Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

son açıklanan şeylerin hiçbirinde yokum kurşun döktürücem kendime :25::25:
bugün anneme clear menden top ve şampuan geldi benimki yok adres aynı olduğu için mi acaba sizden aynı adrese 2 kere gelen oldu mu kızlar?:26:

selam herkese benim de biraz önce clear men şampuan ve top geldi 2 tane gelmesi gerekiyordu aynı adrese henüz bir tane geldi ben nedenini şöyle düşündüm kemdimce kızımın adına oynadığımı ilk liste yayınlanmasından sonra oynamıştım yani bayağı gerilerde kargolanmasıda zaman alıyordur umarım öyledir :((

kontesssssssss:52:

kuzum maş.. da sen bu kadar kitabı nerden kazanıyorsun :31:

selam herkese benim de biraz önce clear men şampuan ve top geldi 2 tane gelmesi gerekiyordu aynı adrese henüz bir tane geldi ben nedenini şöyle düşündüm kemdimce kızımın adına oynadığımı ilk liste yayınlanmasından sonra oynamıştım yani bayağı gerilerde kargolanmasıda zaman alıyordur umarım öyledir :((

inşallah öyledir canım gerçi bizim ikimizinde ilk listedeydi adımız inşallah gönderirler zaten bişey kazanamıyorum kazandıklarımda gelmiyo iyi mi:5::5::5:

kontesssssssss:52:

kuzum maş.. da sen bu kadar kitabı nerden kazanıyorsun :31:

bu ara şansım kitaptan oldu di mi :1: :nazar:
çizgi roman kahramanlar burada şeysinden canım, burda yayınlamıştı bir arkadaş.
diğeri de gülşah elikbank'ın kendi bloğundaki hediyeli anketindendi.

öncekiler de faceden hep.kitap sayfalarını takipteyim sürekliiii:27:

bu ara şansım kitaptan oldu di mi :1: :nazar:
çizgi roman kahramanlar burada şeysinden canım, burda yayınlamıştı bir arkadaş.
diğeri de gülşah elikbank'ın kendi bloğundaki hediyeli anketindendi.

öncekiler de faceden hep.kitap sayfalarını takipteyim sürekliiii:27:

maş.. maş.. cnmm güle güle oku:16:

kızlar vip dükkandan alışveriş yapmıştım baya oldu
ürünü gönderdim tabi onun de üstünden baya geçti ama hala para iadesi yapılmadı o kadar mesaj atıyorum dönen de yok:25::2::25::5::5::5::5:

Back
X