisinde dereye girip ödül almaya hak kazanan diğer kullanıcılarımız:
... Doğa Ağcı
Aksel Akcicek
Filiz Yıldırım
Ali Gülyaprağı
Hava Deniz
İsmail Tamkan
Canan Candan
Oktav Ağca
Mustafa Furkan Üstün
Vedat Akburak
Banka Sınavları
Hergunkampanya Stormy
Suna Heybetli
Sibel Aslan

Ödül Kazanan Yarışmacılara Facebook Profilleri Üzerinden Ulaşılıp Gerekli Bilgilendirme Yapılacaktır.

HalininMerkezi

Fırsat Ürünlerindeki ''Ne alırsan 150 TL'' olan halıların markası nedir? Süre 24 Saattir. Cevabınızı yarisma@unalticaret.com adresine isim soyisimler beraber göndermeniz yeterlidir. Sorunun cevabını facebook sayfamızda paylaşanlar yarışma dışı kalacaktır. Cevaplar sadece mail adresimize gönderilecektir. Süre uzun olduğu için acele etmenize gerek yoktur.

cevap gümüşsuyu

önce sayfayı ve yarışmayı paylaşmanız gerekiyor

katıldım buna ama sonra pişman oldum kargo kazanana aitmiş sinir oluyorum bu kargo ödeten firmalara:47::47:

niveaaaaaaaaaaa

$ÈsRa01870.webp

Kızlar benim face bu ekleyin ;

http://www.facebook.com/profile.php?id=1597010618

Burdaki nicklerinizi bana mesaj atın , grup kurup sizleri davet edicem kampanyalarda oy destek için ,

Caramiodaki gibi ziyaretcilerinde kaynamaması için , grubu dışardan kapatıcam ve sadece burdaki nickini bana söyleyini sayfamıza alıcam

Son düzenleme:
Back
X