Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar face de hiç bir sayfayı beğenemiyorum dün hesap ayarlarını karıştırmıştım sanırım yanlış bişeye dokundum

neden kaynaklanıyo acaba bu:18:

birinin profilini izledimde neler neler kazanmış ya

bize bişi çıkmaz ki

kızlar kipadan , 10 liralık DOVE ürünleri alışverişine bugün bunu verdiler direk , SPA setiymiş , içinde sabun , havlu , kokulu süs gibi bişi anlamadım nolduğunu bide spa tuzu sanırım :) havlu yerine banyo keseli olanıda vardı , ben bunu seçtim :)

2 günlük başıma gelen uğursuzluklar

1. gün internete bağlanamadım
2. arızayı 3 kere aramama rağmen akşam 11 de geldiler bide bize diil üst kattaki komşunun arızası için gelmişler sağolsunlar bizimkini de yaptılar
3. kızımı uyuttuktan sonra oturdum netin başına faceye girdim ama yarım saat sonra bağlantı kesildi
4. sabah erkenden uyandım çalışmadı bilgisayarcı gelip yapıcaktı ODA NE ELEKTRİK kesildi.
5. 2 de elektrikler geldi bi heves gittim nete hala açılmamış
6. şimdi bilgisayarcının ışıkları yanıyo ama dükkanda yok

vallahi tırlatıcam

zarigan nazar değdirdin be canım bana

Batik
‎'Batik severlere muhteşem kampanya. Batik adresinden Trendyol Batik Butiğine gidin, sayfadaki facebook like butonuna tıklayın. Facebook'taki profilinizde çıkan Batik Trendyol Butiği linkiyle en çok beğeniyi alın. Screenshot'ını sosyalmedya@batik.com.tr adresine gönderin. Trendyol'daki Batik ayakkabılardan birini kazanma şansını yakalayın. Unutmayın, yarışmamız yarın saat 10.00'a kadar geçerli!

homend

Bugünün talihlilerini tebrik ederiz, mehmet nafız ulukol 00 : 16 : 92
Recep Kaan Yagli 00 : 16 : 93 Tahsin Özcan 00 : 17 : 69

Değerli Takipçilerimiz, oyunun yapım ve kontrol aşamasında hertürlü kötü kullanıma karşı her türlü olası önlemler alınmıştır fakat var olan önlemlerin dışında yeni bir yöntem ile bir durum söz konusu ise gerekli kontrolleri başlatmış bulunuyoruz, oluşan tepkileri göz ardı etmemek ve hakkaniyet duygusuna zarar vermemek adına kontroller sona erdirilene kadar oyunu şimdilik durduruyoruz.

Homend
Adil olanda buydu.facede isimleri bile yok.

heh ya sonunda girebildimmm misafirler yöntemi öğrenmesede giremese keşkeee artıkkk

heh ya sonunda girebildimmm misafirler yöntemi öğrenmesede giremese keşkeee artıkkk

canım ya aşkolsun kem gözlü değilim ki ben bunlar son olsun bir daha aksilikler yaşamazsın inşallah kazansanda tebrik etmem am bakkkk:)))))))

çok üzüldüm...
vision a verip veriştirdikten sonra.. ten çamaşır da beni vision gibi sayfadan atmış..
zaten ten marka kullanmıyodum, şimdi hiç kullanmam

hilekarlara göz yumuyorlar..
doğruyu söyleyince de işte bööle oluyor..
2 si gitti, kaldı 7 köyüm, onlar hangisi olacak acaba?

trendyol kampanya kodu bölümünde peakgames diye bir şey açılmış yeni. ne ki o bilen var mı? google da bulamadım

bende necronda atıldım ıphone tanıdıgınıza verrsnz dedim diyeeee

trendyol kampanya kodu bölümünde peakgames diye bir şey açılmış yeni. ne ki o bilen var mı? google da bulamadım

Peakgames tarafından Facebook üzerinde yer alan, Okey, Okey Plus ve 101 Plus oyunlarında, kredi kartınla chip yüklerken sana iletilen kampanya kodunu alarak, indirimli alışveriş yapabilirsin :) trenyol facebook sayfasında böyle bişi buldum canım

kızlar facebookta postanın sayfasını beyenin daybuyday 15 lira hediye çekini yükleyin yazıyo.bi deneyin bügün netim cok yavaş bi yapamadım.oluyomu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…