12 hamlede buldum cnm ben 2.olmuşum 10.kaçta buldu bilmiyorum..apikoğlundan kazananlar kaçıncı hamlede buldular acaba ??
ben 27 yapıyorum
:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 hamlede buldum cnm ben 2.olmuşum 10.kaçta buldu bilmiyorum..apikoğlundan kazananlar kaçıncı hamlede buldular acaba ??
ben 27 yapıyorum
:44:
12 cnm.2.sırada kazanmısm bnde anlamadm ama iyi oldu gelsn uscuklar:![]()
canım ya aşkolsun kem gözlü değilim ki ben bunlar son olsun bir daha aksilikler yaşamazsın inşallah kazansanda tebrik etmem am bakkkk:)))))))
12 hamlede buldum cnm ben 2.olmuşum 10.kaçta buldu bilmiyorum..
bu oyunun taktikleri var mı peki cnm
![]()
biraz önce ben de istedim eşime söyledim o da hah bi meşe palamudun eksikti tamam oldu dedi![]()
ayy yok valla bnde inanamadm kendime..sonra hiç yapamadm ztn en az 40 la buldum hep..oyun ilk acıldığında girdim sistem cok yavastı cok hızlı hızlı bastım bastım sora sıkıldım kapayıverdim..oynamak için tekrar girdiğimde bi baktm 12 hamle oluvermiş:)
sağol cnm :) inş kazanırım bende bi gün. ne geldi sana
teşekkür ederim
bende özendim meşe palamuduna..istedim..
ekerim, balkonda gölge yapar yazın..
geçen jussta; oğlum ve ben kazanmıştık, bu sefer yokk..![]()
şu face de sürekli hediyeleri toplayanlar var ya onlardan birinin duvarında böyle bişey buldum bende yaptım ama amaç ne sonunda hediye var mı bilmiyorum boschun kendi sitesindede bi açıklama bulamadım bi bilgisi olan var mı?:26:
https://www.sanabirhediyemvar.com/?u=cca17a18ad76cda55fd9
Bir Buket Meyve
Yeni Yıl Hediyeniz Bir Buket Meyve'den! Bir Buket Meyve - 2012 | Facebook
İlk 100 kişiye 20 liralık indirim gibi bişey var,en ucuz alabileceğiniz şey zaten 50 lira civarında
DESA'dan Yılbaşı e-Card Kampanyası!
Yeni yıl mesajını DESA e-Card ile gönder, o gün mesaj gönderen 100. kişi ol, DESA'dan deri bileklik kazan! Yarışmaya katılmak için: Desa Fashion - Duvar | Facebook
Markafonim
Markafoni.com'dan 10 TL hediye çeki kazanmak için yapmanız gerekenler.
- Alttaki linke tıklayaraka siteye gidin ve üye olun.
- Üye olurken markafoni.com'da kullandığınız e-mail adresi ile üye olmalısınız.
- Markafoni'den 10 tl indirim kuponu bedava bölümündeki FIRSATI YAKALA kısmına tıklayın.
Hacı Sayid
Yarışma için geri sayım başladı. Saat 15:00'da Facebook'tan soracağımız soruya doğru cevabı veren 10., 30., 50. kişi Safir Sepetini kazanacaktır.Cevaplarınızı "yarisma@hacisayid.com" adresine iletişim(Ad,Soyad,Telefon,Adres) bilgilerinizle birlikte gönderebilirsiniz.
Markafonim
Trendyol Yılbaşı Hediyesi. Herkese 10 TL.
Hediye çekine kazanmak için tek yapmanız gereken napolyon.com'a üye olmak.
http://goo.gl/OO02t linke tıklayarak napolyon'a üye olun.
Trendyol ve alamarka dahil 6 farklı firma için dağıtılan hediye çeki kampanya sayfasına ulaşın. Trendyol'u seçin ve 10 tl'nin tanımlanacağı trendyol hesabınızdaki mail adresini yazın. Hepsi bu kadar.
Kampanya detayları ve diğer ayrıntılar napolyon.com sayfasında belirtilmiştir.
Süngerbob ve Snow White The Sweet battaniye Hediye
1 üyemizin Mink Süngerbob Battaniye ,1 üyemizin Taç Disney Snow White The Sweet Battaniye Kazanacağı 3 gün sürecek olan kampanyamıza katılmak için
-Nevresim Dünyası sitesine üye olmak
(NEVRESM DNYASI TA NEVRESM TAKIMLARI TA YATAK RTLER)
-Sayfamızda yer alan sadece 3 ürünü paylaşmanız.
Tüm Üyelerimize Bol Şans Dileriz.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Estee Lauder Türkiye - Duvar | Facebook kızlar bu anketteki sorunun cevabını buldunuz mu yaa bi bakıverinn benm için![]()
Her ey Senin in - Yz bakm, vcut bakm, sa bakm, zel rnler un facebook sayfasında ipad, pırlanta yüzük ve pırlanta kolye veriliyor. Yılbaşı ağacına süs takıyorusnuz. Hem de karşınıza hediye çekleri çıkıyor.
kızlar dolucaya mail atıın ben ilk geldiğinde atmıştım
info@doluca.com; insankaynaklari@doluca.com; info@is-mail.com
bunlara yollayacaksınız
ben...........(isiminizi yazın)
bana bugün bouquet adında şarap dergisi geldi.is-mail dağıtımdan..ben istemedikçe nasıl gönderirsiniz?eğer bir daha gönderirseniz hukuki yola başvuracağım
ben böyle yazdım sildik dediler ve birdaha gelmedi
sizde yollayın kızlar![]()
Extra Garanti
EXTRA GARANTİ'DEN HERKESE PS3 OYUN KONSOLU KAZANMA ŞANSI !!!
BANA ÇIKMAZ DEMEYİN, EN İYİ TAHMİNİ SİZ YAPIN, 2012'YE PS3'ÜNÜZLE MUTLU GİRİN...
KATILIM İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN,
http://www.extragaranti.com/​2011ps3.asp
Yargıcı
Yargıcı sürpriz hediyeler ile NoelBoom Yılbaşı Partisi'nde olacak!
https://www.facebook.com/Yargici.Konfeksiyon
Voila Saç Boyası
STİLİNE VE SAÇLARINA GÜVENEN BAYANLAR FOTOĞRAFINI ÇEK VE YÜKLE!!!
EN ÇOK LİKE ALAN İLK 3 KİŞİYE SÜPRİZ HEDİYELER!!!
Voila Saç Boyası | Facebook
ben kaçıyorum artık, herkese bol şans![]()
melikecim tebrikler şansın artarak devam etsin inş bende senin adına çok sevindim gerçekten
AXE Etkisi | Facebook böyle birşey var ama bakmadım daha