kızlar bu gün bana trendyoldan aldığım hırka geldi hani şu 20 liralık çekle almıştım modelini çok beğendim ama bedeni çok büyük geldi çok üzüldüm yaaadeğişim filan oluyo mu trendyolda bilgisi olan var mı?
trendyolda değişim yok. para iadesi var kızlar.Değişim yapabiliyorsun canım trendyol sayfası kurallarını oku bi istersen.
terndyolun bedenleri bi acayip bende geçen ay 40 beden giydiğim halde 42 elbise aldım dar geldi:))en iyisi takı falan almak benimde 2 tane 20 lik çekim var bekliyorm bakalım.
BAMBİ ayakkabı alan varmı daha önce numaraları uyuyomu acaba
aaa kuzu şimdi hatırladım bende bu magıc ıceadan kupon kazanmıştım ama ne gelen oldu ne giden yenimi basladı dagıtım acep hangi kargo bebegem tebriklerrkargolandımmmmmmmm
clear men'ler geldi, 2 adet... şampuanlar harika kokuyoorrr
magic ice kupam geldiii
blogtan kazandığım china glaze oje geldi, firma bir de paketimin içine body scrub koymuş... şişede,ağzı şarap gibi mantar tıpalı. aşık oldum harikaaaa
fotolar akşamaaa
Bu arada iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar darısı size olsun
Blade de hiç oynamadım dessem yeridir girdim yarışmaya sadece ismimi kayıt ettim privacy dede çok oynadım ama hiç top 10 listesine girememiştim tesadüfen ismimi gördüm kazananlarda :
kızlarr trendyoldan aldığım kazağımmm geldiiiii :)) mor seçmiştim ama petrol rengi geldi.daha da güzelmişçokk mutluu oldummm
aaa kuzu şimdi hatırladım bende bu magıc ıceadan kupon kazanmıştım ama ne gelen oldu ne giden yenimi basladı dagıtım acep hangi kargo bebegem tebriklerr
tebrikler sekerlerrrrrr güle güle kullanın
yurtiçi ile geldi kuzummm
aslında 2 ocakta dağıtım olucak demişti firma, ben de şaşırdım
kızlar bu gün bana trendyoldan aldığım hırka geldi hani şu 20 liralık çekle almıştım modelini çok beğendim ama bedeni çok büyük geldi çok üzüldüm yaaadeğişim filan oluyo mu trendyolda bilgisi olan var mı?
terndyolun bedenleri bi acayip bende geçen ay 40 beden giydiğim halde 42 elbise aldım dar geldi:))en iyisi takı falan almak benimde 2 tane 20 lik çekim var bekliyorm bakalım.
BAMBİ ayakkabı alan varmı daha önce numaraları uyuyomu acaba
Teknosa Fotolab hizmeti Antalya'da hangi mağazamızda verilmektedir? Doğru cevabı teknosa.com üzerinden araştırıp aşağıya yazın ve hemen sonraki soruya geçin. cevabı bilen var mııı :26:
DORE ÇORAP
Çorap seti kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz 2012'de güzel günlerde kullanmanızı dileriz...
29 ) Dilek Ateşoğlu Aygün
39 ) Emine Genç
55 ) Fevzi Kalaycı
63 ) Gülçin Baş
180) Zeliha Pektaş
Kazanan üyelerimiz onlinesatis@doresocks.com adresine beden ve kargo adres bilgilerini mail atmalarını rica ederiz...
Bizi takip etmeye devam edin yeni yarışmalar ve süprizlere devam edeceğiz...
paylaşıldıysa özür .... ama hep takipteyim görmedim ama buradan birçok kişi beğenmiş :26:
bu vermiş olduğun web adresini bu şekilde yazarlarsa olmuyor canım w ww.teknosa.com/sdnteknosamagazin (3 tane w bitişik olucak adreste birleşik yazınca çıkmıyor o yüzden böyle belirtiyorum)
kızlar bende şu teknosanın uygulamasına girdim sorular deişmiş mi bir bana cevaplarda yardımcı olsa olurmuuu??
TEKNOSA FOTOLAB HİZMETİ SAMSUNDA HANGİ MAĞAZADA VERİLMEKTEDİR??
kızlarrr yok mu cevabı bilennnn??? sunu buldum ama olmuyorrrr antalya kepek özdilek exxtra
inşallah clear mendir de sevgilime gönderirim bu hafta yollucan kargo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?