Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değişim yapabiliyorsun canım trendyol sayfası kurallarını oku bi istersen.
trendyolda değişim yok. para iadesi var kızlar.

trendyol bedeni diye bir şey yok canım,trendyol sadece aracı firma,bedenlerle ilgisi yok. markaların bedenleri farklı olur.
bambi 3-4 ayakkabım var.
severek kullanıyorum
tam ayağımın numarasında aldım,uyuyor.

aaa kuzu şimdi hatırladım bende bu magıc ıceadan kupon kazanmıştım ama ne gelen oldu ne giden yenimi basladı dagıtım acep hangi kargo bebegem tebriklerr

kızlarr trendyoldan aldığım kazağımmm geldiiiii :)) mor seçmiştim ama petrol rengi geldi.daha da güzelmiş çokk mutluu oldummm

tebrikler sekerlerrrrrr güle güle kullanın

Teknosa Fotolab hizmeti Antalya'da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin. cevabı bilen var mııı :26:

yurtiçi ile geldi kuzummm
aslında 2 ocakta dağıtım olucak demişti firma, ben de şaşırdım

bende iç çamaşırı almıştım o kadar büyüktü ki anlatamam arkadaşıa hediye ettim

bencede çok acayip yaa

DORE ÇORAP
Çorap seti kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz 2012'de güzel günlerde kullanmanızı dileriz...

29 ) Dilek Ateşoğlu Aygün
39 ) Emine Genç
55 ) Fevzi Kalaycı
63 ) Gülçin Baş
180) Zeliha Pektaş

Kazanan üyelerimiz onlinesatis@doresocks.com adresine beden ve kargo adres bilgilerini mail atmalarını rica ederiz...

Bizi takip etmeye devam edin yeni yarışmalar ve süprizlere devam edeceğiz...

paylaşıldıysa özür .... ama hep takipteyim görmedim ama buradan birçok kişi beğenmiş :26:

Teknosa Fotolab hizmeti Antalya'da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin. cevabı bilen var mııı :26:

kızlarrr yok mu cevabı bilennnn??? sunu buldum ama olmuyorrrr antalya kepek özdilek exxtra

yok canım ben bunu ilk defa gördüm okadarda takipteyim oysa :26: şimdi begendim ama saol tebrikler burdan kazanan varsa

bu vermiş olduğun web adresini bu şekilde yazarlarsa olmuyor canım w ww.teknosa.com/sdnteknosamagazin (3 tane w bitişik olucak adreste birleşik yazınca çıkmıyor o yüzden böyle belirtiyorum)

kızlar bende şu teknosanın uygulamasına girdim sorular deişmiş mi bir bana cevaplarda yardımcı olsa olurmuuu??

TEKNOSA FOTOLAB HİZMETİ SAMSUNDA HANGİ MAĞAZADA VERİLMEKTEDİR??

benimde hem yurt içinde hemde aras kargoda kargom varmışşşbiri kitap ama diğeri ne bilmiyorum:44:

Necron

Yılbaşı Paketi Kazanan Üyelerimiz Belli Oldu: Gülşen Doğan | Senem Ağırantaş | Ender Özkul. Tebrik Ederiz!

kızlar kotexi gelen oldu mu?

bir de şu eti cin oyuncağı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…